Kız ben ilk hamileliğimde yaşadım, sürekli ağlıyordum bir daha hayatım hiç bir zaman eskisi gibi olamayacak diye bakalım bunda beni neler bekliyor senin ilk test gününde beta hcg değerin kaçtı? Bana 2 transfer edilmişti değerime göre 2 si de tutmuş mudur acaba…maria depresyon sana gelirse bize haber et
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 2.390
- 2.236
- 48
Ben dün dedim ki bi kadının hamileliği kendıyle vedaslastığı dönem .. bide ben 12 sene oldu unuttum öyle ayağıma takılan çocuğu falan şimdi iki tane düşüncesi aklım gidiyor Rabbım Can sağlığı versinKız ben ilk hamileliğimde yaşadım, sürekli ağlıyordum bir daha hayatım hiç bir zaman eskisi gibi olamayacak diye bakalım bunda beni neler bekliyor senin ilk test gününde beta hcg değerin kaçtı? Bana 2 transfer edilmişti değerime göre 2 si de tutmuş mudur acaba…
246 -325-700 inşallah tutmustur
- 28 Haziran 2021
- 229
- 73
- 48
- 35
Sagol canım Evet 5.gun kaset testlerde çıkmıştı zaten ama kan testiyle kesinleştiYaaa çok sevindim senin adına da Seninde mi bugün test günündü?
Merhaba, 3.gün için hücre sayıları gayet iyi. Kaliteleri de iyiyse inşallah 5.güne giderler. 3-4 tane 5.gün kaliteli kalsa sizin için güzel olurHerkese merhaba, 7 yumurta toplanmıştı 5 tanesi döllenmişti. Bugün 3. gün embriyolog aradı 3 tanesi 8 hücreli ve iyi kalitede, 1 tanesi 10 hücreli ve iyi kalitede, 1 tanesi 5 hücreli 2. Kalitede. Dondurmak yerine 5. Güne kadar gidilmesi uygun görüldü. Sizce durum nasıl, benzer tecrübeleri yaşayanlar var mı? 2025’te isteyen herkesin yavrusunu kucağına alması dileklerimle
O kadar haklısın ki bana da gelecek o periler 8 yıl aradan sonra yeniden bir bebek serüveni de beni bekliyor 2 tane düşüncesi gerçekten çok değişik acaba cinsiyetler ne birlikte oynarlar güzel büyürler ben de ilkinde 2 istiyordum bir daha doğurmakla uğraşmayayım diyeBen dün dedim ki bi kadının hamileliği kendıyle vedaslastığı dönem .. bide ben 12 sene oldu unuttum öyle ayağıma takılan çocuğu falan şimdi iki tane düşüncesi aklım gidiyor Rabbım Can sağlığı versin
246 -325-700 inşallah tutmustur
Maşallah sen keseye ne zaman gideceksin?Sagol canım Evet 5.gun kaset testlerde çıkmıştı zaten ama kan testiyle kesinleşti
- 27 Ekim 2024
- 214
- 232
- 18
- 34
Maşallah maşallah canım demiştim sana hayırlısı olsun bence ikiz bile olabilirKızlar sonucum 236 çıktı nasıl sizce çok heyecanlıyım
- 27 Ekim 2024
- 214
- 232
- 18
- 34
Canım herşey sana kolaylık ve güzellikle gelsin hiç aklına takma normal doğumu yapmış bir insana sezeryan kolay gelir, Rabbim yoluna koymuştur önemli olan senin ve bebişlerin sağlığıhahaha dedim dedim onuda dedim akşam galiba ben depresyona giriyorum dedim eşim dedi ki sen 4 üz istiyordun ne oldu ,bilmiyorum ama sinirlenemiyorum bile .. hatta dedim ki böyle beklenmedik anda azıcık benle tartışır mısın kendimi ölçeyim dediydim ben enayi miyim ömrü billah unutmazsın piskologa götüreyim beni elleme der
2 tane transfer edilmişti biri düşük kaliteydi ama olabilir belli olmaz ki evet demiştin iyi bir değer çıktı çok şükürMaşallah maşallah canım demiştim sana hayırlısı olsun bence ikiz bile olabilir
- 28 Haziran 2021
- 229
- 73
- 48
- 35
Değerim 493 çıktı 4 gun sonra tekrar kan ver hemen kese gününü bekirleyelim dedi canım cumartesi belli olacakMaşallah sen keseye ne zaman gideceksin?
- 2 Temmuz 2024
- 2.562
- 4.447
- 48
- 26
Olsun canım sağlık olsun geride embriyo var bir dahaki sımsıkı tutunur inşallahKızlar testim negatif geldi. Adetle beraber tekrar trasnfer hazırlığına başlıyorum :)
Maşallah değerin çok iyiymiş, senin direk ikiz gibi duruyor sankiDeğerim 493 çıktı 4 gun sonra tekrar kan ver hemen kese gününü bekirleyelim dedi canım cumartesi belli olacak
- 28 Haziran 2021
- 229
- 73
- 48
- 35
Çok şükür canım iyi geldi sonuç. Doktorum ikizle ilgili bisey demedi ama sanırım değere göre de çok belli olmuyormuş keseyi görmeye gidince anlaşılıyormuş. Hayırlısı bakalım şimdi keseyi bekleme zamanı asıl şimdi zaman gecmez artıkMaşallah değerin çok iyiymiş, senin direk ikiz gibi duruyor sanki
- 6 Mart 2024
- 2.390
- 2.236
- 48
Valla aslında varya bugün doğursam en az 10 tane arkadaşım basımı bekler evimde de kalırlar öyle çok desteğim var ama herhalde çok uzun bi ara olunca bide rahatına çok düşkün biriyim ondan böyle endişelendimCanım herşey sana kolaylık ve güzellikle gelsin hiç aklına takma normal doğumu yapmış bir insana sezeryan kolay gelir, Rabbim yoluna koymuştur önemli olan senin ve bebişlerin sağlığı
- 6 Mart 2024
- 2.390
- 2.236
- 48
hislerime güveniyorum bi oğlan bi kız olacak ama gönlüm isterki iki kız olsun bırbırıne arkadaş olsun sırdaş olsun . Oğlan zaten büyüdü kız kardeslerını korusun onlarda abisine bağlı bacılar olsun falan kardeslerı eşime ölürlerO kadar haklısın ki bana da gelecek o periler 8 yıl aradan sonra yeniden bir bebek serüveni de beni bekliyor 2 tane düşüncesi gerçekten çok değişik acaba cinsiyetler ne birlikte oynarlar güzel büyürler ben de ilkinde 2 istiyordum bir daha doğurmakla uğraşmayayım diye
- 6 Mart 2024
- 2.390
- 2.236
- 48
Hayırlı olsunDeğerim 493 çıktı 4 gun sonra tekrar kan ver hemen kese gününü bekirleyelim dedi canım cumartesi belli olacak
- 6 Mart 2024
- 2.390
- 2.236
- 48
Değerle alakası yok ya benım hıc ıkıncı hiçte iki katı çıkmadı üçüncü kanda zar zor iki katı çıktı .Maşallah değerin çok iyiymiş, senin direk ikiz gibi duruyor sanki
- 2 Temmuz 2024
- 2.562
- 4.447
- 48
- 26
Kızlar selamm. Bende 2. Reglle sürece yeniden başlayacaktik. Ama olduğumuz ilin şartları ve benim çok zorlanmam nedeniyle bu sürece uzun bir süre ara verdik. Ben yaptırırsak bir daha bahçeci de yaptırmak istiyorum ama eşim izin alamıyor işten en yakın Diyarbakır 2 saat mesafe. O yüzden ara vermek durumundayiz
- 16 Ekim 2024
- 219
- 109
- 18
- 35
Hayırlı olsun çok güzelKızlar sonucum 236 çıktı nasıl sizce çok heyecanlıyım
- 4 Aralık 2024
- 226
- 150
- 18
- 36
Pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim bize de böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah benim gibi bu yolda bu ugurda yıllardır emek veren tüm herkese böyle müjdeli hayırlı güzel haberler almayı nasip eylesin dilerim dileyen isteyen emek ve mücadele veren kimsenin kucağı boş kalmasın Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah Amin ecmain