- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Bende persembe gunu sinava giricem deli gibi caliisyorum oohh moralim harika dinlemiyorum kendimiAy kızlar gittim tırnaklarıda yenilettim oh mis moraller yükseldi şuanda bende
Sırt ağrısı özellikle sağ kasık ağrısı içimde tsunami var sankiAy çok hayırlı olsunNe belirtileriniz var?
Test bozuk sanki kontrol çizgisi net çıkar çünküKizlar merhaba bat 4 aralik dayanamadim normal kasey test yaptim ama bu test bozuk mu sizce cok fazla su icmistim acaba onun etkisi olabilir mi c de cok silikcunku
Ben arifoğlununkini alacam. Bir doktorun tüccar gibi sürekli reklam satış yapması tuhafıma gidiyor. Zaten hepsi aynıdır, markalı denetimli almak en mantıklısıEvet gerçekten sen işine bak ya, sanane millet ne satıyor. Hocanın çok hakaretvari konuşmaları var, kadın küçükken kaza geçirmiş ve çenesi kırıldığını için çok fazla ameliyat olmuş. Kadına yamuk surat diyorne kadar terbiyesizce bir yaklaşım...
Herşeyi ticarete döktüler, ben de alsam mı almasam mı kararsız kaldım o karışımlardan
bence de bozuk olabilir yenisini alıp dene ve daha bata varsa sabahları ilk idrar daha etkili oluyor..Kizlar merhaba bat 4 aralik dayanamadim normal kasey test yaptim ama bu test bozuk mu sizce cok fazla su icmistim acaba onun etkisi olabilir mi c de cok silikcunku
19 Aralık benim canım benide ekleKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Sırt ağrısı özellikle sağ kasık ağrısı içimde tsunami var sankigöğüslerim büyüdü aşırı ağrıyor hep halsiz ve uykuluyum sivilcelenme de oldu
Hayır yok kuzum malesefArkadaslar calisiyorum iki gundur test yapmadim bugunku ovulasyon boyle sizce yumurtlama var mi
Kuzumm hiç kendinw düşünp stres yapma saat kaç oldı zaten sabah kalk yap tekrar testini misssKizlar yazditan sonra ben testi unuttum simdi baktim ikinci cizgi cikmis sizce gebelik var mi erken gebelik testi degil normal test bat4 aralik
canım kaç dakika geçti testen sonra 5dk sonra dikkate almayın felan diyorlar oyüzden en temizi yarın tekrar yapmak..Kizlar yazditan sonra ben testi unuttum simdi baktim ikinci cizgi cikmis sizce gebelik var mi erken gebelik testi degil normal test bat4 aralik
iki uc dk gecti ben baktim bisey cikmayinca kenara koydum yarim saat sonra aklima geldi bi bakiyim diye cizgi vardi yani testi yaptiktan iki uc dk sonra kontrol ettim okdr:)canım kaç dakika geçti testen sonra 5dk sonra dikkate almayın felan diyorlar oyüzden en temizi yarın tekrar yapmak..
Selam kızlar
Bu akşam üniversite araştırma hastanesinde bir doktora özel muayene için gittim. 1 yıldır düşündüğümüzü ama olmadığını, son 3 aydır femara kullandığımı söyledim. Doktor, femara veya klomen gibi ilaçlarla yumurtaların geliştirilip, ovitrelle ile çatlatılmasını tek başına yeterli bulmadığını, aşılama yapılmadığı sürece başarı oranının düşük olduğunu söyledi. Ha kendi büyümüş gelişmiş çatlamış, ha femarayla veya klomenle büyüyüp iğneyle çatlatılmış aşılama uygulanmadığı sürece gözümde değeri yok dedi. Spermiogramımız olduğu için direk hormon testleri ve hsg istedi benden. Sonuçlara bakalım ve aşılama yapalım dedi. Yarın sabah tüp bebek ünitesine gidip hormon sonuçlarımı gösterip hsg için randevu alacağım. Doktor çok ilgiliydi ve bulunduğum şehirde aşılama ve tüp bebek konusunda çok başarılı bir doktormuş, ben de tavsiye üzerine gittim. Şimdi hsg yi sizce burada mı çektireyim ( büyük ihtimalle anestezisiz olacak ve korkuyorum), bu doktor özelde gittiğimden ünvan olarak daha yüksek ve asıl işi aşılama- tüp bebek, aynı zamanda tüp bebek ünitesinin başkanıÖzelde gittiğim doktor ise anestezili 1500 istiyor. Sanırım daha fazla uğraşmadan aşılamaya yönelmek daha doğru fakat aşılama ücretini falan soramadım. Devlette aşılama yaptıranlar ne kadar ücret ödediler?
@Sasa234 @charlottes @DogayikoruYusra-61 @Esrakcshn Mavigrill ve hatırlayamadığım kızlar
Benim belirtilerim de aynı resmen hepsini yaşıyorum ve ben de hamileyimAy inşa Allah bende yarın hamilelik haberimi veririm Bendede ayni belirtiler var. İnşa Allah kist olayı olmaz
Amin kuzu hayırlı haberlerle gel inşallahAy inşa Allah bende yarın hamilelik haberimi veririm Bendede ayni belirtiler var. İnşa Allah kist olayı olmaz