Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay yap testi nolur
MaviNAZLI MaviNAZLI valla çatladım meraktan
Cok korkuyorum cidden..
Hem hic belirtim yok gibi hem bariz belirtilerim var hamileyim gibi hisswdiyorum😔
Sabahtir gözyaşlarım dolup dolup taşıyor 😔 is yerindeyim testim yok..
Varsa cocuklarin mutluluğu geliyor gözümün önüne yoksa nasil anlatacağım.. ruyam çıkacak mi gercekten kavusacak miyim yoksa vedamiydi Allahim sen büyüksün🥺

Cok korkuyorum cidden..
Hem hic belirtim yok gibi hem bariz belirtilerim var hamileyim gibi hisswdiyorum😔
Sabahtir gözyaşlarım dolup dolup taşıyor 😔 is yerindeyim testim yok..
Varsa cocuklarin mutluluğu geliyor gözümün önüne yoksa nasil anlatacağım.. ruyam çıkacak mi gercekten kavusacak miyim yoksa vedamiydi Allahim sen büyüksün🥺
Lütfen testini yap ve kurtul sonunda Allah korusun ölüm yok ya Rabbım yeter ki sağlık versin hersey oluyor canim kendine bunu yapma

Bu 3 ay da hormon testi yaptım bir sıkıntı yok
Adet döneminde baktı yumurtalıkların da iyi dedi sıkıntı yok kezza ultrasona ondan öncede gittim o da gayet iyi dedi
e tamam çook güzell iştee daha ne olsunnn :))))) senin adına çok sevindimm senin yapacağın en güzel şey kadınlar kulubune girmemek ve araştıurma yapmamak. sağlıklı beslenmeye başla mümkğnse biraz kilo ver sigaran varsa çook azalt oh mis şıpp dişye geliverir bebişşş

Düşügum olan hamiligimde döngünün 28. Gunu evlilik yildobumumuzdu sabah test yapmıştım pozitif çıkmıştı hediye olmustu bize cocuklara..
Yarin döngümun 28. Gunu Allahim ayni sürprizi nasip eder mi 🥺
Biliyorum hiç cocugu olmayanlara haksızlık gibi gelebilir ama yokluğunu hissettim kalbime isledi.. ağlıyorum sizi de darliyorsam affedin beni.. yoksa gelemem artik buralara uzunca bir süre.. bu süreçte beraberdik hakkınızı helal edin

Düşügum olan hamiligimde döngünün 28. Gunu evlilik yildobumumuzdu sabah test yapmıştım pozitif çıkmıştı hediye olmustu bize cocuklara..
Biliyorum hiç cocugu olmayanlara haksızlık gibi gelebilir ama yokluğunu hissettim kalbime isledi.. ağlıyorum sizi de darliyorsam affedin beni.. yoksa gelemem artik buralara uzunca bir süre.. bu süreçte beraberdik hakkınızı helal edin
Bence hiç haksızlık değil herkesin derdi kendisine büyük gelir bu konuda bence hiç sıkıntı yok siz kendinizi germeyin üzmeyin bende 3. De olacak

Ay kuzu ya ben hiç böyle olmamıştım şimdi nasıl olcak diye stres oldum valla
En yoğun gün falan ne bilim
Mecbur bakalım belki böyle bakınca daha iyi görür, bişey vardır belki sebepsizlikten çıkar bizim durumda 🙄 bu bile bi umut😑
canım ben aşılamaya başlamak için 3. günü gittim adetliyim diye göbekten baktı diğer günler alttan baktı . bende hiç regl iken alttan muayene olmadım. sen neye başlıyorsun tüp bebeğe mi

e tamam çook güzell iştee daha ne olsunnn :))))) senin adına çok sevindimm senin yapacağın en güzel şey kadınlar kulubune girmemek ve araştıurma yapmamak. sağlıklı beslenmeye başla mümkğnse biraz kilo ver sigaran varsa çook azalt oh mis şıpp dişye geliverir bebişşş
Allah bebeğinizi sağlıcal ile kucağınıza almayı nasip etsin sigarayı çok az içiyorum bu ay hiç içmeyeceğim kilom sanırım kötü değil 1.75 boyundayım 62 kiloyum
Ben dediklerinizi yapacağım
Benim bu kadar üzülmem ben çok erteledim şimdide vicdan azabı çekiyorım erken deneseydim olurdu ya da işte

Dun bizde kaldı eltim bebeğiyle sabah biz kaldırdık yatağından kucakladık severek uyandik.. onu cok seviyorum benim oğlumla arasında 4 ay vardi hep gelişini beklerken onu severim diye düşünüyordum.. kuzeni hic gelemicek onun arkadaşı olacak diye çok sevinmiştik.. bilinmezlere gitti bebegim bu yüzden belki daha çok duygusalim

Ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra🤧
Bende 2. Hsgyi bekliyorum kapıda gel beraber ağlayalım aynı yerdeyiz zaten 😮‍💨
Hem böyle sıkıntı yapma kendine yap testini kurtul illa bu ay olacak veya özel zamanda olacak diye bisey yok ki
Bende cok üzülmüştüm ama kaç aydır hazırlandığım beklediğim için üzüldüm en son aşilamada
Ama normal denerken bu kadar strese girme hiç iyi değil

Allah bebeğinizi sağlıcal ile kucağınıza almayı nasip etsin sigarayı çok az içiyorum bu ay hiç içmeyeceğim kilom sanırım kötü değil 1.75 boyundayım 62 kiloyum
Ben dediklerinizi yapacağım
Benim bu kadar üzülmem ben çok erteledim şimdide vicdan azabı çekiyorım erken deneseydim olurdu ya da işte
SEN BÖYLE VİCDAN AZAPLARI ÇEKERKEN bebişin nasıl olacakki vuvudun stres yüklüyken

canım kendini ne kadar .ok üzüyorsun lütfen toparlannn eğer bebiş varsa şuan onu da üzüyorsun ihtimali varsa da yok ediyorsun ama :KK43: neden düşük oldu kaç haftralıktı bir sebep buldu mu doktor

Dun bizde kaldı eltim bebeğiyle sabah biz kaldırdık yatağından kucakladık severek uyandik.. onu cok seviyorum benim oğlumla arasında 4 ay vardi hep gelişini beklerken onu severim diye düşünüyordum.. kuzeni hic gelemicek onun arkadaşı olacak diye çok sevinmiştik.. bilinmezlere gitti bebegim bu yüzden belki daha çok duygusalim

Bende 2. Hsgyi bekliyorum kapıda gel beraber ağlayalım aynı yerdeyiz zaten 😮‍💨
Hem böyle sıkıntı yapma kendine yap testini kurtul illa bu ay olacak veya özel zamanda olacak diye bisey yok ki
Bende cok üzülmüştüm ama kaç aydır hazırlandığım beklediğim için üzüldüm en son aşilamada
Ama normal denerken bu kadar strese girme hiç iyi değil
Cok isterdim..
Tamam ağladım rahatladım..
Kismet hersey..
Insallah gönlüne göre olur hersey🙏

canım kendini ne kadar .ok üzüyorsun lütfen toparlannn eğer bebiş varsa şuan onu da üzüyorsun ihtimali varsa da yok ediyorsun ama :KK43: neden düşük oldu kaç haftralıktı bir sebep buldu mu doktor
Iyiydi hicbirseyi yoktu hatta cinsiyetini öğrenecektik o hafta.. kontrolumu yeni olmustum lekelenmem basladi ısrarla aramama rağmen doktor önemsemedi sonrasinda gittim kanama var ama sorun yok dedi kıpır kipirdi bebegim iğne ayıptır dusuk önleyici.. ertesi gün kotulesince ağrıyla gittim yatiracak bizi kurtaracak siye düşünürken düşürdüm 😔 12. Hafta da herseyi olusmustu

ne yaparsak hep kendimize kendimiz yapıyoruz. benim görümcelerimin çocukları var, herkes benden bekliyordu. bi görümcem o kadar kıskanç ki ben çocuk yapıcam die ailesi bile çocuğun daha küçük ona bile yetişemiyorsun sakın şu an yapma diyorlardı inadından hamile kalmaya çalışıyordu. hatta kıskançlığından ailesine karşı gelip zorla benim düğünümden 3 hafta sonra nikah yaptırdı kendine. benimle ilgilenmelerini kıskandı hemen evlilik hazırlıklarına başladı. neyse ben hamile kaldım. eşimin ailesini topladım süpriz yapcam, hamileyim die açıkladım herkes sevindi, 5 dk içinde ben de hamileyim dedi. gerçekten aramızda da 1 gün vardı. ben üzüntümden bebeğimi düşürdüm. çünkü hep diyordum düğünlerimizi karıştırdın bari 2.çocuk için bekle biraz diye. çünkü zaten 2 yaşında çocuğu vardı. inadından hemen çalışmalara başladı. ve o doğurdu ben üzüntümden düşük yaptım. mutluluğumuzu da mutsuzluğumuzu da kimseye bağlamamalıyız. P Papatyakircicegi dikkat et canım sen kendine. ve 2 sene geçti hamile kalamıyorum, psikolojim çok bozuk hala

Kızlar 3.aydır deniyorum olumsuz oldu
3 yıldır evliyim ama yeni deniyoruz ve zaman kaybetmek istemiyorum
Sizce hsg çektirmeli miyim
4. Ay da deneyip
5. Aya girerken hsg çekmem mantıklı bana akıl verin lütfen
Canım merhaba. Ben de 6 aydır deniyorum olmuyor. Senin gibi hormon testlerim filan iyi. Ultrasonla da bakıldı hiçbir sıkıntı yok. Ben de senin gibi ilk 4 ay stres yaptım olmamasını ona bağlıyorum. Benim eşim de doktor ve 1 yıl içinde olmamasının normal olduğunu her ay şans işi olduğunu söyleyip duruyor. Bence biraz oluruna bırak . Beyninin odak noktasına sürekli çocuğu yerleştirme. Bi 10 ay filan kendini rahat bırak olmazsa çektirirsin hsg

evet ınsan stres oluyor ya :KK43: ınsallah güzel sonucların olur, sorun olmasıda dert olmamaması da.
herkes bısyelerle ımtıhan oluyor
Oldum kuzu muayene, bi sıkıntı yok dedi şuan
Bugün klomen başlıcam, günde bir kez
Birde regenesis max diye bi vitamin yazdı
İkisini birlikte beş gün kullanıp bırakıcam
Sonra kontrole gitcem
Hayırlısı bakalım

X