• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar selamm. Bende 2. Reglle sürece yeniden başlayacaktik. Ama olduğumuz ilin şartları ve benim çok zorlanmam nedeniyle bu sürece uzun bir süre ara verdik. Ben yaptırırsak bir daha bahçeci de yaptırmak istiyorum ama eşim izin alamıyor işten en yakın Diyarbakır 2 saat mesafe. O yüzden ara vermek durumundayiz
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım 🤲 umarım o süreç sana çok iyi gelir 2. Denemende daha güzel sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle inşallah 🥰

Kızlar selamm. Bende 2. Reglle sürece yeniden başlayacaktik. Ama olduğumuz ilin şartları ve benim çok zorlanmam nedeniyle bu sürece uzun bir süre ara verdik. Ben yaptırırsak bir daha bahçeci de yaptırmak istiyorum ama eşim izin alamıyor işten en yakın Diyarbakır 2 saat mesafe. O yüzden ara vermek durumundayiz
As . Rabbım hayırlısı nasip etsin hersey gönlünüzce olsun

Çok şükür canım iyi geldi sonuç. Doktorum ikizle ilgili bisey demedi ama sanırım değere göre de çok belli olmuyormuş keseyi görmeye gidince anlaşılıyormuş. Hayırlısı bakalım şimdi keseyi bekleme zamanı 🥰 asıl şimdi zaman gecmez artık 😁
Transfer sonrası gibi yine 10 gün kese için bekleyeceğiz ☺️ burda yazışarak ancak zaman geçiyor birbirmize destek oluruz, biz ailelerden de kimseye söylemedik bilmiyorlar hiç süreci

Değerle alakası yok ya benım hıc ıkıncı hiçte iki katı çıkmadı üçüncü kanda zar zor iki katı çıktı .

🤣🤣🤣hislerime güveniyorum bi oğlan bi kız olacak ama gönlüm isterki iki kız olsun bırbırıne arkadaş olsun sırdaş olsun . Oğlan zaten büyüdü kız kardeslerını korusun onlarda abisine bağlı bacılar olsun falan 🤣🤣kardeslerı eşime ölürler
Ben de kız isterim, bana da yoldaş olur annemle ben hep konuşuruz her gün, oğlanlar pek olmuyor öyle
Benden 2 gün sonra test istemedi, o yüzden bilemiycem nasıl katılacağını ona da şaşırdım 🤷🏻‍♀️

Hakkında hayırlısı olsun canım🙏 o doğru zamanda olacaktır allahın izniyle ☺️

Transfer sonrası gibi yine 10 gün kese için bekleyeceğiz ☺️ burda yazışarak ancak zaman geçiyor birbirmize destek oluruz, biz ailelerden de kimseye söylemedik bilmiyorlar hiç süreci
Aynen canım bi 10 gün daha bizi bekliyor 😍 bizde söylemedik süreç daha kolay geçti. Iyiki burası var 💕

Amin Rabbim yardımcısı olsun miniklerimin hemencecik büyüsünler gelsinler

ben süt gelmezse die çok korkuyorum ikisini duyurabilmek. , mama verip biberonn ve sonrası meme reddi aman okumucam ya milletin yazdıklarını beni tedirgin ediyor
Canom sen kendini şimdiden niye strese sokuyorsun ki bebisleri etkiliyorsun hissederler rabbimin izniyle hayirlisiyla hangisi olcaksa o olsun ikizler erken doğuyor biraz ondn dolayi sezeryqn olabilir ama kötü bisy değil varsın sağlıklı olsun mama icsinler onlara takılma keyfini yaşa onlarida orda strese sokma derim 🔅🩷🩵

hahaha dedim dedim onuda dedim akşam galiba ben depresyona giriyorum dedim eşim dedi ki sen 4 üz istiyordun ne oldu ,bilmiyorum ama sinirlenemiyorum bile .. hatta dedim ki böyle beklenmedik anda azıcık benle tartışır mısın kendimi ölçeyim dediydim 🤣 ben enayi miyim ömrü billah unutmazsın piskologa götüreyim beni elleme der 🤣
Ahahah evet 4 bunlar bidaha 4 olsun diyen kişisin sen 😅😅

Canom sen kendini şimdiden niye strese sokuyorsun ki bebisleri etkiliyorsun hissederler rabbimin izniyle hayirlisiyla hangisi olcaksa o olsun ikizler erken doğuyor biraz ondn dolayi sezeryqn olabilir ama kötü bisy değil varsın sağlıklı olsun mama icsinler onlara takılma keyfini yaşa onlarida orda strese sokma derim 🔅🩷🩵
Sen burdan gelince garip oluyorum kadın 🤣🤣🤣
Depresyondayım çıkar beni 2x hızında girdim

Merhaba iyi akşamlar benide eklermisiniz acaba yaklaşık 100 sayfadan fazladır mesajalarinizi okuyorum ağlayıp sevindim sorun olunca üzüldüm bu yollardan geçen anlıyor gerçekten herbirinizi yakından tanıyor gibiyim rabbim her birinize sağlıkla hayırla güzel günlere ulaşmayı evlatlarinizi kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥹❤️

Bende cumartesi günü opu oldum tanım yoktu ama sanırım pcosum 54 yumurta toplandı 41 tanesi doluydu 1. Güne 15 tane geldi dedi şok oldum o sayıdan buraya gelmesine geridende gelebilir dedi dün aradığında 22 tane oldular dedi ona da ayrı bir şok olup sevindik bugün tekrar aradığında hala 22 yarın aramayacagiz Perşembe 5. Gün kalanları donduracagiz dedi
Abla nolur arayın diyemedim tamam dedim🥲şimdi ilkteki gibi birden düşüş olması korkutuyor beni ama teslimiz yaradana .
Beklerken tüm sureclerinizi okudum sizinde

herkese selamlarrrr kızlar gonal f 900 arıyorum tedavisinden kalan yada elinde olan varsa yatdımcı olabilirmi

Bende cumartesi günü opu oldum tanım yoktu ama sanırım pcosum 54 yumurta toplandı 41 tanesi doluydu 1. Güne 15 tane geldi dedi şok oldum o sayıdan buraya gelmesine geridende gelebilir dedi dün aradığında 22 tane oldular dedi ona da ayrı bir şok olup sevindik bugün tekrar aradığında hala 22 yarın aramayacagiz Perşembe 5. Gün kalanları donduracagiz dedi
Abla nolur arayın diyemedim tamam dedim🥲şimdi ilkteki gibi birden düşüş olması korkutuyor beni ama teslimiz yaradana .
Hayırlı olsun. Benim de 22 tane olgundu toplamda 13 tanesi donduruldu. Ama sayıdan ziyada nasip önemli. Hiç biri tutmayada biliyor ya da bir tane düşük kalite tutadabiliyor. Bir yere kadar biz mücadele ediyoruz sonrası Allahın taktiri hepimize sağlıklı güzel evlatlar versin inşallah.

Merhaba bn de pcos luyum. 58 yumurta toplanıp 15 ya da 16 tanesi dollendi 5 gün donduruldu. Çok şükür 2 embriyo transferi sonrası ikizlerim oldu. Şuan 5. Buçuk yaşındalar. Ve dondurulmuşlarla yeniden deniyoruz. Şuan transfer. İçin hastanedeyim. Hepinize dua ediyorum. Sizlerden de dua bekliyorum. Siz de sakin kalmaya çalışın önemli olan nasip olan tutunması inşallah siz de ilk transferle müjdelenirsiniz

Merhaba bn de pcos luyum. 58 yumurta toplanıp 15 ya da 16 tanesi dollendi 5 gün donduruldu. Çok şükür 2 embriyo transferi sonrası ikizlerim oldu. Şuan 5. Buçuk yaşındalar. Ve dondurulmuşlarla yeniden deniyoruz. Şuan transfer. İçin hastanedeyim. Hepinize dua ediyorum. Sizlerden de dua bekliyorum. Siz de sakin kalmaya çalışın önemli olan nasip olan tutunması inşallah siz de ilk transferle müjdelenirsiniz
İkizler normal doğum mu
Allah yardımcınız olsun inşallah

Back