- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
Kız benimki de böyle çıkıyo işde fotoğrafla görünsün diye şekilden şekile girdim bide arda bakıyorumSimdi hanımlar, ben muhtemelen kendimi kandırıyorum. Bugün ya da yarın regl olmam gerekiyordu, dayanamadım gidip erken gebelik testi aldım ve hemen yaptım saat 17 30 civarı. Son iki saatte yeme içme yapmamıştım. İki saat önce su ve kahve içmiştim. Yemek de kahvaltı yapmıştım en son. İlk idrar olması testte ne kadar önemli bilmiyorum. Aşırı belli belirsiz bi çizgi gördüm 3-4 dakikada, ama fotografta bile çıkmayacak kadar belirsiz. Ve su an giderek daha belirsizleşiyormuş gibi geliyorMuhtemelen psikolojik olarak kendimi kandırdıgım için görüyorum ama size de atayım dedim. Bi umut buraya boş testleri atan kızları görünce üzülüyordum şimdi onlardan oldum Eki Görüntüle 2961940 Eki Görüntüle 2961941 Eki Görüntüle 2961942 Eki Görüntüle 2961943
Eki Görüntüle 2961944
Test farklı geldi bana ama mavi çizgiden sonra büyük alan da bir silik çizgi daha gördüm ben hayielisi olsun inşallah bat a kaç gün varSimdi hanımlar, ben muhtemelen kendimi kandırıyorum. Bugün ya da yarın regl olmam gerekiyordu, dayanamadım gidip erken gebelik testi aldım ve hemen yaptım saat 17 30 civarı. Son iki saatte yeme içme yapmamıştım. İki saat önce su ve kahve içmiştim. Yemek de kahvaltı yapmıştım en son. İlk idrar olması testte ne kadar önemli bilmiyorum. Aşırı belli belirsiz bi çizgi gördüm 3-4 dakikada, ama fotografta bile çıkmayacak kadar belirsiz. Ve su an giderek daha belirsizleşiyormuş gibi geliyorMuhtemelen psikolojik olarak kendimi kandırdıgım için görüyorum ama size de atayım dedim. Bi umut buraya boş testleri atan kızları görünce üzülüyordum şimdi onlardan oldum Eki Görüntüle 2961940 Eki Görüntüle 2961941 Eki Görüntüle 2961942 Eki Görüntüle 2961943
Eki Görüntüle 2961944
Valla bizimki hayal gibi bişey sonra inşallah hayaldi gerçek oldu deriz inşallah allahım aminKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Benimde 4 aralıktı hamileyim canım sen de hamilesin tebrikleerrr kan verdin mi?Kızlar bat 4 Aralık. Üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi. 5 dkda çıktı ikisi de. Var mı sizce?
Evet çekildim temiz çıktı 2 tüpüm de açıkİnşallah diğer hiç birine gerek kalmaz.. Rapor alıp dinlenmek mantıklı. En önemlisi stresten uzak durmak ama mümkün değil ki.. Rahim filmi çekilmiş miydin
Bat bugün ya da yarın olacaktı işte amaTest farklı geldi bana ama mavi çizgiden sonra büyük alan da bir silik çizgi daha gördüm ben hayielisi olsun inşallah bat a kaç gün var
Allahtan iki test almışım yarın mı sonraki gün mü yapsam bilmiyorum, tabi o arada regl olmazsam. Geçen ay 3 gün gecikince test yaptım testi yaptıktan sonra daha tuvaletten kalkmadan regl oldumKız benimki de böyle çıkıyo işde fotoğrafla görünsün diye şekilden şekile girdim bide arda bakıyorumo kadar varsa bar olabilir bence ya ben her gün yapayım diyorum ay inşallah regl olmam ya bidaha bidaha ilaç kullanmak istemiyorum
Ahhahahahah hepsi gözüksün diye öyle yaptım aşkoBebitom parcalicakmissin gibi poz vermişsin
O xaman benim gördüğüm 2.cizgi canim sağlıkla ilerlesin insalalh için rahat edecekse bir de kaset test ile deneBat bugün ya da yarın olacaktı işte ama♀ Büyük alanda çıkması gerek normalde çizginin diğeri kontrol çizgisi
Kuzum konuyla alakasız ama bu test Türkiyede satılmıyor dimi hiç görmedim? Bi buna el atamadım cünküSimdi hanımlar, ben muhtemelen kendimi kandırıyorum. Bugün ya da yarın regl olmam gerekiyordu, dayanamadım gidip erken gebelik testi aldım ve hemen yaptım saat 17 30 civarı. Son iki saatte yeme içme yapmamıştım. İki saat önce su ve kahve içmiştim. Yemek de kahvaltı yapmıştım en son. İlk idrar olması testte ne kadar önemli bilmiyorum. Aşırı belli belirsiz bi çizgi gördüm 3-4 dakikada, ama fotografta bile çıkmayacak kadar belirsiz. Ve su an giderek daha belirsizleşiyormuş gibi geliyorMuhtemelen psikolojik olarak kendimi kandırdıgım için görüyorum ama size de atayım dedim. Bi umut buraya boş testleri atan kızları görünce üzülüyordum şimdi onlardan oldum Eki Görüntüle 2961940 Eki Görüntüle 2961941 Eki Görüntüle 2961942 Eki Görüntüle 2961943
Eki Görüntüle 2961944
Ahahah bilmiyorum türkiyede var mı ama clearblue marka, ben almanyada yaşıyorum. Burada en iyi test bu hatta bazı testleri var dijital kaç haftalık hamile oldugunu söylüyor ama çok pahalı, ondan alsaydım keşke diyorum şu an o net cevap veriyor çünküKuzum konuyla alakasız ama bu test Türkiyede satılmıyor dimi hiç görmedim? Bi buna el atamadım cünkü
Ya inşallah. Sence yarın sabah denesem çok mu erken olur birkaç gün bekleyeyim mi ne dersiniz?O xaman benim gördüğüm 2.cizgi canim sağlıkla ilerlesin insalalh için rahat edecekse bir de kaset test ile dene
Çok şükür canımEvet çekildim temiz çıktı 2 tüpüm de açık
Muğla benim de sebepsiz inferliteNerdesin ki kuzu sen
Malesef İstanbul da fiyatlar genel olarak böyle
Yani doktorundan emin olduğun iyi bi yerde yaptırmak istiyosan tüp bebekte 20 bin civarı gözden çıkarmak gerekiyor
Aşılamanın daha uygun olduğu yerler var ama bizim sebepsiz infertilite olduğu için aşılamadan sonuç alabileceğimizi düşünmüyorum ben
O yüzden direkt tüp bebeğe karar verdik
Ay keske bizde de satılsa gerçi bizde satılsa burda kesin 300 tl satarlar onuAhahah bilmiyorum türkiyede var mı ama clearblue marka, ben almanyada yaşıyorum. Burada en iyi test bu hatta bazı testleri var dijital kaç haftalık hamile oldugunu söylüyor ama çok pahalı, ondan alsaydım keşke diyorum şu an o net cevap veriyor çünkü
Regl günün gelmiş zaten varsa çıkar canim ki var gibi duruyorYa inşallah. Sence yarın sabah denesem çok mu erken olur birkaç gün bekleyeyim mi ne dersiniz?
Ama onun da negatifi çok sert ya, çat diye hamile değil yazıyo ekrana çizgi bari nazik bi yöntem yaniAy keske bizde de satılsa gerçi bizde satılsa burda kesin 300 tl satarlar onu
Ay hadi inşallah yaRegl günün gelmiş zaten varsa çıkar canim ki var gibi duruyor
Ay inşallah bu ay regl gelmez de test de koyulaşırBat bugün ya da yarın olacaktı işte ama♀ Büyük alanda çıkması gerek normalde çizginin diğeri kontrol çizgisi
Allahtan iki test almışım yarın mı sonraki gün mü yapsam bilmiyorum, tabi o arada regl olmazsam. Geçen ay 3 gün gecikince test yaptım testi yaptıktan sonra daha tuvaletten kalkmadan regl oldum
İnşallah ikimizin hatta hepimizin deAy inşallah bu ay regl gelmez de test de koyulaşır
Canım ben görüyorum çizgiyi, vardır ve sağlıklıdır inşallah. Regl geçti mi?Simdi hanımlar, ben muhtemelen kendimi kandırıyorum. Bugün ya da yarın regl olmam gerekiyordu, dayanamadım gidip erken gebelik testi aldım ve hemen yaptım saat 17 30 civarı. Son iki saatte yeme içme yapmamıştım. İki saat önce su ve kahve içmiştim. Yemek de kahvaltı yapmıştım en son. İlk idrar olması testte ne kadar önemli bilmiyorum. Aşırı belli belirsiz bi çizgi gördüm 3-4 dakikada, ama fotografta bile çıkmayacak kadar belirsiz. Ve su an giderek daha belirsizleşiyormuş gibi geliyorMuhtemelen psikolojik olarak kendimi kandırdıgım için görüyorum ama size de atayım dedim. Bi umut buraya boş testleri atan kızları görünce üzülüyordum şimdi onlardan oldum Eki Görüntüle 2961940 Eki Görüntüle 2961941 Eki Görüntüle 2961942 Eki Görüntüle 2961943
Eki Görüntüle 2961944