Karın bölgemde falan ağrım yok. Sadece sol kasık ağrım var sol bacağıma vuruyorKarnın belli bir bölümün kasıga doktura ağrınız varmı dokununca filanda ağrıyan acıyan
Ne bileyim başladım. Şuana Kadar rahat ettim. Eşer geve kalırsam hamilelikten sonra eve kendime cihaz almayı düşünüyorumKız keşke doğum yapmadan yapmasaydın doğum yapınca tekrar çıkıyor onlar yengem de yaptırmıştı doğum yaptı tekrar çıktı tüyler
Beni de yazınKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Bende bugun oyleyim bel agrisi ve arada kasik batmalari oluyo ama cok rahatsiz edici degil ve gunluk pedde belirgin akinti var wcdede geliyor beyaz ama seffaf degilİnşallah pozitif görürsün canım benim
Hım peki sen bilirsin yoksa bende düşünüyordum ama öyle duyunca vazgeçtimNe bileyim başladım. Şuana Kadar rahat ettim. Eşer geve kalırsam hamilelikten sonra eve kendime cihaz almayı düşünüyorum
Her doktorun görüşü farklı oluyor. Açıkçası hiç devlete gitmek istemiyorum. Özelde ki doktorumun giriş ücreti 150 TL ydi, bu doktorun 183 TL ve tıklım tıklım... Eğer aşılama ücretlerinde de pek fark yoksa özel tercihim olur en azından daha sakinTüp bebek merkezlerinde de aşılama ile normal yoldan denemeninde ayni yüzdede olduğunu söylüyorlar kime inanicaz biri öyle diyor biri böyle..Aşılamanin tutmama ihtimalide çok yüksek..Senin içine sindiyse devam et kuzu sana güven vermesi önemli..Ben bu doktorda okeyim diyorsan hiç degistirme herseyinizi incelesin surecinize hakim olsun
Sen ne yaptin canim var mi gelen giden insallah yokturTüp bebek merkezlerinde de aşılama ile normal yoldan denemeninde ayni yüzdede olduğunu söylüyorlar kime inanicaz biri öyle diyor biri böyle..Aşılamanin tutmama ihtimalide çok yüksek..Senin içine sindiyse devam et kuzu sana güven vermesi önemli..Ben bu doktorda okeyim diyorsan hiç degistirme herseyinizi incelesin surecinize hakim olsun
Ben devlette anestezisiz çektirdim . Kasıklarımda baskı hissettim ilacı verirlerken ama 30 saniye kadar sürüyordu. Galiba Benim tüpler tıkalı değildi adet ağrısının 2-3. Katı gibi baskıydı. Tüpleri tıkalı olanların acı oranını bilemiyorum ama. Anestezi sonuçta oda riskli bir şey. Hsg için anestezi almalı mı biraz tartışılırSelam kızlar
Bu akşam üniversite araştırma hastanesinde bir doktora özel muayene için gittim. 1 yıldır düşündüğümüzü ama olmadığını, son 3 aydır femara kullandığımı söyledim. Doktor, femara veya klomen gibi ilaçlarla yumurtaların geliştirilip, ovitrelle ile çatlatılmasını tek başına yeterli bulmadığını, aşılama yapılmadığı sürece başarı oranının düşük olduğunu söyledi. Ha kendi büyümüş gelişmiş çatlamış, ha femarayla veya klomenle büyüyüp iğneyle çatlatılmış aşılama uygulanmadığı sürece gözümde değeri yok dedi. Spermiogramımız olduğu için direk hormon testleri ve hsg istedi benden. Sonuçlara bakalım ve aşılama yapalım dedi. Yarın sabah tüp bebek ünitesine gidip hormon sonuçlarımı gösterip hsg için randevu alacağım. Doktor çok ilgiliydi ve bulunduğum şehirde aşılama ve tüp bebek konusunda çok başarılı bir doktormuş, ben de tavsiye üzerine gittim. Şimdi hsg yi sizce burada mı çektireyim ( büyük ihtimalle anestezisiz olacak ve korkuyorum), bu doktor özelde gittiğimden ünvan olarak daha yüksek ve asıl işi aşılama- tüp bebek, aynı zamanda tüp bebek ünitesinin başkanıÖzelde gittiğim doktor ise anestezili 1500 istiyor. Sanırım daha fazla uğraşmadan aşılamaya yönelmek daha doğru fakat aşılama ücretini falan soramadım. Devlette aşılama yaptıranlar ne kadar ücret ödediler?
MaviSasa234 @charlottes @Dogayikoru @Yusra30 Maviesra @Ballgrill ve hatırlayamadığım kızlar
Kuzu bence devletteki hsg cihazına c kollu ise ücretsiz yaptır.. Doktor çok doğru konuşmuş..Selam kızlar
Bu akşam üniversite araştırma hastanesinde bir doktora özel muayene için gittim. 1 yıldır düşündüğümüzü ama olmadığını, son 3 aydır femara kullandığımı söyledim. Doktor, femara veya klomen gibi ilaçlarla yumurtaların geliştirilip, ovitrelle ile çatlatılmasını tek başına yeterli bulmadığını, aşılama yapılmadığı sürece başarı oranının düşük olduğunu söyledi. Ha kendi büyümüş gelişmiş çatlamış, ha femarayla veya klomenle büyüyüp iğneyle çatlatılmış aşılama uygulanmadığı sürece gözümde değeri yok dedi. Spermiogramımız olduğu için direk hormon testleri ve hsg istedi benden. Sonuçlara bakalım ve aşılama yapalım dedi. Yarın sabah tüp bebek ünitesine gidip hormon sonuçlarımı gösterip hsg için randevu alacağım. Doktor çok ilgiliydi ve bulunduğum şehirde aşılama ve tüp bebek konusunda çok başarılı bir doktormuş, ben de tavsiye üzerine gittim. Şimdi hsg yi sizce burada mı çektireyim ( büyük ihtimalle anestezisiz olacak ve korkuyorum), bu doktor özelde gittiğimden ünvan olarak daha yüksek ve asıl işi aşılama- tüp bebek, aynı zamanda tüp bebek ünitesinin başkanıÖzelde gittiğim doktor ise anestezili 1500 istiyor. Sanırım daha fazla uğraşmadan aşılamaya yönelmek daha doğru fakat aşılama ücretini falan soramadım. Devlette aşılama yaptıranlar ne kadar ücret ödediler?
MaviSasa234 @charlottes @Dogayikoru @Yusra30 Maviesra @Ballgrill ve hatırlayamadığım kızlar
Kuzu ya çok uzun sürdü senin, ilaç neden fayda etmedi ki acabaSelam canim artık biyerden başlamak lazım bende hala adet olamadim valla beklemedeyim artık oluruna biraktim stres yaptıkça iyice kendimize zarar veriyoruzregl olursam bende hsg tarzı bisey yaptiricam bakalim beklemedeyim
O zaman öğrenci ve bekardım yaptırdım gitti. zaten benim şuan hiç çıkmıyor gibi tüylerim. Ama yeni başlayacak olsam şuan bende yaptırmazdın gebelik düşündüğüm için.Hım peki sen bilirsin yoksa bende düşünüyordum ama öyle duyunca vazgeçtim
C kollu olup olmadığını yarın gidince sorayım bi, benim adet ağrılarım normalde de çok fazla olur zaten. Eğer benzerse dayanabilirim.Kuzu bence devletteki hsg cihazına c kollu ise ücretsiz yaptır.. Doktor çok doğru konuşmuş..
Anestezi almana değecek bir işlem değil kesinlikle.. Öbür doktorda yapacaksan anestezisiz yaptır. Ben 800 lira verdim. İşlem toplam aüresi giyin çıkar üstünü herşey 20 dk bunun 5 dk hsg.. dayanabileceğin bi süreç..
Ama bence de en doğrusu aşılama..
Geç olsun güç olmasın inşallah canım bu mesajın bana kendimi iyi hissettirdiKızlar azonce daa 2018 2019dan eski hamile kalmaya çalışanları okudum umudunu kesenler mi dersin kac kez iğne ilaç deneyenler mi dersin artık yeter demeler uzun uzun içini dökenler ama sonra dikkatimi çekti hepsinin de isminin altinda doğumdan bu yana bilmem kaç gün geçti yazıyorhepside amacı na ulaşmış inanıyorum bizde ulaşicaz biricik rabbimin izniyle
Cuma-pazartesi-çarşamba-cumartesi-salı ben böyle biliyorum 3-2-3-2 günleriniKızlar cuma ilişki oldu adet bitimi. Mfk göre bugün mu ilişki yoksa yarın mı? 3 2 3 diye gidiyor ya, 3. Gün dolu mu boş mu bilen biri yazabilir mi?
Soğan rahmi inceltti galiba ondan şimdi başka ilaç kullanıyom o dengelicekmis bakalim 2 ay oldu inanılır gibi değil birdaha asla kur yapmam çok kişiyle konuştum 3 ay 4 ay olmayanlar olmuşKuzu ya çok uzun sürdü senin, ilaç neden fayda etmedi ki acaba
2 gün ilişki yok 3. Gün ilişki mfk sayfası var instangram da orda denk gelmişti bi ara ordan biliyorumKızlar cuma ilişki oldu adet bitimi. Mfk göre bugün mu ilişki yoksa yarın mı? 3 2 3 diye gidiyor ya, 3. Gün dolu mu boş mu bilen biri yazabilir mi?