Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynen o yuzden almiyorum agri kesici falan zaten turbanliyim kapiyorum komple gerek kalmasada yine aliyorum sogugu bi sekilde

Ayy maşallah adınıza çok sevindim nezamandir deniyodunuz catlatma iğnesini kullandınız

Kuzum dün gittim 16,5 cıktı progestron değerim doktor cok iyi güzel çatlamıs dedi. Adet tarihini bekliyorum bakalım içimde tuhaf bir heyecan ve his var rabbim nasip et
Ay hadi inşallah benim de prolaktin yüksek çıktı ilaca başladım bu gün. Nerden tutsam elimde kalıyor gibi hissediyorum

Canım hayırlı olsun adetin geçti mi senin. şuan yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün acaba
Canım çatlatma iğnesi 18 inde akşam vuruldum 20 kasım da öğleden sonra bir kez birlikte olduk yumurtam 20 kasım da çatladı çatlamadan sonraki 11. Gün bugün bat 4 aralıktı

Ayy maşallah adınıza çok sevindim nezamandir deniyodunuz catlatma iğnesini kullandınız
Canım 1 oğlum var ocakta 6 yaşında olacak aslında yeni başlamıştık denemeye Temmuz da bi kimyasal oldu ama o çift çizgiyi görünce demeye başladık doktor da yaşım yakında 38 olacağı ve eşimde 50 yaşında yüksek tansiyonu olduğu İçin direkt femara kullanalım dedi çatlatma iğnesi yaptırdım ama biz denedik.

Canım tebrik ederim inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bizlerede dua et olur mu

Canım tebrik ederim inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bizlerede dua et olur mu
İnşallah canım aminnnn hepimizin sağlıklı hamilelikleri olur en kısa sürede tatlış tatlış bebeklerimiz olur inşallah ay birbirimize doğumdan sonra foto da atarız inşallah

İlk deneme miydi bide hangi günü saati degerlemdirdiniz banada umut oldunuz ya bugün igneden sonraki kaçıncı gun

Çok iyi valla maşallah .tek ilişkide olmuş demekki. hayırlı bir şekilde artsın inşallah değerin. Allah bizede nasip etsin.
Gerçekten Allah verende veriyor. Bu ay hiç umudum yoktu. 11ci günde rahim kalınlığı 4mm, dominant follikul 10du onuda doktor saymıyorum dedi. Yani bu ay şansın yok dedi. Demekki her şeyin en iyisi Allah biliyor Rabbim sizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…