Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buldum valla 369 tl ye satılıyor.. şaka gibi resmen ne kadar pahalı bizde
Neee 369 ne ya yuh!! Yani burda da pahalı ama hani diğer testlerin iki üç katı kadar, 10 euro civarıydı sanırım mesela. Korkunç korkunç allah kolaylık ve sabır versin cidden hayat çok pahalı türkiyede ya

Benim de bat 4 Aralık 4 gün var ama hiç
Bir şey hissetmiyorum sadece göğüs uçlarımda yanma var sanırım bu ayda bebeto beni es geçecek gibi duruyor

Sorma canım biz burda 10 birim paraya anca kaset test alabiliyoruz eczaneden Ne olcak halimiz bilmiyorum.

Reactions: RAU

Rabbim fazla bekletmesin inşallah

=))) aynen doktorda aile hekiminde yaptır dedi
Bi amh var yaptırılmayan
Oda yaptıralı bi sene olduğu için tekrarlamak istedi
Onuda yaptırıcam orda
Diğerlerini eşimle ikimiz aile hekiminde yaptırırs
Bu plan beni rahatlattı valla ne yalan söylim

Canım tüp bebeği deneyelim dediyse yine o iyi bişey benim kocam bi oğlumuz var düşük de yaşadım kimyasal da ama 2. İçin sperm testine bile gitmiyor spermlerine güveniyormuş
Kuzu Allah a şükür bu süreçte eşim olmasa muhtemelen dHa fazla zorlanırdım ben
Eşim daha bi sene dolmadan ben üzülmeye başladım diye gidip başlayalım hemen tüp bebek işlemlerine dedi
Ben sebepsiz diye beklemek istedim
Bu arada vitamin ilaç ot macun bilmem ne ne verdiysem yedi içti hiç hayır demedi
Çok şükür
Bu süreç içinde eşlerin anlayışlı olması birbirine destek olması çok önemli, tek basına idare edilcek bi durum değil

aynı durumdayım canım kistlerle boğuşuyorum öncesinde de sonrasında da aynı devam ediyor şuan yine 7cmlik bi tane var gebeliğe engel değil diyor doktor ama gecikmesi felan sinir bozucu bütün vücut maf oluyor artık...

Sizde ne kisti? Yumurta çatlamıyor kistmi oluyor? Bende öyle Of yarın gidicem bakalım ne diyecek

13 Aralık heyecanla bekliyorum

Ama onun da negatifi çok sert ya, çat diye hamile değil yazıyo ekrana çizgi bari nazik bi yöntem yani
ayy ben de denemiştim onları 1-2 kez direk nicht schwanger yazıyor ve aşırı pahalı almanyaya göre de pahalı sen şimdi almışsın ama uzun süre deneyenler her sefer onu alamıyor amazondan uyguna alıyorlar.. biz de işte türkiye de laborquick alıyoruz uyguna napalım.. ama bende bi çizgi gördüm canım bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap kadın dr gidip yap desem bir farkı olmayacak almanya da 10 Euro kadın doktorunun testi elinde ki testi değerlendir daha iyi

Reactions: RAU
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…