- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 28
Teşekkürler yorumunuz için yerleşme kanaması genelde erken oluyor diye biliyorum o yüzden bu kadar gecikmeye olur mu diye aklımda soru işareti oluşmuştu ama yorumunuz biraz olsun içimi ferahlattiPembe akıntın adete dönecek mi bi bak ona göre test yap bazen adete dönüyor çünkü ama normalde açık pembe ve pedi doldurmuyorsa yerleşme deniliyor 1 hafta da gecikmişsin dedim gibi akıntının devamı gelcek mi bi bak sen ona göre test yaparsın ams bu sadece terimsek bildiğim başka bi şey olmaz da diyemem o yüzden doktora görünün bence yine de kimyasal da geçirmişsiniz o yüzden çok da bi şey diyemem
Değerlendirme olmadıysa strestendir canım geçmiş olsun bol bol her gün kekik limon içsin sende test verdin mi şeninde covid olma olasılığın yüksek temaslısın sonuçta benim eşim covid oldunda 1 hafta sonra bende verdim test benim de pozitif çıkmıştı neyse ki biz hafif atlattıkAralık ayına hosgeldiniz... okadar bekleyip gelince de elin kolun bağlı oturmak.. esim kovid oldu ayri odalardayiz
Kasimi degerlendirmedik, 29 kasim regl tarihim fakat bugun 1 Aralık ve halen regl olmadım.. bilemiyorum..
İnşa AllahBenim belirtilerim de aynı resmen hepsini yaşıyorum ve ben de hamileyiminşallah siz de hamilesinizdir
Tamam işde benim de aynı böyle çıkıyo aynı test ve bat 4 ay heyecandan ölücem bu sabah yaptım tam böyleKizlar yazditan sonra ben testi unuttum simdi baktim ikinci cizgi cikmis sizce gebelik var mi erken gebelik testi degil normal test bat4 aralik
Canım doktora gitmen lazım kan testi yaparsın kan değerine göre kanamayı değerlendirirler.inşallah yerleşme kanamasıdır.Kızlar lütfen gören biri varsa cevap yazabilir mi? Bat tarihim 24 kasimdi ve hala regl olmadım testte yapmadım şuanda aşırı açık renkte pembe akıntı geldi ama gerçekten çok açık renk bu ne demek bilen var mı aşırı korkuttu beni bu durum hasta mı olacağım veya hamileysem bı sorun mu var? Test yapsam ve pozitif çıksa sonrasında kaybedersem aşırı uzulecegim daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için test yapmaya korkar oldum
Erken gebelik testini beklemeyin bugün kan verin bence :) Minik ben burdayım diyor yaniEki Görüntüle 2962231 Eki Görüntüle 2962233 Günaydın kızlar yine ben dayanamayıp sabah 6 da hatta gece 3 de iki ayrı test yaptım bat 4 Aralık be normal kaset test böyle çıkıyor bugün erken gebelik testi alıp yarın sabah da onu yapayım diyorum yani kan testi de yapmak istiyorum ama bilemedim. Bu arada benim göğüslerim de bişey yok ama karnımda hareket ettikçe batma oluyo sabahları midem yanıyor bişey yedikten sonra da bulanıyor anam kimsenin almadığı kokuları alıyorum ağzım da metalik tat var geceleri uykumdan sürekli uyanıyorum sanırsın 6 aylık hamileyim. İçi sarı gibi olan gece 3 te yaptığım test üstteki sabah 6 da yaptığım test.
Ayy cok sevindimm hadi insallahhTamam işde benim de aynı böyle çıkıyo aynı test ve bat 4 ay heyecandan ölücem bu sabah yaptım tam böyle
bende gidicem birazdan allah yardimcimiz olsun hayirlisini versin saglikli devam eden guzel gebeliklerimiz olsun insallah iyi dusunelim iyi olsunBat 6 aralık. Dün silik cıkmıstı erken gebelik testinde. Tahlil vermeye geldim. Dua edin kızlar ne olur
Hadi inşallah güzel haberler alalım kuzumbende gidicem birazdan allah yardimcimiz olsun hayirlisini versin saglikli devam eden guzel gebeliklerimiz olsun insallah iyi dusunelim iyi olsun
Ay bana kalsa şimdi gidicem hastaneye ama doktor kovar çünkü birlikte olduktan 7 gün sonra da kan verip sonra doktorumla karşılaştım doktor kan testi isteyince daha ucuz Muş ama özelde kendim isteyince 180 e yaptırmıştım. Koz bide bizim sağlık ocağından 2 gün sonra çıkıyo sonuç bekleyemem ki ya napsakAyy cok sevindimm hadi insallahhne yapalimm ne zaman kan verelim
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canım sen iğneden 36 saat sonra mı ilişki yaşadın 24 saat mi?Günaydın canım
GünaydııınnnnnnnnGünaydın kızlar
Aile hekimimizde adetin 2 gün geçerse o zaman gel diyor öncesi doğru sonuç vermez demistiKızlar tahlili verdim. Ebe daha bes fün var cıkmayabilir dedi. Adetin geçsin bes on gün öyle yapsaydın dedi. 10 gün kala cıkıyomus dedım. Olmadı yine gelirim iki gün sonra dedım.
Günaydın çiçeğimGünaydın kızlar