Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 11 aralık, daha var ama erken testi ne kadar erken yapabiliriz bir de önereceğiniz marka var mı?

Kız keşke doğum yapmadan yapmasaydın doğum yapınca tekrar çıkıyor onlar yengem de yaptırmıştı doğum yaptı tekrar çıktı tüyler
Ne bileyim başladım. Şuana Kadar rahat ettim. Eşer geve kalırsam hamilelikten sonra eve kendime cihaz almayı düşünüyorum

Beni de yazın bat 2 aralik

Her doktorun görüşü farklı oluyor. Açıkçası hiç devlete gitmek istemiyorum. Özelde ki doktorumun giriş ücreti 150 TL ydi, bu doktorun 183 TL ve tıklım tıklım... Eğer aşılama ücretlerinde de pek fark yoksa özel tercihim olur en azından daha sakin

Sen ne yaptin canim var mi gelen giden insallah yoktur

Ben devlette anestezisiz çektirdim . Kasıklarımda baskı hissettim ilacı verirlerken ama 30 saniye kadar sürüyordu. Galiba Benim tüpler tıkalı değildi adet ağrısının 2-3. Katı gibi baskıydı. Tüpleri tıkalı olanların acı oranını bilemiyorum ama. Anestezi sonuçta oda riskli bir şey. Hsg için anestezi almalı mı biraz tartışılır

Kuzu bence devletteki hsg cihazına c kollu ise ücretsiz yaptır.. Doktor çok doğru konuşmuş..
Anestezi almana değecek bir işlem değil kesinlikle.. Öbür doktorda yapacaksan anestezisiz yaptır. Ben 800 lira verdim. İşlem toplam aüresi giyin çıkar üstünü herşey 20 dk bunun 5 dk hsg.. dayanabileceğin bi süreç..
Ama bence de en doğrusu aşılama..

Selam canim artık biyerden başlamak lazım bende hala adet olamadim valla beklemedeyim artık oluruna biraktim stres yaptıkça iyice kendimize zarar veriyoruz regl olursam bende hsg tarzı bisey yaptiricam bakalim beklemedeyim
Kuzu ya çok uzun sürdü senin, ilaç neden fayda etmedi ki acaba

C kollu olup olmadığını yarın gidince sorayım bi, benim adet ağrılarım normalde de çok fazla olur zaten. Eğer benzerse dayanabilirim.

Kızlar azonce daa 2018 2019dan eski hamile kalmaya çalışanları okudum umudunu kesenler mi dersin kac kez iğne ilaç deneyenler mi dersin artık yeter demeler uzun uzun içini dökenler ama sonra dikkatimi çekti hepsinin de isminin altinda doğumdan bu yana bilmem kaç gün geçti yazıyor hepside amacı na ulaşmış inanıyorum bizde ulaşicaz biricik rabbimin izniyle

Geç olsun güç olmasın inşallah canım bu mesajın bana kendimi iyi hissettirdi

Kızlar cuma ilişki oldu adet bitimi. Mfk göre bugün mu ilişki yoksa yarın mı? 3 2 3 diye gidiyor ya, 3. Gün dolu mu boş mu bilen biri yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…