Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba bat 4 aralik dayanamadim normal kasey test yaptim ama bu test bozuk mu sizce cok fazla su icmistim acaba onun etkisi olabilir mi c de cok silikcunku

Eklentiler

• CCC4C10B-B3C6-4E91-ABD3-9F1BFB1FEE68.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 74
Ben arifoğlununkini alacam. Bir doktorun tüccar gibi sürekli reklam satış yapması tuhafıma gidiyor. Zaten hepsi aynıdır, markalı denetimli almak en mantıklısı

Dünkine göre bugün daha da koyuydu sanırım bugün pik oldu ve ilk defa bu kadar yoğun ağrı hissediyorum kistten dolayı mı yoksa yumurtlamadan dolayı mı veya ikisinin karışımı bilmiyorum.. yarın tekrar aynı saatte yapayım bakalım çatlicakmı kendi kendime heyecan yaratıyorum

19 Aralık benim canım benide ekle

Aleykum selam canım
Hgs devlette al bence ben devlette oldum evet bazılarımız acidigini söylüyor ama herkes bir değil.ee dersen ki ben ihtimllerle hareket edemem özele git. Hgs çektirmeden aşılama yollarını düşünme çektir sonuca göre doktorunuzla görüşün. Biliyorsun indirimli aşılama için 3 yil evlilik şartı var. Hgs sonrası almak ıstersen aşılama birkere özelde dene 1 yıl daha bekleyecek değilim dersen. Ilaclar kısmına gelince bir femara ile iğneler zaten aynı olamaz geliştirme için fakat hamile kalmak kolay diye birşey yok etkisi fazla geliştirmede lakin şans çok yukselmiyor ,birde şu var hiçbişey imkansız değil ol derse olur yani .kesin emin konuşmamak lazım hangi ihtimali denersek olmayacak demek ne kadar yanlışsa olacak demek de yanlış sen gittiğin yoldan vazgeçme birgün nasipse evlâdın seni doğru zamanda bulacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…