Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz

Teşekkür ederim, kaset test dediğiniz eczanelerde nispeten daha uygun fiyatla satılanlar oluyor onlar mıdır?

Teşekkür ederim, kaset test dediğiniz eczanelerde nispeten daha uygun fiyatla satılanlar oluyor onlar mıdır?
Evet onlar laboquick iyi bi marka eğer seçebilirsen. Ama genelde hepsi en düsük betayı bile tespit ediyor. Gecen bir arkadasımızın betası 5 değerlerindeydi onu bile tespit etmisler

Teste bidaha para vermem dokerim karbonati oohh miss gecen ayda ona uydum zaten hic kopurmeyen kopurmustu testte pozitif cikmisti kimisi inanmaz ama ben inaniyorum malesef kendime eglence buldum testtende ucuz biraz daha gun gecsin yine yaparim 8 gun var daha

Evet onlar laboquick iyi bi marka eğer seçebilirsen. Ama genelde hepsi en düsük betayı bile tespit ediyor. Gecen bir arkadasımızın betası 5 değerlerindeydi onu bile tespit etmisler
Aynen ben de kaboquick internetten almıştım hem ovülasyon hem gebelik testini çok ucuza geliyor hatta internette 30 taneyi falan 40 liraya mı ne aldım

Cinsiyet öğrendin mi umarım şuan git geleyim aşılama oldum bugün 14. Gün bat 3 Aralık gidip erken gebelik testi alsam mı diye düşünüyorum

Valla kuzu bıktım desem isyan oluyor, nasip desem artık 2 seneyi geçti bunu demekte zoruma gidiyor
Sebepsiz olması beni deli ediyor yoruldum artık
Reglin ikinci günü aşılama planlamak için doktora gidicez inan ona bile gitmek istemiyorum artık o kadar bıktım bu muhabbetlerden yemin ederim ya
Ya su konuyu kafamdan bi silip biraz artık uzaklassam onuda yapamıyorum, sıkıştım kaldım sanki içim daralıyor

Valla sorma kuzum ya sen genede icini ferah tut sıkma her şey kafada bitiyor gerçekten takmamak lazım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…