- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
Canım sana şöyle söyleyeyim kasım 18 de akşam 10 da çatlatma iğnesi yaptırdım 20 kasım cumartesi sabah 10 da çatladı doktor birkaç saat geçsin öyle deneyin dedi eşim de işe gitti akşam üstü 5 de bir kez birlikte olduk. Eşim de yüksek tansiyon nedeniyle çok fazla ilaç kullandığı İçin tehlikeli sürekli birlikte olamıyoruz malesef her ay bir kez tahmini yumurtlama günümde deniyorduk yazdan beri ama bu defa ilaç la kontrollü yapalım deyince sanırım ondan.İlk deneme miydi bide hangi günü saati degerlemdirdiniz banada umut oldunuz ya bugün igneden sonraki kaçıncı gun
Çookk tebriklerrEki Görüntüle 2962585 Dadadadam kızlar yauuu şimdi doktor aradı hamilesiniz dedi değerim 26.19 daha yeni ama normal dedi bakalım cuma yada cumartesi tekrar kan vericem. İnşallah katlanarak artar herşey yolunda gider ya. Bu arada biliyorsunuz cumartesi baktırdığımda 2.44 dü yani ümidinizi yitirmeyin. Bu arada biz yumurta çatlama günümde 1 kez birlikte olduk. Eşim yüksek tansiyon hastası ve öyle sürekli birlikte olamıyoruz.
Yok ne yazıkki yarın kaset test alsam diyorum bi daha tekrarlasam. Su kan tahlili geç çıkıyor sinir oluyorum. Sürekli yeniliyorum sayfayıInsallah yerlesmedir kimyasal olmasinda test var mi elinde yapsan
Yani aslında femara ve çatlatma iğnesi kullandığım İçin geçen hafta da hamile gibi hissediyordum cumartesi den sonra bi durgunluk oldu ama dün başım döndü sanırım tansiyonum düştü kokulara karşı hassaslaştım akıntım artmıştı karnımda batmalar vardı hala var hala hafif mide bulantım ama çok hafif dün birde çok Ateş basıyordu bana ya 2 gündür yatakta dönüp duruyorum sürekli uyanıryorım bu da oluyormuşBelirtilerin ne oldu peki abla
Daha adetime 3-4 gün var teşekkür ederimÇookk tebriklerrsizde adetten geçtimi?
Sabah yapın bence hayırlısı olsunSelam bat bugündü henüz adet olmadım sizce ne zaman test yapsam belirtim adet olacakmışım gibi gögüslerim şiş kasıkta arada çok hafif batmalar var birde sürekli bir uyku hali yorgunluk
Çok sevindim canım başka gelmez umarımSanırım kesildi. Uzun süredir gitmiyorum en son gittiğimde gelmedi tekrar. Ped koydum onda bir iki damla nokta nokta var o kadar
5 aydır istiyoruz ama yapmaya da korkuyorumSabah yapın bence hayırlısı olsun
Benim de 26.19 inşallah artar değerimiz cuma yada cumartesi tekrar test yapıcamCanim naptin benim sonuc cikti 64 hamileymisim insalah saglikla artsin deger saglikla ilerlesin
Aile hekiminden mi verdin kani baya beklemen lazim geceye dogru cikar amaYok ne yazıkki yarın kaset test alsam diyorum bi daha tekrarlasam. Su kan tahlili geç çıkıyor sinir oluyorum. Sürekli yeniliyorum sayfayı
O zaman olumsuz düşünmemeye çalış canım. Ben de oğlum Dan önce hamile kalana kadar 9 ay ağladım ağladım deli gibi kilo almıştım stresten sonra doktor bak olacak 3 ay içinde olmazsa aşılama yapıcam deyince kafam rahatlamıştı hamile kalmıştım. Kendinizi koşullandırmayın. Çocuk hiç istemeyenler bile yanlışlıkla hamile kalıyo ama stres yapınca olmuyo işde. Allah en kısa sürede hayırlı evlat nasip etsin inşallah5 aydır istiyoruz ama yapmaya da korkuyorumsizce kaç gün geçtikten sonra yapsam şimdi yarın yaparım akşama regl başlar ağla ağla çok kötü olurum her ay aynı şeyi yaşıyorum tam adet günü yapıyorum ama sabah , şimdi bu saat oldu leke bile gelmedi. Çok az da olsa leke gelir başlardrı öyle
Elimde hic ovulasyon kalmadi benim daha dogrusu cok uzun sure ovulasyon kullandim yumurtlamalari degerlendirdik olmadi daha sonra iki ay yumurtlama goremedim cok psikolojim bozuldu agladim hep sonra hepsini cope attim bu ay oyle iki gunde bir denedik tuttu yumurtlama takibi hic yapmadim benim moralimi kotu etkiledi cunkuhamile arkadaşlar şuan ovulasyon testiniz nasıl çıkıyor hiç baktınız mı . hamile ike ovulasyon testleri de pik oluyor muş.
Benimde yüksekti geçen ay dostinex kullandım kuzumAy hadi inşallah benim de prolaktin yüksek çıktı ilaca başladım bu gün. Nerden tutsam elimde kalıyor gibi hissediyorum
Kız o baklaav askındandır yoksa ben hamile de değilimYaaa yeni hamile olduğunuzu öğreniyoruz ilk aşermemizi yaşattırmayın bize bak benim de canım çekti
Tamam tamam yapacam senin icinTamam o zaman türbanların biraz daha kalınları var soğuklarda onu tak şal mı takıyon bilmiyom ams şallarda kalın var ben onları atkı yapıyomgüzel oluyo
tühh yaa merak ettim ben. bakalım belki diğerleri yapmıştır. şuan sıvı alımını bıraktım eve geçince yapıcam bakıcam ovulasyon bakalım nasıl çıkacakElimde hic ovulasyon kalmadi benim daha dogrusu cok uzun sure ovulasyon kullandim yumurtlamalari degerlendirdik olmadi daha sonra iki ay yumurtlama goremedim cok psikolojim bozuldu agladim hep sonra hepsini cope attim bu ay oyle iki gunde bir denedik tuttu yumurtlama takibi hic yapmadim benim moralimi kotu etkiledi cunku
Valla ben sabah yapmıştım orta koyulukta çıktı ovülasyon da hcg ler silik mesela o daha nethamile arkadaşlar şuan ovulasyon testiniz nasıl çıkıyor hiç baktınız mı . hamile ike ovulasyon testleri de pik oluyor muş.
Kuruma değil inşallah hamilesin canım :)Kızlar merhaba bende yaklaşık 8 aydır bebek istiyorum dün test yaptım bi bakar mısınız sizce kuruma çizgisi mi bana öyle gelmedi ama aklımı kurcalıyo