Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız benimki de böyle çıkıyo işde fotoğrafla görünsün diye şekilden şekile girdim bide arda bakıyorum o kadar varsa bar olabilir bence ya ben her gün yapayım diyorum ay inşallah regl olmam ya bidaha bidaha ilaç kullanmak istemiyorum

Test farklı geldi bana ama mavi çizgiden sonra büyük alan da bir silik çizgi daha gördüm ben hayielisi olsun inşallah bat a kaç gün var

Valla bizimki hayal gibi bişey sonra inşallah hayaldi gerçek oldu deriz inşallah allahım amin

Test farklı geldi bana ama mavi çizgiden sonra büyük alan da bir silik çizgi daha gördüm ben hayielisi olsun inşallah bat a kaç gün var
Bat bugün ya da yarın olacaktı işte ama‍♀ Büyük alanda çıkması gerek normalde çizginin diğeri kontrol çizgisi

Allahtan iki test almışım yarın mı sonraki gün mü yapsam bilmiyorum, tabi o arada regl olmazsam. Geçen ay 3 gün gecikince test yaptım testi yaptıktan sonra daha tuvaletten kalkmadan regl oldum

Bat bugün ya da yarın olacaktı işte ama‍♀ Büyük alanda çıkması gerek normalde çizginin diğeri kontrol çizgisi
O xaman benim gördüğüm 2.cizgi canim sağlıkla ilerlesin insalalh için rahat edecekse bir de kaset test ile dene

Reactions: RAU
Kuzum konuyla alakasız ama bu test Türkiyede satılmıyor dimi hiç görmedim? Bi buna el atamadım cünkü

Kuzum konuyla alakasız ama bu test Türkiyede satılmıyor dimi hiç görmedim? Bi buna el atamadım cünkü
Ahahah bilmiyorum türkiyede var mı ama clearblue marka, ben almanyada yaşıyorum. Burada en iyi test bu hatta bazı testleri var dijital kaç haftalık hamile oldugunu söylüyor ama çok pahalı, ondan alsaydım keşke diyorum şu an o net cevap veriyor çünkü

Muğla benim de sebepsiz inferlite

Ay keske bizde de satılsa gerçi bizde satılsa burda kesin 300 tl satarlar onu

Ay inşallah bu ay regl gelmez de test de koyulaşır

Canım ben görüyorum çizgiyi, vardır ve sağlıklıdır inşallah. Regl geçti mi?

Reactions: RAU
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…