Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benimde tüp bebek 14 aralık test günü olucak nasip olursa inşallah hepimiz ağustos annelerine terfi ederiz

Sizde ne kisti? Yumurta çatlamıyor kistmi oluyor? Bende öyle Of yarın gidicem bakalım ne diyecek
yumurta çatlıyor çatlamıyor demedi ama neyden kaynaklı bilmiyoruz senede 1-2 defa çıkıyor büyüyor sonra ya adetle sökülüyor ya da soğan suyu sayesinde.. tabi bu sefer çok ağır geçiriyorum eğer tekrarlarsa bir daha ameliyat şart olacak..

Merhaba benimde tüp bebek 14 aralık test günü olucak nasip olursa inşallah hepimiz ağustos annelerine terfi ederiz

Bizim daha yeni bu ikinci ayımız denediğimiz. Ama allah aratmadan verir insallah, yarın yapayım dediğiniz gibi. O da erken test zaten daha kesin sonuc verir heralde?

Sen almanyadan türkiyeye mi tasındın?

Yumurtlama ne zaman gördün canım? Bi de değerin kaç çıktı. Ben şimdi çok erken düşük çıkar kafama takarım diye biraz yükselsin öyle veriyim dedim
Yumurtlamayı 16 17 de gördüm 18 de çatladı değerim 62 çıktı doktorum sıkıntı olmadığını söyledi 2 gün sonra tekrar vericem artıştan kesin emin olmaz için adet öncesi için değerin iyi dedi

Bizim daha yeni bu ikinci ayımız denediğimiz. Ama allah aratmadan verir insallah, yarın yapayım dediğiniz gibi. O da erken test zaten daha kesin sonuc verir heralde?
evet genelde bizim yaptığım testlerden daha iyi bunlar uygun olsaydı ve temin edebilseydik türkiyede de alırdım yani. Yarın sabah daha net sonuç alırsın inşallah umarım dilediğin gibi olur ve bebiş gelir hayırlısı olsun içini ferrah tut daha yeni deniyormuşsunuz hemen yelkenleri suya indirme

Anladım canım ben de 20sinde pik 21de Çatlama gördüm. gidiyim yarın o zaman

Arkadaslar calisiyorum iki gundur test yapmadim bugunku ovulasyon boyle sizce yumurtlama var mi

Eklentiler

• 20211130_214728.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 20211130_214653.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…