- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Rahim duvarı mı Rahmi mi rahim duvarı bi ara benim de inceydi estrofem kullandım ayrıyeten internetten araştırdım nar suyu da iyi geliyormuş bi de ondan içtim günde 1 bardak sonra düzeldiSoğan rahmi inceltti galiba ondan şimdi başka ilaç kullanıyom o dengelicekmis bakalim 2 ay oldu inanılır gibi değil birdaha asla kur yapmam çok kişiyle konuştum 3 ay 4 ay olmayanlar olmuş
Ya inanır mısın benimde öyle hatta benim karnımın altı bi süre ağrıdı şimdi geçti ama davul gibiyim eşim bile sordu ya noldu sana tuttu mu yoksa diye bende hemen ümitlenmeyelim ama bakalım nasip dedim geçtim aşılamanın 13. Günü 15. Günde kan vercem yarın olmadı erken gebelik testi alcam bugün alcaktım normalde eşim almaya geldi beni eşimde kızıyo erkenden test alıp üzülme diye önüme taş koyuyo hain kocaAnam bacım benim karnım iğne batirsam patlıcak gibi bu nedir
10 gün gecikti maalesef.. kimyasal felan bile sandim Ben..Sizde kaç gün gecikme vardı? Bende kistden korkuyorum((((
Bence de en sağlıklısı hemen kan vermek.. umarım güzel sonuç alırsın canım dualarım seninle.. çok kötü ağrılarım var kistten dolayı adet bitti ona rağmen ağrı ve göğüs de ki hassasiyet devam ediyor ama gebelik henüz olmadığını biliyorumÇatlama oldu aslında ama çatladıktan sonrada kistleşebiliyormuş belki öyle bi durum oldu kan vermeden rahatlayamicam zaten negatif çikarsa yarın direk doktora kontrole giderim ayrıntılı baksın herşeyime söktürücü felan versin
Allah razı olsun darısı size inşallah dua edin benim için zor bir hamilelik olacak gibiGözün aydın olsun canım sağlıkla devam etsin sağlıkla dogsun minigin
Valla Bende aynıyım canm pzrtesi günü 13cu günüm koşa koşa gidicem kan vermeyeYa inanır mısın benimde öyle hatta benim karnımın altı bi süre ağrıdı şimdi geçti ama davul gibiyim eşim bile sordu ya noldu sana tuttu mu yoksa diye bende hemen ümitlenmeyelim ama bakalım nasip dedim geçtim aşılamanın 13. Günü 15. Günde kan vercem yarın olmadı erken gebelik testi alcam bugün alcaktım normalde eşim almaya geldi beni eşimde kızıyo erkenden test alıp üzülme diye önüme taş koyuyo hain koca
Benim de tekrar çıktı amaKız keşke doğum yapmadan yapmasaydın doğum yapınca tekrar çıkıyor onlar yengem de yaptırmıştı doğum yaptı tekrar çıktı tüyler
Tebrik ederimAllah razı olsun darısı size inşallah dua edin benim için zor bir hamilelik olacak gibi
Kuzum düşük yaşayanlar bizden daha kötü hissediyormuş. Kayıpları saha ağır geliyormuş. Biz daha yaşamadığımız için her ay format atıyoruz toparlıyoruz. Ama senin için süreç daha farklı sende bir de tekrar yaşama korkusu var.. Ama toparlanman lazım.. Sen bi kere gebelik yaşadıysan tekrar yaşayabilirsin. Vücut sonuçta öğrendi… İnşaAllah güzel neticeler alacaksın.. Bi kere nasıl olacağını öğrendiniz bir daha olacaktırKuşum ben de yıldım artık ovulasyon testlerinin hepsini çöpe atasım geldi akşam. Aşırı sıkıldım ve bunaldım hiç sonu olmayan bir girdap gibi
Adet ağrısı kadar bile olmuyormuş.. Adet ağrısı çekmeyenler çok sancı çekiyormuş.. Bence senin korkacağın hiç birşey yok.. Senin için rahat geçecektir..C kollu olup olmadığını yarın gidince sorayım bi, benim adet ağrılarım normalde de çok fazla olur zaten. Eğer benzerse dayanabilirim.
Kuzu tüp bebekte rahim duvarını dengelemek için nar suyu içiyorlarmış.. Ama doktorlar önermiyor.. Forumda okudum.. transfer sonrası içmek yasakmış bebeğe zararı oluyormuş..Soğan rahmi inceltti galiba ondan şimdi başka ilaç kullanıyom o dengelicekmis bakalim 2 ay oldu inanılır gibi değil birdaha asla kur yapmam çok kişiyle konuştum 3 ay 4 ay olmayanlar olmuş
Hayirli sonuclar al insallah gonlunu ferah tutKızlarrr günaydınKan vermeye gidiyorım progestron için dua edin yüksek cıksın değerim olurmu sağlıklı bir yumurta ve çatlama sürecim olmus olsun ve en önemlisi bebişim benimle olsun Cok ihtiyacım var
Kuzum ben aşılama hiç yaptırmadım. Düşünüyordum önce MFK demek istedim 2 ay bu ay olmadı aralik ayında da olmaz ise mfk ile.. aşılama yaptırcam. Ben aşılama özele sordum sadece aşılama 1500 dedi. Tabi ilaçları muayenesi şusu busu falan bi 3.5 civarı sanirim. Hsg yine ozelde anestezili 4 ay once çektirdim 1.300 idi. Umarım çıktığın bu yolda rabbim mükafatını verir kuzumSelam kızlar
Bu akşam üniversite araştırma hastanesinde bir doktora özel muayene için gittim. 1 yıldır düşündüğümüzü ama olmadığını, son 3 aydır femara kullandığımı söyledim. Doktor, femara veya klomen gibi ilaçlarla yumurtaların geliştirilip, ovitrelle ile çatlatılmasını tek başına yeterli bulmadığını, aşılama yapılmadığı sürece başarı oranının düşük olduğunu söyledi. Ha kendi büyümüş gelişmiş çatlamış, ha femarayla veya klomenle büyüyüp iğneyle çatlatılmış aşılama uygulanmadığı sürece gözümde değeri yok dedi. Spermiogramımız olduğu için direk hormon testleri ve hsg istedi benden. Sonuçlara bakalım ve aşılama yapalım dedi. Yarın sabah tüp bebek ünitesine gidip hormon sonuçlarımı gösterip hsg için randevu alacağım. Doktor çok ilgiliydi ve bulunduğum şehirde aşılama ve tüp bebek konusunda çok başarılı bir doktormuş, ben de tavsiye üzerine gittim. Şimdi hsg yi sizce burada mı çektireyim ( büyük ihtimalle anestezisiz olacak ve korkuyorum), bu doktor özelde gittiğimden ünvan olarak daha yüksek ve asıl işi aşılama- tüp bebek, aynı zamanda tüp bebek ünitesinin başkanıÖzelde gittiğim doktor ise anestezili 1500 istiyor. Sanırım daha fazla uğraşmadan aşılamaya yönelmek daha doğru fakat aşılama ücretini falan soramadım. Devlette aşılama yaptıranlar ne kadar ücret ödediler?
MaviSasa234 @charlottes DenizKoKuLuMm @Yusra30 @Esrakcshn Mavigrill ve hatırlayamadığım kızlar
Günaydın canım arkadaşım. Senin bu aralar böyle dönemler yaşaman normal. Aslında hepimiz için öyle. Ama sen çok güçlü ve azimli bir insansın. Bunuda hissedebiliyorum. Ağlamak bazen iyidir içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Ama bu sürecin seni olumsuzluk içine çekmesine sakin izin verme. Sabır inanç teslimiyet ve bol duaKızlar bugün üzerimde bir depresyon var, ağlamak istiyorum ara sıra. Havalardan mı ne, üzerimdeki toprağı alın
Hadi güle güle. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımKızlarrr günaydınKan vermeye gidiyorım progestron için dua edin yüksek cıksın değerim olurmu sağlıklı bir yumurta ve çatlama sürecim olmus olsun ve en önemlisi bebişim benimle olsun Cok ihtiyacım var
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Canım ben evlenmeden önce lazer yaptırıyordum evlenince de yılda bir yaptırdım. Hamileyken bazılarında çok tüylenme oluyor göbek bölgesinde bile onlara sakın dokunmayın onları alırsanız doğumdan sonra da kalıyor hiç dokunmazsanız doğumdan sonra dökülüp normale dönüyor. Arkadaşım hamilelikte mıkan tüylere komple ağda yaptırdı doğumdan sonra erkek gibi kıllı kaldı. Şöyle düşün hamilelikte bebeğin kemik ve organ gelişimi tüylenmesi sorasında bizde de tüyler artıyor onlara hiç dokunmazsak yok oluyor. Ben hamilelikte hep normalde aldığım yerleri epilatörle aldım hatta doğumdan 1 gün önce vajinal bölgemi bile epilatör le aldım doğumdan sonra diğer tüyler döküldü. Normal lazerli Halime döndüm. Bişey olmaz korkmayın.buna sesli güldüm hahah alemsiniz.. ya bende hazır konu açılmış sorayım da rahatlıyım aranızda lazer yaptıran ve sonrasında hamile kalan varmı? ben simdi 2 seans gittim tüyler çok azaldı bariz ama şimdi eğer hamile kalırsam sonrasında doğumdan sonra hormonlar sağolsun yine sıfır dan başlamam gerekiyor diye düşünüyorum.. bunun tecrübesini yaşayan vardır belki..