• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Aaa oylesini bilmiyordum hic😟 bende rahimde perde diye bir sey olabildigini hsg sonrasi ogrendim hic duymamistim cevremden filan
Olabiliyormus tabi de ne olduğunu bilmiyorum bu konuda hıc araştırmam yok diyen doktoru da tınlamadım . Onca muayene de kendı doktorumun gormeyıp bunun bi kere de gördüm demesi saçla geldi

Olabiliyormus tabi de ne olduğunu bilmiyorum bu konuda hıc araştırmam yok diyen doktoru da tınlamadım . Onca muayene de kendı doktorumun gormeyıp bunun bi kere de gördüm demesi saçla geldi
Evet enteresanmis. Acaba perde kelimesiyle baska bit seyi mi kastetmeye calisti ki

Ben ilkini özelde yaptım Türkiye de 120 tuttu bir embriyo dondurma fiyatı

Evet canım geçen yıl yaptım doktor çok iyi balla hemşireler de ilgili ama eksik yaptılar. Ben babamın taşıyıcı olduğunu bizim tesadüfden şans eseri sağlıklı olduğumuzu söylediğim halde bana genetik test yaptırmadı hemen başlamak için
Umayis ben iki defa denedim orda doktorun yetersiz olduğunu düşünüyorum şuan tahliller vs hiç önemli değil onlar için direk paraya bakiyorlarher iki seferde enfeksiyon kaptım geçen yıl sonu bu yıl sonu olarak iki kere de böbreklerime kadar enfeksiyon gitti ve ben hiç orda gebe biri görmedim sen gördünmü

Umayis ben iki defa denedim orda doktorun yetersiz olduğunu düşünüyorum şuan tahliller vs hiç önemli değil onlar için direk paraya bakiyorlarher iki seferde enfeksiyon kaptım geçen yıl sonu bu yıl sonu olarak iki kere de böbreklerime kadar enfeksiyon gitti ve ben hiç orda gebe biri görmedim sen gördünmü
Ben gebe kaldım canım benle gidenler de 2 kişi kaldı ama artık uğraşmıyorlar önceden çok iyimiş buradaki doktorlar bile onu seviyor ama artık işi paraya döktürler

Ben gebe kaldım canım benle gidenler de 2 kişi kaldı ama artık uğraşmıyorlar önceden çok iyimiş buradaki doktorlar bile onu seviyor ama artık işi paraya döktürler
Anladım canım beni tekrar arayıp çağırdı dün gitmem lazımdı ama gitmedim zaten şansımı denedim ben ama kötü yere denk geldim en iyi o dediler güya kısmet diyorum ama doktor var doktor var bunu da anladım burda okurken senin hayalet cizgin hayırlı olsun 🧿 maşallah diyelim inşallah kucağına alırsın 🐣

Anladım canım beni tekrar arayıp çağırdı dün gitmem lazımdı ama gitmedim zaten şansımı denedim ben ama kötü yere denk geldim en iyi o dediler güya kısmet diyorum ama doktor var doktor var bunu da anladım burda okurken senin hayalet cizgin hayırlı olsun 🧿 maşallah diyelim inşallah kucağına alırsın 🐣
Senin için de hayırlısı olsun canım elhamdulillah senin evladın var eksik değilsin bu konuda inşallah başka da istiyorsan olur ❤️ teşekkür ederim 🙏

Kızlaaaar günaydın tünaydın ballarım böreklerim Neşelerim 🥰🥰 sabah hafif bir adet sancım oldu aha şimdi dayanamadım test yaptım prector aldırdım kocama tam 4. Dakika çiçeği hafif çiktı hayalet çizgi değildir inşallah 😂😂
Yaaaa maşallah hadi artsin insallah❤️

Back
X