- 4 Aralık 2024
- 226
- 151
- 18
- 36
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canımKızlar selamm. Bende 2. Reglle sürece yeniden başlayacaktik. Ama olduğumuz ilin şartları ve benim çok zorlanmam nedeniyle bu sürece uzun bir süre ara verdik. Ben yaptırırsak bir daha bahçeci de yaptırmak istiyorum ama eşim izin alamıyor işten en yakın Diyarbakır 2 saat mesafe. O yüzden ara vermek durumundayiz
As . Rabbım hayırlısı nasip etsin hersey gönlünüzce olsunKızlar selamm. Bende 2. Reglle sürece yeniden başlayacaktik. Ama olduğumuz ilin şartları ve benim çok zorlanmam nedeniyle bu sürece uzun bir süre ara verdik. Ben yaptırırsak bir daha bahçeci de yaptırmak istiyorum ama eşim izin alamıyor işten en yakın Diyarbakır 2 saat mesafe. O yüzden ara vermek durumundayiz
Transfer sonrası gibi yine 10 gün kese için bekleyeceğizÇok şükür canım iyi geldi sonuç. Doktorum ikizle ilgili bisey demedi ama sanırım değere göre de çok belli olmuyormuş keseyi görmeye gidince anlaşılıyormuş. Hayırlısı bakalım şimdi keseyi bekleme zamanıasıl şimdi zaman gecmez artık
Ben de kız isterim, bana da yoldaş olur annemle ben hep konuşuruz her gün, oğlanlar pek olmuyor öyleDeğerle alakası yok ya benım hıc ıkıncı hiçte iki katı çıkmadı üçüncü kanda zar zor iki katı çıktı .
hislerime güveniyorum bi oğlan bi kız olacak ama gönlüm isterki iki kız olsun bırbırıne arkadaş olsun sırdaş olsun . Oğlan zaten büyüdü kız kardeslerını korusun onlarda abisine bağlı bacılar olsun falan kardeslerı eşime ölürler
Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar selamm. Bende 2. Reglle sürece yeniden başlayacaktik. Ama olduğumuz ilin şartları ve benim çok zorlanmam nedeniyle bu sürece uzun bir süre ara verdik. Ben yaptırırsak bir daha bahçeci de yaptırmak istiyorum ama eşim izin alamıyor işten en yakın Diyarbakır 2 saat mesafe. O yüzden ara vermek durumundayiz
Teşekkür ederim ben hala şaşkınım, doğuma kadar şaşkın kalabilirimHayırlı olsun çok güzel
Aynen canım bi 10 gün daha bizi bekliyorTransfer sonrası gibi yine 10 gün kese için bekleyeceğizburda yazışarak ancak zaman geçiyor birbirmize destek oluruz, biz ailelerden de kimseye söylemedik bilmiyorlar hiç süreci
Canom sen kendini şimdiden niye strese sokuyorsun ki bebisleri etkiliyorsun hissederler rabbimin izniyle hayirlisiyla hangisi olcaksa o olsun ikizler erken doğuyor biraz ondn dolayi sezeryqn olabilir ama kötü bisy değil varsın sağlıklı olsun mama icsinler onlara takılma keyfini yaşa onlarida orda strese sokma derimAmin Rabbim yardımcısı olsun miniklerimin hemencecik büyüsünler gelsinler
ben süt gelmezse die çok korkuyorum ikisini duyurabilmek. , mama verip biberonn ve sonrası meme reddi aman okumucam ya milletin yazdıklarını beni tedirgin ediyor
Ahahah evet 4 bunlar bidaha 4 olsun diyen kişisin senhahaha dedim dedim onuda dedim akşam galiba ben depresyona giriyorum dedim eşim dedi ki sen 4 üz istiyordun ne oldu ,bilmiyorum ama sinirlenemiyorum bile .. hatta dedim ki böyle beklenmedik anda azıcık benle tartışır mısın kendimi ölçeyim dediydimben enayi miyim ömrü billah unutmazsın piskologa götüreyim beni elleme der
Sen burdan gelince garip oluyorum kadınCanom sen kendini şimdiden niye strese sokuyorsun ki bebisleri etkiliyorsun hissederler rabbimin izniyle hayirlisiyla hangisi olcaksa o olsun ikizler erken doğuyor biraz ondn dolayi sezeryqn olabilir ama kötü bisy değil varsın sağlıklı olsun mama icsinler onlara takılma keyfini yaşa onlarida orda strese sokma derim
Ahahah evet 4 bunlar bidaha 4 olsun diyen kişisin sen
TeşekkürlerHayırlı olsun
Neden memnun kalmadınız acaba ?Çok teşekkür ederim bende Adana Acıbademde yaptırdım ama hiç memnun kalmadım malesef çok pişmanım çok Perşembe günü test günüm ama şimdiden doktor araştırıyorum
Hayırlı olsun. Benim de 22 tane olgundu toplamda 13 tanesi donduruldu. Ama sayıdan ziyada nasip önemli. Hiç biri tutmayada biliyor ya da bir tane düşük kalite tutadabiliyor. Bir yere kadar biz mücadele ediyoruz sonrası Allahın taktiri hepimize sağlıklı güzel evlatlar versin inşallah.Bende cumartesi günü opu oldum tanım yoktu ama sanırım pcosum 54 yumurta toplandı 41 tanesi doluydu 1. Güne 15 tane geldi dedi şok oldum o sayıdan buraya gelmesine geridende gelebilir dedi dün aradığında 22 tane oldular dedi ona da ayrı bir şok olup sevindik bugün tekrar aradığında hala 22 yarın aramayacagiz Perşembe 5. Gün kalanları donduracagiz dedi
Abla nolur arayın diyemedim tamam dedimşimdi ilkteki gibi birden düşüş olması korkutuyor beni ama teslimiz yaradana .
Beklerken tüm sureclerinizi okudum sizinde
Merhaba bn de pcos luyum. 58 yumurta toplanıp 15 ya da 16 tanesi dollendi 5 gün donduruldu. Çok şükür 2 embriyo transferi sonrası ikizlerim oldu. Şuan 5. Buçuk yaşındalar. Ve dondurulmuşlarla yeniden deniyoruz. Şuan transfer. İçin hastanedeyim. Hepinize dua ediyorum. Sizlerden de dua bekliyorum. Siz de sakin kalmaya çalışın önemli olan nasip olan tutunması inşallah siz de ilk transferle müjdelenirsinizBende cumartesi günü opu oldum tanım yoktu ama sanırım pcosum 54 yumurta toplandı 41 tanesi doluydu 1. Güne 15 tane geldi dedi şok oldum o sayıdan buraya gelmesine geridende gelebilir dedi dün aradığında 22 tane oldular dedi ona da ayrı bir şok olup sevindik bugün tekrar aradığında hala 22 yarın aramayacagiz Perşembe 5. Gün kalanları donduracagiz dedi
Abla nolur arayın diyemedim tamam dedimşimdi ilkteki gibi birden düşüş olması korkutuyor beni ama teslimiz yaradana .
Beklerken tüm sureclerinizi okudum sizinde
İkizler normal doğum muMerhaba bn de pcos luyum. 58 yumurta toplanıp 15 ya da 16 tanesi dollendi 5 gün donduruldu. Çok şükür 2 embriyo transferi sonrası ikizlerim oldu. Şuan 5. Buçuk yaşındalar. Ve dondurulmuşlarla yeniden deniyoruz. Şuan transfer. İçin hastanedeyim. Hepinize dua ediyorum. Sizlerden de dua bekliyorum. Siz de sakin kalmaya çalışın önemli olan nasip olan tutunması inşallah siz de ilk transferle müjdelenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?