• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Korkma çünkü ikizler hem anne karnında hemde doğdukların da biri daha zayıf ve küçük olur diğeri de biraz daha kilo bakımından iyi olur aynı rahimdeler biri önde biri arkada 🥰 bu durumda çok insanla konuşmuşluğum var merak etme 😌
İnsallah dediğin gibidir yani şey diyorum doktor da sorun görse herhalde git şubatta gel demezdi dimi

Herkese merhaba, 7 yumurta toplanmıştı 5 tanesi döllenmişti. Bugün 3. gün embriyolog aradı 3 tanesi 8 hücreli ve iyi kalitede, 1 tanesi 10 hücreli ve iyi kalitede, 1 tanesi 5 hücreli 2. Kalitede. Dondurmak yerine 5. Güne kadar gidilmesi uygun görüldü. Sizce durum nasıl, benzer tecrübeleri yaşayanlar var mı? 2025’te isteyen herkesin yavrusunu kucağına alması dileklerimle❤️🙏🏻
En güzeli tazeyken 5. Güne gidenler çünkü tutmaya daha yakın oluyorlar hücre sayısı bakımından. Ama bazılarını dondurup sonra çözüp 5. Güne de getiriyorlar oda genel de olmuyor çok nadirdir gelen. Ve kafana asla takma çünkü tek yumurta gebelik için yeterli

Korkma lütfen biri diğerine yetişir mutlaka, ikizlerde hep böyle oluyor
Amin Rabbim yardımcısı olsun miniklerimin hemencecik büyüsünler gelsinler
Sezeryanı fln düşünme şimdi boşver, ben sezeryan oldum ilkinde hiç bir şey olmuyor 2 güne ayağa kalkıyorsun 👍🏻
ben süt gelmezse die çok korkuyorum ikisini duyurabilmek. , mama verip biberonn ve sonrası meme reddi aman okumucam ya milletin yazdıklarını beni tedirgin ediyor

ben süt gelmezse die çok korkuyorum ikisini duyurabilmek. , mama verip biberonn ve sonrası meme reddi aman okumucam ya milletin yazdıklarını beni tedirgin ediyor
Bunları okuman için çok çok erken daha yeni oluşan bişey. Ayrıca ikizler zaten sezeryanla olur hele tüp bebekse. Tek olsa belki normal doğum oda her doktor yapmaz. Yani şimdiden bunları düşünürsen kendini yıpratırsın

Bunları okuman için çok çok erken daha yeni oluşan bişey. Ayrıca ikizler zaten sezeryanla olur hele tüp bebekse. Tek olsa belki normal doğum oda her doktor yapmaz. Yani şimdiden bunları düşünürsen kendini yıpratırsın
Ciddi mi söylüyorsun şimdi benım sezeryan olma ihtimalim yüksek öyle mi ? Allah ım aglıcam 🤣🤣🤣

Okuma boşver daha çok var, herkesin bünyesi de farklı. Senin ilkinde nasıl sütün olduysa bunda da öyle olacaktır, hatta 2 olduğu için vücut daha çok üretiyor diye biliyorum. İlk dönemlerde gebelik öğrenindiğinde böyle gerginlikler oluyormuş ben de dün akşam okumuştum erken hamilelik depresyonu yazmıştı biri şaşırmıştım.. en iyisi yürüyüş yapmak temiz hava almak ☺️

Okuma boşver daha çok var, herkesin bünyesi de farklı. Senin ilkinde nasıl sütün olduysa bunda da öyle olacaktır, hatta 2 olduğu için vücut daha çok üretiyor diye biliyorum. İlk dönemlerde gebelik öğrenindiğinde böyle gerginlikler oluyormuş ben de dün akşam okumuştum erken hamilelik depresyonu yazmıştı biri şaşırmıştım.. en iyisi yürüyüş yapmak temiz hava almak ☺️
hahaha dedim dedim onuda dedim akşam galiba ben depresyona giriyorum dedim eşim dedi ki sen 4 üz istiyordun ne oldu ,bilmiyorum ama sinirlenemiyorum bile .. hatta dedim ki böyle beklenmedik anda azıcık benle tartışır mısın kendimi ölçeyim dediydim 🤣 ben enayi miyim ömrü billah unutmazsın piskologa götüreyim beni elleme der 🤣

hahaha dedim dedim onuda dedim akşam galiba ben depresyona giriyorum dedim eşim dedi ki sen 4 üz istiyordun ne oldu ,bilmiyorum ama sinirlenemiyorum bile .. hatta dedim ki böyle beklenmedik anda azıcık benle tartışır mısın kendimi ölçeyim dediydim 🤣 ben enayi miyim ömrü billah unutmazsın piskologa götüreyim beni elleme der 🤣
Ahahahha harikasın valla güldürdün beni sesli sesli 😂😂😂 çaktırmadan kavga başlat bakalım ne yapacaksın 😂😂😂😂

Maşallah canım çok güzel düzenli artışların olur inşallah 🥰
Çok teşekkürler canım çok sağol, doktor aradı demin, daha kan vermeye gerek yok değerin çok iyi 17’sinde kese kontrolüne gel dedi 😁
Harika canım 😍 hadi hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebislerimiz 🙏
Çok sağol canım o kadar mutluyum ki tarif edemem, 5 yıldır bu anı bekliyordum, hala inanamıyorum nasıl oldu gerçekten mucize🙏🙏🙏

Çok teşekkürler canım çok sağol, doktor aradı demin, daha kan vermeye gerek yok değerin çok iyi 17’sinde kese kontrolüne gel dedi 😁

Çok sağol canım o kadar mutluyum ki tarif edemem, 5 yıldır bu anı bekliyordum, hala inanamıyorum nasıl oldu gerçekten mucize🙏🙏🙏
Seni çok iyi anlıyorum canım 😍 Bugün ayni duyguları yaşadık 🥰 hala şaşkınım 😁🌸🌸

Back