Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün dayanamayıp elimde kalan erken test olmayan testle ve de ovülasyon testiyle az önce yaptım ilk idrarla değil ovülasyon testi orta koyulukta çıktı diğeri gözle bile algılamak zor ama sanki gölge gibi bişey var istediğim için uyduruyor da olabilirim. Tabi hatırlatayım bu ay femara ve çatlatma iğnesi sonrası kendimiz denedik.

Anladim canim prodoctor yalancı çizgi çıkarıyor demişlerdi o sebeple sordum günün ne zaman bebisin seninledir insallah çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin
Aslında prediktör erken testi erken yakaladığı İçin kimyasal olursa iki güne negatife dönüyor ve normal adet gibi geçtiği için hatalı olduğu düşünülüyor ya

Anladim canim prodoctor yalancı çizgi çıkarıyor demişlerdi o sebeple sordum günün ne zaman bebisin seninledir insallah çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin
Daha önce bununla yaptıgımda negatif cıkıyordu . İlk kez pozitif gördüm yarın sabah kan tahlili vercem bakalım ne olcak

Aslında prediktör erken testi erken yakaladığı İçin kimyasal olursa iki güne negatife dönüyor ve normal adet gibi geçtiği için hatalı olduğu düşünülüyor ya
Dun bir arkasimiz test yaptı erken gebelikte sanırım J janna kullanıcı adı onun da çift cizgi çıkmıştı ama sabah negatif gördüğünü belirtti

Erken test için marka öneriniz var mı?
Tavsiyem erken test yapmayın. Cok degisikler hemen yalancı ciZgi beliriyor. Kaçtır kanıyorum o çizgilere artık tövbe ettim yani elimde son bitane predictor early kaldı onuda 14 gün sonra yapcam. Kaset testlerfe cok düsük beta hcgleri gösteriyor zaten. Hem daha güvenli.

KIzlar adetim bugün bitiyor. Bu ay artık hepimizin olsun inşallah :) Şimdi ben adetten sonra değerlendirmeye hemen başlıyim mi bana akıl verin ovulasyon testi demeyin nolur inanın artık hiç bir testi görmek istemiyorum eşimde zaten psikolojim bozulduğu için çok karşı yumurtalamamda sıkıntı yok gebe kalabiliyorum ama bebeklerimin kalbi duruyor karnımda bakalım pıhtılaşma için ilaç tedavisine başladık Yardımınıza ihtiyacım var

Az önce hsg randevusu için tüp bebek merkezine gittim. Asla hasta mahremiyeti yok, eşleriyle birlikte gelen erkeklerin içinde bana adet misin kaçıncı gündesin ne zaman bitiyor hikayemi herşeyi sordu en sonunda da bu ay randevu yok malesef, numara vereyim diğer ay ara dedi şaka gibi çok utandım. İlk defa devlete gittim ama yok, hiç benlik değil şuan için. Özelde doktora istediğin an ulaşıyorsun, özelini kimse duymuyor. Çok fenalık geldi, arabayı köşeye çektim. 20 dakikadır yürüyorum soğukta, hâlâ kendime gelemedim. Kendi doktoruma devam etmek en doğrusu şuan benim için, o kalabalık o ilgisizlik o mahremiyetsizlik beni boğdu resmen

Kızlar günaydın
Benım dünkü test patates cıktı negatif. Bugün doktora geldim 21mm yumurtam oluşmuş. Çatlatma ignesi vuracak simdi
Günaydın kuzu
Bende bu sabah test yapmaya zaman kalmadan regl oldum malesef
2 senedir heer ay olduğu gibi
Sen zamanlarını güzel değerlendir, umarım bu ay alırsın güzel haberi

Merhaba kizlar 24 Aralık bat tarih ve bu ay ikinci bebeğimiz için denecegiz. Geçen ay da denedik olmadı bakalım bu nasıl olur. Beni da ekler misiniz?

Günaydın kuzu
Bende bu sabah test yapmaya zaman kalmadan regl oldum malesef
2 senedir heer ay olduğu gibi
Sen zamanlarını güzel değerlendir, umarım bu ay alırsın güzel haberi
Biz ne zaman pozitifi görücez kuzu ya… valla sabah testi yaptım parcalıcaktım sinirden . Sacma salak hayali cizgiler insanın duygularıyla oynuyor. Muayene de 21mm yumurta görünce biraz neşem yerine geldi. 20.günümdü bugün benım yumurtam geç gelişmiş. Ben biliyordum böyle olacağını ama iyi ki ısrar etmisim haftaya da bakalım diye doktora

Acaba benimle aynı durumda olan var mıdır 25 Kasım da Dr a gittim 15 mm yumurtam vardı. Bir hafta sonra gün aşırı 10 gün boyunca birlikte olun dedi. Bu ay hiçbir şey kullanmadım. 13 Kasım'da regl olmuşum. Normalde klomen kullandığımda 13. Günde 19 mm filan oluyordu yumurta ama ilaçsız 15 olması sıkıntı mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…