Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu biz standart benim hormon tahlillerimi yaptırdık
Hsg yi çektirdik
Yumurta takibi yaptırdık 3 ay
Normal spermiyogram verdik
Sperm dna hasar analizi testini yaptırdık
Doktor bunlara baktı
En son bize su belgeyi verdi
Bunları tamamlayıp gel dedi

Eklentiler

• IMG_20211130_192915.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 93
Fiyat konusunda yardımcı olması açısından sunuda suraya iliştireyim
Bu 2021 Aralık sonuna kadar geçerli fiyatlar

Eklentiler

• IMG_20211130_193221.jpg
    173,9 KB · Görüntüleme: 94
O zaman yarın direk hem kan veriyim hem doktora gözikiyim. Belki yarın gelir ağrı çekiyorum hep.

O çok pahalıymış sizin oralar mikroçipli aşılama oldum 2000 tüp bebeği konuşmadım ama başka arkadaşım yaptırıyor 14 bin e
Nerdesin ki kuzu sen
Malesef İstanbul da fiyatlar genel olarak böyle
Yani doktorundan emin olduğun iyi bi yerde yaptırmak istiyosan tüp bebekte 20 bin civarı gözden çıkarmak gerekiyor
Aşılamanın daha uygun olduğu yerler var ama bizim sebepsiz infertilite olduğu için aşılamadan sonuç alabileceğimizi düşünmüyorum ben
O yüzden direkt tüp bebeğe karar verdik

İnşallah diğer hiç birine gerek kalmaz.. Rapor alıp dinlenmek mantıklı. En önemlisi stresten uzak durmak ama mümkün değil ki.. Rahim filmi çekilmiş miydin

Mesela pazartesi birlikte oldunuz. Salı, çarşamba bekleyip perşembe test vermeli eşin.

İki doktor da böyle demişti eşime, yani 2 gün bekleyip 3.gün test vermeli

Kuzu bende şimdi aynılarını yaptırıyorum. Bunlar 2 günlk testler. Aile hekimi de yapıyor. Direk aile hekimine giderek yaptırabilirsin. Benim eşim bugün yaptırdı. Ben bahtsız bedevi gidip özelde yapıcam. DEvletteki doktor yapmadı, aile hekimine gittim bugün. Fırtına nedeni ile kurye gelmeyecek kan alımı yapılmıyor dediler.. Doktor yakındaki devlet hastanesine yazı yazdı. Bu yağmurda yürüyüp oraya gittim. Hastane hasta alımına kapatılmış Eşime dedim para vermek farz oldu Çektiğim çile bile isyan edecek artık

Canım ilişkiden 60-72 saat sonrası 3. gün sayılıyor. 72 saati aşınca sperm kalitesi düşüyormuş.. Bize de şimdi tüp bebekte saat verecekler. Perhizi ona göre yapacağız.

Canım tüp bebeği deneyelim dediyse yine o iyi bişey benim kocam bi oğlumuz var düşük de yaşadım kimyasal da ama 2. İçin sperm testine bile gitmiyor spermlerine güveniyormuş

Hamiş olanlar niye söylemiyorsunuz listeye gireyim aaaaaa

Simdi hanımlar, ben muhtemelen kendimi kandırıyorum. Bugün ya da yarın regl olmam gerekiyordu, dayanamadım gidip erken gebelik testi aldım ve hemen yaptım saat 17 30 civarı. Son iki saatte yeme içme yapmamıştım. İki saat önce su ve kahve içmiştim. Yemek de kahvaltı yapmıştım en son. İlk idrar olması testte ne kadar önemli bilmiyorum. Aşırı belli belirsiz bi çizgi gördüm 3-4 dakikada, ama fotografta bile çıkmayacak kadar belirsiz. Ve su an giderek daha belirsizleşiyormuş gibi geliyor Muhtemelen psikolojik olarak kendimi kandırdıgım için görüyorum ama size de atayım dedim. Bi umut buraya boş testleri atan kızları görünce üzülüyordum şimdi onlardan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…