- 21 Mart 2018
- 3.874
- 13.973
- 208
YaaaKızlar bizim kızımız olacakkızımla beraber hepinize dua edeceğiz; kızım ve kardeşleri sağlıkla doğsun, henüz kavuşamayan kader arkadaşlarım bir an önce evlatlarına kavuşsun diye…
![]()
![Face holding back tears :face_holding_back_tears: 🥹](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f979.png)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
![Palms up together: medium-light skin tone :palms_up_together_tone2: 🤲🏼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fc.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaKızlar bizim kızımız olacakkızımla beraber hepinize dua edeceğiz; kızım ve kardeşleri sağlıkla doğsun, henüz kavuşamayan kader arkadaşlarım bir an önce evlatlarına kavuşsun diye…
![]()
Allah ım Allah ım minik bi cimcime mi gelıyor sağlıkla gelsin . AminKızlar bizim kızımız olacakkızımla beraber hepinize dua edeceğiz; kızım ve kardeşleri sağlıkla doğsun, henüz kavuşamayan kader arkadaşlarım bir an önce evlatlarına kavuşsun diye…
![]()
6 ci sinifmi seninkiÇok koca da denemez de küçük daha teyzesi ya 13 olacak işte
76 ci sinifmi seninki
Ayy ne güzel maşallahKızlar bizim kızımız olacakkızımla beraber hepinize dua edeceğiz; kızım ve kardeşleri sağlıkla doğsun, henüz kavuşamayan kader arkadaşlarım bir an önce evlatlarına kavuşsun diye…
![]()
Allah bağışlasın benim küçük olan 6 sınıf
Espresso yok ortalrda bende merak ettim onu dün tahlil vericekti sanırım sonuç olumsuz yoksa bizden mutlu haberi esirgemezdi diye düşünüyorum yinede inşallah olumlu sonuç almıştır Allah yardımcısı olsunespressoc canım nasılsın?
Amin Cemil cumlemızınkini inşAllahAllah bağışlasın benim küçük olan 6 sınıf
Sanırım bazen biraz uzaklaşmak iyi geliyor. Muhtemelen kendini iyi hissettiğinde bizi habersiz bırakmazEspresso yok ortalrda bende merak ettim onu dün tahlil vericekti sanırım sonuç olumsuz yoksa bizden mutlu haberi esirgemezdi diye düşünüyorum yinede inşallah olumlu sonuç almıştır Allah yardımcısı olsun
Evet doğru nasıl iyi olucaksa öyle yapsın tabi iyi olsundaSanırım bazen biraz uzaklaşmak iyi geliyor. Muhtemelen kendini iyi hissettiğinde bizi habersiz bırakmaz
Amin rabbim mucilerini yaşatsın inşallah güzel haberler almıştırEspresso yok ortalrda bende merak ettim onu dün tahlil vericekti sanırım sonuç olumsuz yoksa bizden mutlu haberi esirgemezdi diye düşünüyorum yinede inşallah olumlu sonuç almıştır Allah yardımcısı olsun
Çarşamba yada perşembe kan verecekti sanki cumartesi şafak 5 demiş eğer erken vermediyse olumsuz sonuç almamıştır inşallahEspresso yok ortalrda bende merak ettim onu dün tahlil vericekti sanırım sonuç olumsuz yoksa bizden mutlu haberi esirgemezdi diye düşünüyorum yinede inşallah olumlu sonuç almıştır Allah yardımcısı olsun
İnşallah canımÇarşamba yada perşembe kan verecekti sanki cumartesi şafak 5 demiş eğer erken vermediyse olumsuz sonuç almamıştır inşallah
Canım onun negatif biz konuşuyoruz sadece kafasını toparlıyor uzak kalacak sanırım ama iyi merak etmeyinEspresso yok ortalrda bende merak ettim onu dün tahlil vericekti sanırım sonuç olumsuz yoksa bizden mutlu haberi esirgemezdi diye düşünüyorum yinede inşallah olumlu sonuç almıştır Allah yardımcısı olsun
Canım onun negatif biz konuşuyoruz sadece kafasını toparlıyor uzak kalacak sanırım ama iyi merak etmeyin![]()
Rabbim geciktiriyorsa bizim için güzelleştiriyrdr inşallahCanım onun negatif biz konuşuyoruz sadece kafasını toparlıyor uzak kalacak sanırım ama iyi merak etmeyin![]()
Amin canım isteyen herkese Rabbim nasip etsintoparlansın en kısa zamanda umarım ..tabbim en yakın zamanda pozitif gösterip hayırla ilerletsin
Evet bende öyle hatırlıyorum ya daha var sanırım kan vermesineÇarşamba yada perşembe kan verecekti sanki cumartesi şafak 5 demiş eğer erken vermediyse olumsuz sonuç almamıştır inşallah
Amin canım .. sen nasılsın kaçıncı günündesin bugün ? Armı belirti hala ?Amin canım isteyen herkese Rabbim nasip etsin
YaaaCanım onun negatif biz konuşuyoruz sadece kafasını toparlıyor uzak kalacak sanırım ama iyi merak etmeyin![]()