• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

ben bir şey sormak istiyorum ya hamilelikte hangi şampuanı - güneş kremini kullanmak lazım acaba içeriği temiz hamilelere uygun bilgisi olan var mıı
Hom bitkiselin ürünlerini.kullandim ben hamilelikte ve cildim aşırı hassas, bebeğime de şampuan ve pişik kremini kullanıyorum , isterseniz sizde ücretsiz üye olup yüzde 30 indirimli şekilde alabilrisiniz. Bilgi için mesaj atabilirsiniz 💕🌸

Evet benım görümcem öyle mikropsuzluktan hastalanıyor aşırı titiz aşırı hassas . Ben gözümle görmesem mıkropsuzluktan hastalanıldıgına inanmazdım
bu ayın altısındamıydı senin kontrolün heycanlı mısın benim de 8 şubatta ay ben hiç bir kontrolü bu kadar beklemedim cinsiyet öğrenicem diye aşırııı heycanlıyım

bu ayın altısındamıydı senin kontrolün heycanlı mısın benim de 8 şubatta ay ben hiç bir kontrolü bu kadar beklemedim cinsiyet öğrenicem diye aşırııı heycanlıyım
Evet 6 sında valla cinsiyetiyle falan işim yok ya 🤣 bana kalsa öğrenmeye gerek de yok ben biliyorum bırı oğlan biri kız .

ben birine küçük geriden geliyor dediler ya bebeğin aklım ondan inşallah sorun olmaz kendı doktorumuz güzel konuşur

Evet 6 sında valla cinsiyetiyle falan işim yok ya 🤣 bana kalsa öğrenmeye gerek de yok ben biliyorum bırı oğlan biri kız .

ben birine küçük geriden geliyor dediler ya bebeğin aklım ondan inşallah sorun olmaz kendı doktorumuz güzel konuşur
Olmaz inşallah. ikizler de çok duydum böyle olduğunu zaten sıkıntılı bir şey olsa söylerdi doktor da. benim şüphelendiği bir şey olmasına rağmen doktorun asla emin olamıyorum maşallah sana kendinden eminsin 😂

Oh iyi maşAllah helal sana bu sefer koruyorsun kendını
Kız ben geçmiş mesajlara gittim az önce size yazmisim test gününe kadar evde durmayacağim kafayı yerim vs 😂 haftada 3 gün okula gitmişim 3 kez misafir almışım yani günlük hayata dön derken abartmisim hiç dikkat etmemişim meğer

Transfer sonrası abla yanımdaydı görevli durup diyordu senden bir kız bir erkek olacak inşallah bir kız bir erkek deyip deyip durdu diyorum abla tek transfer ikiz olmaz olur olur o bölünür diyordu 😂

Ovıtrella olduğu ıcın guvenemedım ben teste . Testlerini yan yana koyup bi foto atar mısın
Sol daki cuma günü erken gebelik ve ortadaki bu sabah ama 40 dk lk çiş ile yaptim

Eklentiler

• 1000176677.webp
    1000176677.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 35
Ovıtrella olduğu ıcın guvenemedım ben teste . Testlerini yan yana koyup bi foto atar mısın
Bu sabah 40 dk lik cjs 7 gün
Ahhahha guzel bise soylin diye her yolu deniyorumdur 😂😂
Birde canım dün akşam üzerine doğru alt karında inalimaz derecede baskı ve yoğun gaz sıkışması vardı gece sabaha kadar zor yattim 5 kere uyandım

Eklentiler

• 1000176560.webp
    1000176560.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu sabah 40 dk lik cjs 7 gün
Ahhahha guzel bise soylin diye her yolu deniyorumdur 😂😂
Birde canım dün akşam üzerine doğru alt karında inalimaz derecede baskı ve yoğun gaz sıkışması vardı gece sabaha kadar zor yattim 5 kere uyandım
Bunda var gibi sanki ovitrelle etkisi değilse 🥰

Back
X