Kesinlikle öyle geciken herşey güzelce bize gelirRabbim geciktiriyorsa bizim için güzelleştiriyrdr inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyle geciken herşey güzelce bize gelirRabbim geciktiriyorsa bizim için güzelleştiriyrdr inşallah![]()
İyiyim canım elhamdulillah. Yok Dünden beri belirti yok bugün bi kaç saniye büyük kramp yaşadım başka olmadıAmin canım .. sen nasılsın kaçıncı günündesin bugün ? Armı belirti hala ?
Evet canım maalesef ki olumsuz sağlik olsunEspresso yok ortalrda bende merak ettim onu dün tahlil vericekti sanırım sonuç olumsuz yoksa bizden mutlu haberi esirgemezdi diye düşünüyorum yinede inşallah olumlu sonuç almıştır Allah yardımcısı olsun
Yok yok ağlamayalim ben bir hayır olduğuna inanıyorum o yüzde bu negatif sonuçta ağlayamadim
Vallaha benim 3 güdür yok içim içimi yiyor yarım usg var hayırlısı ile rabbim kolay geçirsin inşallah.İyiyim canım elhamdulillah. Yok Dünden beri belirti yok bugün bi kaç saniye büyük kramp yaşadım başka olmadı![]()
Geçmiş olsun kuzucum rabbim en kısa zamanda kollarını doldursun kaçıncı denemeydi ?Yok yok ağlamayalim ben bir hayır olduğuna inanıyorum o yüzde bu negatif sonuçta ağlayamadim![]()
Aaa ne güzel haber ver bize de. Yok yok kötü düşünme ama benden tedirginim. Bide bana 11 gün sonraya randevu verdi. Kesin dayanamam cumartesi dayanırım kapılarınaVallaha benim 3 güdür yok içim içimi yiyor yarım usg var hayırlısı ile rabbim kolay geçirsin inşallah.
Eğer belirtilerin azalıyorsa evet dayanaamıyosun . Diken üzerindeyim şuan yarın bir olsaydı .. kafamda milyon soru .aceba birşeyler tersmi gidiyor aceba birşey mi oldu aceba aceba acebaAaa ne güzel haber ver bize de. Yok yok kötü düşünme ama benden tedirginim. Bide bana 11 gün sonraya randevu verdi. Kesin dayanamam cumartesi dayanırım kapılarına![]()
Ay kıyamam o malesef çoğumuzda var insan çok emek veriyor ya korkuyor ben korkudan kaç kere kan verdim düşün. İnşallah yarın güzelce keseni görür rahatlarsın canımEğer belirtilerin azalıyorsa evet dayanaamıyosun . Diken üzerindeyim şuan yarın bir olsaydı .. kafamda milyon soru .aceba birşeyler tersmi gidiyor aceba birşey mi oldu aceba aceba aceba
Öyle canım ben en son cuma verdim yükseliş güzeldi şükür aminnn yarın güzel sonuçlar çıkar inşallahAy kıyamam o malesef çoğumuzda var insan çok emek veriyor ya korkuyor ben korkudan kaç kere kan verdim düşün. İnşallah yarın güzelce keseni görür rahatlarsın canım
Canım geçmiş olsun vardır bir hayır zamanı var demekki vazgeçme tekrar denersin ama biraz kandine zaman ver bedenin dinlensin biraz yaşınız küçük olucak inanıyorum rabbim kapı acicaktir sanaEvet canım maalesef ki olumsuz sağlik olsun![]()
Anladım canım inşallah onada bu duygu nasip olurCanım onun negatif biz konuşuyoruz sadece kafasını toparlıyor uzak kalacak sanırım ama iyi merak etmeyin![]()
Teşekkür ederim çiçeğimCanım geçmiş olsun vardır bir hayır zamanı var demekki vazgeçme tekrar denersin ama biraz kandine zaman ver bedenin dinlensin biraz yaşınız küçük olucak inanıyorum rabbim kapı acicaktir sana![]()
Sağ ol canım. Amin inşallah. 2. DenemeydiGeçmiş olsun kuzucum rabbim en kısa zamanda kollarını doldursun kaçıncı denemeydi ?
Bizlerin söylemesine gerek yok aslında burda sen de görüyorsun maalesef bazılarımız için bu yol biraz daha uzun oluyor ama sonu güzel olsun. vardır Rabbimin bir bildiği senin için en iyi en doğru zamanda olsun İnşallahTeşekkür ederim çiçeğimtabiki vardır hayır bilemeyiz. Evet bir süre ara vermeyi düşünüyorum biraz sağlığıma kavuşmak için ağrılarım falan dinsin
![]()
İnşallah canım hayırlı vakit ne zaman bakalım artıkBizlerin söylemesine gerek yok aslında burda sen de görüyorsun maalesef bazılarımız için bu yol biraz daha uzun oluyor ama sonu güzel olsun. vardır Rabbimin bir bildiği senin için en iyi en doğru zamanda olsun İnşallah![]()
Naptınn canım gittin miÖyle canım ben en son cuma verdim yükseliş güzeldi şükür aminnn yarın güzel sonuçlar çıkar inşallah
Çok şükür canımNaptınn canım gittin mi
Ayyy çok güzel maşallahÇok şükür canımgittim herşey yolunda şükürler olsun
GördümAyyy çok güzel maşallahgördün mü keseyi
![]()