ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar bizim kızımız olacak 🥹 kızımla beraber hepinize dua edeceğiz; kızım ve kardeşleri sağlıkla doğsun, henüz kavuşamayan kader arkadaşlarım bir an önce evlatlarına kavuşsun diye… ♥️♥️♥️
Yaaa 🥹 allahım kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ve rabbim şuanda pozitif almış arkadaşlarımla banada bu güzel duyguyu yaşatsın 🌸🤲🏼 olmamış olanlarada rabbim oldu sevinci yaşatsın

Kızlar bizim kızımız olacak 🥹 kızımla beraber hepinize dua edeceğiz; kızım ve kardeşleri sağlıkla doğsun, henüz kavuşamayan kader arkadaşlarım bir an önce evlatlarına kavuşsun diye… ♥️♥️♥️
Ayy ne güzel maşallah 🧿 size kızlar çok tatlı oluyor Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 canım çok sevindim sağlıkla gelsin prenses

Espresso yok ortalrda bende merak ettim onu dün tahlil vericekti sanırım sonuç olumsuz yoksa bizden mutlu haberi esirgemezdi diye düşünüyorum yinede inşallah olumlu sonuç almıştır Allah yardımcısı olsun
Sanırım bazen biraz uzaklaşmak iyi geliyor. Muhtemelen kendini iyi hissettiğinde bizi habersiz bırakmaz

Espresso yok ortalrda bende merak ettim onu dün tahlil vericekti sanırım sonuç olumsuz yoksa bizden mutlu haberi esirgemezdi diye düşünüyorum yinede inşallah olumlu sonuç almıştır Allah yardımcısı olsun
Amin rabbim mucilerini yaşatsın inşallah güzel haberler almıştır 🙏🙏🙏

Çarşamba yada perşembe kan verecekti sanki cumartesi şafak 5 demiş eğer erken vermediyse olumsuz sonuç almamıştır inşallah

Canım onun negatif biz konuşuyoruz sadece kafasını toparlıyor uzak kalacak sanırım ama iyi merak etmeyin ♥️

Back