Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeler doğduğu an sigaraya tekrar baslamak mi 😲 kızlar nolur bunu yapmayın bebeğinize, cok ciddi bir konu bu. Yaninda içmiyorum diye de kendinizi avutmayin nefesinizle 40 dk boyunca o zehri disari veriyorsunuz zaten. Hele hamileyken içmek kimbilir nasil zarar veriyor o gelişmekte büyümekte olan çocuğa. - Janna - - Janna - mutlutablo mutlutablo @Papatya3866 Gelin yeni yıl için, geriye kalan hayatınızdan için kendinize bir iyilik yapin sigarayı tamamen hayatınızdan çıkarın. Annem babam her gün paket paket sigara icerdi nefret ederdim evdeki duman bulutundan, siz çocuklarınıza bunu yapmayın. Zararlarini hepimiz biliyoruz, en kötüsü kanser ki ben babamı akciğer kanserinden kaybettim, nasil bir acı anlatmama imkan yok. Annemin oğluma bakma ihtimali var diye doguma bir ay kala annem sigarayi bıraktı, 45 yıllık tiryakiydi. Her durumda mümkün, yeter ki isteyin.
Geri baslamamak üzere ben dün bıraktım. Kendime bakayim ki mercimegim de etkilenmesin 🙏🏻 ben de babami akciger kanserinden kaybettim. Başınız sagolsun mekanı cennet olsun 🙏🏻

Bebeler doğduğu an sigaraya tekrar baslamak mi 😲 kızlar nolur bunu yapmayın bebeğinize, cok ciddi bir konu bu. Yaninda içmiyorum diye de kendinizi avutmayin nefesinizle 40 dk boyunca o zehri disari veriyorsunuz zaten. Hele hamileyken içmek kimbilir nasil zarar veriyor o gelişmekte büyümekte olan çocuğa. - Janna - - Janna - mutlutablo mutlutablo @Papatya3866 Gelin yeni yıl için, geriye kalan hayatınızdan için kendinize bir iyilik yapin sigarayı tamamen hayatınızdan çıkarın. Annem babam her gün paket paket sigara icerdi nefret ederdim evdeki duman bulutundan, siz çocuklarınıza bunu yapmayın. Zararlarini hepimiz biliyoruz, en kötüsü kanser ki ben babamı akciğer kanserinden kaybettim, nasil bir acı anlatmama imkan yok. Annemin oğluma bakma ihtimali var diye doguma bir ay kala annem sigarayi bıraktı, 45 yıllık tiryakiydi. Her durumda mümkün, yeter ki isteyin.
Ben evde sigara içmem içirtmemde. Kapalı alanda asla icmem ne araba ne de ev. Cocuk dogar doğmaz baslarız demedik emzirme bittikten sonra dedik. Tabi ki bıraksak kendi sağlığımız için daha iyi ama tamamen bırakabileceğimi çok sanmıyorum yakın çevrem full kullanırken. Şimdilik ara veriyoruz diyelim😊

Dun bizde kaldı eltim bebeğiyle sabah biz kaldırdık yatağından kucakladık severek uyandik.. onu cok seviyorum benim oğlumla arasında 4 ay vardi hep gelişini beklerken onu severim diye düşünüyordum.. kuzeni hic gelemicek onun arkadaşı olacak diye çok sevinmiştik.. bilinmezlere gitti bebegim bu yüzden belki daha çok duygusalim
Ama bu yaptığınız hiç hoş birsey değil sonuçta hepimiz insanız herşey bizim için var bazen de Allahtan gelen şeylere bu derece düşmemek üzülmemek gerek hepimiz belli yaşlardayız degil mi?üstelik sizin çocuğunuz da var ya hiç olmasaydı düşündünüz mü bunu?ben hiç çocuğum flan yok ikiz gebe kalıp 7 haftalık falandı düşük yaptım ben ne kadar istediğimizi tarif dahi edemem asla hala olsun diye uğraşıyoruz ama ne yapalım kaderden öteye geçilmez hepimiz isteriz hemen hamile kalalım yada 2.3.hemen olsun sağlıklı olsun degil mi Allahtan gelen şeylere bazen çokta kafayı takmamak gerek

Oldum kuzu muayene, bi sıkıntı yok dedi şuan
Bugün klomen başlıcam, günde bir kez
Birde regenesis max diye bi vitamin yazdı
İkisini birlikte beş gün kullanıp bırakıcam
Sonra kontrole gitcem
Hayırlısı bakalım
hayırlısı olsun canımm ınsallaahh,
ıyı cok sukur sıkıntı yokmus

Günaydın canım. Ben 5 gündür bel ve karın ağrısı çekiyorum. Dün akşam çok şiddetlendi, ağrıdan ağladım ya, bayılmışım öyle. Reglim takvime göre 3 gün gecikti.

Sen neler yapıyorsun?
Test yaptınmi gebelik varmı acaba 🤔 allah allah neden ağrıyor doktoruna sordunmu kuzum vende çalışmaya devam valla bise yapmıyorum regl bekliyorum inşallah zamanında gelir 😃 regl gecikme stresi oluştu bende inanki fobi oluştu

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Benim daha sonuçlanması canım. İğnenin 10.günündeyim aşılama nın 8.günü. Bir hafta kaldı
İnsallah kuzu
İnsallah ikimizde hatta bekleyen herkeste güzel sonuçlar alsın
Ben daha böyle aşılama tüp süreçlerine girmeden 2 bucuuk senede yordum kendimi ona git buna git
Şimdi sanki hersey baştan başlıyor gibi hissediyorum yeni bi doktora yeni tedaviye başlayınca
Umarım yormadan bizde kavuşurus bebişlerimize❤️

Test yaptınmi gebelik varmı acaba 🤔 allah allah neden ağrıyor doktoruna sordunmu kuzum vende çalışmaya devam valla bise yapmıyorum regl bekliyorum inşallah zamanında gelir 😃 regl gecikme stresi oluştu bende inanki fobi oluştu
Regl günü yaptım negatifti canım daha da yapmadım. Ama çok ağrıyor ya, şuan belimin ağrısı devam ediyor, doktora da sormadım bi sorayım.

İnşallah zamanında olursun canım

Senin ne zaman regl? Ovulasyon takibi yaptın mı?
Yok yapmadım 2 ay adet gecikti 14 gün ilişki yasaktı zaten ama akıntı oldu baya takvimdeki yumurtlama göre çıktı reglim 2 ocak gözüküyor en son 6 aralıkta oldum ondan bu ay bi net zaman dilimi yok :KK43: insallah olurum adet hormonlar duzelmistir

İnsallah kuzu
Hayırlısı dediğin gibi
Sen beklemedesin değil mi
Takip ediyorum seni
Dinlen bakalım bikaç ay kendin dene
Sonrası Allah kerim
evet tatlım beklemedeyım şuan, psıkolojık olarak yoruldum yıprandım. kendı halıme kalmak ıstıyorum bi süre
hayırlısıyla nasıp olur ınsallaahh hepimize yenı yılda :KK200::anne:

X