- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Şapkasız çıkma bende de var çok kötü oluyo beynim de davul çalıyorlar ağrısı tutunca (Var olmaz olur mu öldürüyo beni
Bende aynen o yuzden almiyorum agri kesici falan zaten turbanliyim kapiyorum komple gerek kalmasada yine aliyorum sogugu bi sekildeŞapkasız çıkma bende de var çok kötü oluyo beynim de davul çalıyorlar ağrısı tutunca (şu şekilde oluyo )şimdi bi de gebelik düşündüm için pek ilaç kullanmak istemiyorum kullanmıyorum eşimde mümkün oldukça pek kullanmıyor
Ayy maşallah adınıza çok sevindim nezamandir deniyodunuz catlatma iğnesini kullandınızEki Görüntüle 2962585 Dadadadam kızlar yauuu şimdi doktor aradı hamilesiniz dedi değerim 26.19 daha yeni ama normal dedi bakalım cuma yada cumartesi tekrar kan vericem. İnşallah katlanarak artar herşey yolunda gider ya. Bu arada biliyorsunuz cumartesi baktırdığımda 2.44 dü yani ümidinizi yitirmeyin. Bu arada biz yumurta çatlama günümde 1 kez birlikte olduk. Eşim yüksek tansiyon hastası ve öyle sürekli birlikte olamıyoruz.
Ay hadi inşallah benim de prolaktin yüksek çıktı ilaca başladım bu gün. Nerden tutsam elimde kalıyor gibi hissediyorumKuzum dün gittim 16,5 cıktı progestron değerim doktor cok iyi güzel çatlamıs dedi. Adet tarihini bekliyorum bakalımiçimde tuhaf bir heyecan ve his var rabbim nasip et
Canım çatlatma iğnesi 18 inde akşam vuruldum 20 kasım da öğleden sonra bir kez birlikte olduk yumurtam 20 kasım da çatladı çatlamadan sonraki 11. Gün bugün bat 4 aralıktıCanım hayırlı olsun adetin geçti mi senin. şuan yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün acaba
Sanırım kesildi. Uzun süredir gitmiyorum en son gittiğimde gelmedi tekrar. Ped koydum onda bir iki damla nokta nokta var o kadarDevam ediyo mu hala
Insallah yerlesmedir kimyasal olmasinda test var mi elinde yapsanSanırım kesildi. Uzun süredir gitmiyorum en son gittiğimde gelmedi tekrar. Ped koydum onda bir iki damla nokta nokta var o kadar
Canım 1 oğlum var ocakta 6 yaşında olacak aslında yeni başlamıştık denemeye Temmuz da bi kimyasal oldu ama o çift çizgiyi görünce demeye başladık doktor da yaşım yakında 38 olacağı ve eşimde 50 yaşında yüksek tansiyonu olduğu İçin direkt femara kullanalım dedi çatlatma iğnesi yaptırdım ama biz denedik.Ayy maşallah adınıza çok sevindim nezamandir deniyodunuz catlatma iğnesini kullandınız
Canım yumurta çatlayıp birlikte olduktan 7 gün sonra olmuştu. Geçtiğimiz cumartesiKuzum kacıncı günde 2.44 cıkmıstı değerin?
Cok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına alamyı nasip etsin
Canım tebrik ederim inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniEki Görüntüle 2962585 Dadadadam kızlar yauuu şimdi doktor aradı hamilesiniz dedi değerim 26.19 daha yeni ama normal dedi bakalım cuma yada cumartesi tekrar kan vericem. İnşallah katlanarak artar herşey yolunda gider ya. Bu arada biliyorsunuz cumartesi baktırdığımda 2.44 dü yani ümidinizi yitirmeyin. Bu arada biz yumurta çatlama günümde 1 kez birlikte olduk. Eşim yüksek tansiyon hastası ve öyle sürekli birlikte olamıyoruz.
Yaaa yeni hamile olduğunuzu öğreniyoruz ilk aşermemizi yaşattırmayın bize bak benim de canım çektiOfff bide kakolu soğuk baklavaay canım çekti benim var yapcağım bişeyler
Tamam o zaman türbanların biraz daha kalınları var soğuklarda onu tak şal mı takıyon bilmiyom ams şallarda kalın var ben onları atkı yapıyomBende aynen o yuzden almiyorum agri kesici falan zaten turbanliyim kapiyorum komple gerek kalmasada yine aliyorum sogugu bi sekilde
İnşallah canım aminnnn hepimizin sağlıklı hamilelikleri olur en kısa sürede tatlış tatlış bebeklerimiz olur inşallah ay birbirimize doğumdan sonra foto da atarız inşallahCanım tebrik ederim inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın bebeğinibizlerede dua et olur mu
İlk deneme miydi bide hangi günü saati degerlemdirdiniz banada umut oldunuz ya bugün igneden sonraki kaçıncı gunCanım 1 oğlum var ocakta 6 yaşında olacak aslında yeni başlamıştık denemeye Temmuz da bi kimyasal oldu ama o çift çizgiyi görünce demeye başladık doktor da yaşım yakında 38 olacağı ve eşimde 50 yaşında yüksek tansiyonu olduğu İçin direkt femara kullanalım dedi çatlatma iğnesi yaptırdım ama biz denedik.
İnşallah canımİnşallah canım aminnnn hepimizin sağlıklı hamilelikleri olur en kısa sürede tatlış tatlış bebeklerimiz olur inşallah ay birbirimize doğumdan sonra foto da atarız inşallah
İnşa Allah canım sende mutlu haberi alırsınHayırlı olsun canımBende test sonucunu bekliyorum bıgünde lekelenmem oldu bi kaç damla kesildi
Canim naptin benim sonuc cikti 64 hamileymisim insalah saglikla artsin deger saglikla ilerlesinCanım hamilemiyiz bilmiyorum ama silik çizgilerimiz var ben de bu güne kadar hiç bir gebeliğimde lekelenme olmadı. Zaten herkeste olan bişey değil. Tek belirti buymuş gibi düşünmeyin.
Belirtilerin ne oldu peki ablaCanım yumurta çatlayıp birlikte olduktan 7 gün sonra olmuştu. Geçtiğimiz cumartesi
Gerçekten Allah verende veriyor. Bu ay hiç umudum yoktu. 11ci günde rahim kalınlığı 4mm, dominant follikul 10du onuda doktor saymıyorum dedi. Yani bu ay şansın yok dedi. Demekki her şeyin en iyisi Allah biliyorÇok iyi valla maşallah .tek ilişkide olmuş demekki. hayırlı bir şekilde artsın inşallah değerin. Allah bizede nasip etsin.