- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Yok anam bacim yokHenüz sadece 1 hamilemiz var. Yok mu arttıran :) güzel haberleri duyalım, mutlu olalım hadiii:)))
Güzel sonuçlar alırsın inşallahKızlarrr günaydınKan vermeye gidiyorım progestron için dua edin yüksek cıksın değerim olurmu sağlıklı bir yumurta ve çatlama sürecim olmus olsun ve en önemlisi bebişim benimle olsun Cok ihtiyacım var
Bide doktora kolayca istediğin zaman ulasabilmen onemli hamilelikte ozeldeki doktorlar bu konuda biraz daha iyi oluyor..Özel saglik sigortasi yapmayi denediniz mi 10 defa muaneye hakki oluyor 15 tl veriyorsun girise bidaha hicbiseye para vermiyorsun tamamlayici saglik sigortasinda dogumda içinde oluyor..Zaten sistemden ozel sigortali gorundugunde doktor harcatmamak için giris yaptirmiyor diger gitmelerinde o konuda anlayis gosteriyorlar ben bi kere giriş yaptirdim 2 aydir hiç giris yaptirmadi her hafta hastaneye kontrole gittimHer doktorun görüşü farklı oluyor. Açıkçası hiç devlete gitmek istemiyorum. Özelde ki doktorumun giriş ücreti 150 TL ydi, bu doktorun 183 TL ve tıklım tıklım... Eğer aşılama ücretlerinde de pek fark yoksa özel tercihim olur en azından daha sakin
Bugun adet oldum canım 6 gün gecikme oldu Letu kaynakli sanirim artık adetimin uzerinden 10 gün geçmeden test yapmamSen ne yaptin canim var mi gelen giden insallah yoktur
Yapma ya uzuldum gercekten ya ilaclari kullanmayin bari cok gerek kalmadikca insanin vucudunu alt ust ediyo dengesi sasiyoBugun adet oldum canım 6 gün gecikme oldu Letu kaynakli sanirim artık adetimin uzerinden 10 gün geçmeden test yapmam
Sakin kal ve bekle reglni ay gozum kokrtu benim valla arada bi testi tekrarla koyulasiyor mu benim gunden gune iyice siliklesmisti kimyasalmis sen insallah kucagina allllKızlaaarrrrrr silik çıktııı bat 6 aralıkayyyy
Bacım hayirli olsun öncelikle test hangi markaKızlaaarrrrrr silik çıktııı bat 6 aralıkayyyy
Dün de yapmıstım markasıno hatırlamıyorum negatif cıkmıstı bugün predoctorla yaptım cıktı canım. Cok sagolunBacım hayirli olsun öncelikle test hangi marka
Elim ayagım titriyor nasıl sakin kalayımSakin kal ve bekle reglni ay gozum kokrtu benim valla arada bi testi tekrarla koyulasiyor mu benim gunden gune iyice siliklesmisti kimyasalmis sen insallah kucagina allll
Anladim canim prodoctor yalancı çizgi çıkarıyor demişlerdi o sebeple sordum günün ne zaman bebisin seninledir insallah çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesinDün de yapmıstım markasıno hatırlamıyorum negatif cıkmıstı bugün predoctorla yaptım cıktı canım. Cok sagolun
Tebrik ederim canım silik milik var sonuçtaKızlaaarrrrrr silik çıktııı bat 6 aralıkayyyy
Yaaaa üzüldüm çok ümitliydim seninle ilgiliBugun adet oldum canım 6 gün gecikme oldu Letu kaynakli sanirim artık adetimin uzerinden 10 gün geçmeden test yapmam
İnşallah herşey güzel ilerlerKızlaaarrrrrr silik çıktııı bat 6 aralıkayyyy
Hayırlısı diyelimYaaaa üzüldüm çok ümitliydim seninle ilgili