Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler yorumunuz için yerleşme kanaması genelde erken oluyor diye biliyorum o yüzden bu kadar gecikmeye olur mu diye aklımda soru işareti oluşmuştu ama yorumunuz biraz olsun içimi ferahlatti

Aralık ayına hosgeldiniz... okadar bekleyip gelince de elin kolun bağlı oturmak.. esim kovid oldu ayri odalardayiz
Kasimi degerlendirmedik, 29 kasim regl tarihim fakat bugun 1 Aralık ve halen regl olmadım.. bilemiyorum..
Değerlendirme olmadıysa strestendir canım geçmiş olsun bol bol her gün kekik limon içsin sende test verdin mi şeninde covid olma olasılığın yüksek temaslısın sonuçta benim eşim covid oldunda 1 hafta sonra bende verdim test benim de pozitif çıkmıştı neyse ki biz hafif atlattık

Kizlar yazditan sonra ben testi unuttum simdi baktim ikinci cizgi cikmis sizce gebelik var mi erken gebelik testi degil normal test bat4 aralik
Tamam işde benim de aynı böyle çıkıyo aynı test ve bat 4 ay heyecandan ölücem bu sabah yaptım tam böyle

Canım doktora gitmen lazım kan testi yaparsın kan değerine göre kanamayı değerlendirirler.inşallah yerleşme kanamasıdır.

Günaydın kızlar yine ben dayanamayıp sabah 6 da hatta gece 3 de iki ayrı test yaptım bat 4 Aralık be normal kaset test böyle çıkıyor bugün erken gebelik testi alıp yarın sabah da onu yapayım diyorum yani kan testi de yapmak istiyorum ama bilemedim. Bu arada benim göğüslerim de bişey yok ama karnımda hareket ettikçe batma oluyo sabahları midem yanıyor bişey yedikten sonra da bulanıyor anam kimsenin almadığı kokuları alıyorum ağzım da metalik tat var geceleri uykumdan sürekli uyanıyorum sanırsın 6 aylık hamileyim. İçi sarı gibi olan gece 3 te yaptığım test üstteki sabah 6 da yaptığım test.

Erken gebelik testini beklemeyin bugün kan verin bence :) Minik ben burdayım diyor yani

Ayy cok sevindimm hadi insallahh ne yapalimm ne zaman kan verelim
Ay bana kalsa şimdi gidicem hastaneye ama doktor kovar çünkü birlikte olduktan 7 gün sonra da kan verip sonra doktorumla karşılaştım doktor kan testi isteyince daha ucuz Muş ama özelde kendim isteyince 180 e yaptırmıştım. Koz bide bizim sağlık ocağından 2 gün sonra çıkıyo sonuç bekleyemem ki ya napsak

Kızlar tahlili verdim. Ebe daha bes fün var cıkmayabilir dedi. Adetin geçsin bes on gün öyle yapsaydın dedi. 10 gün kala cıkıyomus dedım. Olmadı yine gelirim iki gün sonra dedım.
Aile hekimimizde adetin 2 gün geçerse o zaman gel diyor öncesi doğru sonuç vermez demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…