- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
İyi bakalım bi sorun çıkmadiysa ben de bi koşu rahim filmi çekildim geldim tekrardanÖyle kuzu biraz çekindim bende ama saolsun doktorun asistanı rahatlattı biraz
Oldum çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bakalım bi sorun çıkmadiysa ben de bi koşu rahim filmi çekildim geldim tekrardanÖyle kuzu biraz çekindim bende ama saolsun doktorun asistanı rahatlattı biraz
Oldum çıktım
Yok dimi sıkıntııİyi bakalım bi sorun çıkmadiysa ben de bi koşu rahim filmi çekildim geldim tekrardan
Yokmuş temiz çıkmış tekrar kontrole gidecektim o zaman konuşuruz gelmenize gerek yok demiş şükür atlattikYok dimi sıkıntıı
Geri baslamamak üzere ben dün bıraktım. Kendime bakayim ki mercimegim de etkilenmesin ben de babami akciger kanserinden kaybettim. Başınız sagolsun mekanı cennet olsunBebeler doğduğu an sigaraya tekrar baslamak mi kızlar nolur bunu yapmayın bebeğinize, cok ciddi bir konu bu. Yaninda içmiyorum diye de kendinizi avutmayin nefesinizle 40 dk boyunca o zehri disari veriyorsunuz zaten. Hele hamileyken içmek kimbilir nasil zarar veriyor o gelişmekte büyümekte olan çocuğa. - Janna - mutlutablo @Papatya3866 Gelin yeni yıl için, geriye kalan hayatınızdan için kendinize bir iyilik yapin sigarayı tamamen hayatınızdan çıkarın. Annem babam her gün paket paket sigara icerdi nefret ederdim evdeki duman bulutundan, siz çocuklarınıza bunu yapmayın. Zararlarini hepimiz biliyoruz, en kötüsü kanser ki ben babamı akciğer kanserinden kaybettim, nasil bir acı anlatmama imkan yok. Annemin oğluma bakma ihtimali var diye doguma bir ay kala annem sigarayi bıraktı, 45 yıllık tiryakiydi. Her durumda mümkün, yeter ki isteyin.
Ben evde sigara içmem içirtmemde. Kapalı alanda asla icmem ne araba ne de ev. Cocuk dogar doğmaz baslarız demedik emzirme bittikten sonra dedik. Tabi ki bıraksak kendi sağlığımız için daha iyi ama tamamen bırakabileceğimi çok sanmıyorum yakın çevrem full kullanırken. Şimdilik ara veriyoruz diyelimBebeler doğduğu an sigaraya tekrar baslamak mi kızlar nolur bunu yapmayın bebeğinize, cok ciddi bir konu bu. Yaninda içmiyorum diye de kendinizi avutmayin nefesinizle 40 dk boyunca o zehri disari veriyorsunuz zaten. Hele hamileyken içmek kimbilir nasil zarar veriyor o gelişmekte büyümekte olan çocuğa. - Janna - mutlutablo @Papatya3866 Gelin yeni yıl için, geriye kalan hayatınızdan için kendinize bir iyilik yapin sigarayı tamamen hayatınızdan çıkarın. Annem babam her gün paket paket sigara icerdi nefret ederdim evdeki duman bulutundan, siz çocuklarınıza bunu yapmayın. Zararlarini hepimiz biliyoruz, en kötüsü kanser ki ben babamı akciğer kanserinden kaybettim, nasil bir acı anlatmama imkan yok. Annemin oğluma bakma ihtimali var diye doguma bir ay kala annem sigarayi bıraktı, 45 yıllık tiryakiydi. Her durumda mümkün, yeter ki isteyin.
Ama bu yaptığınız hiç hoş birsey değil sonuçta hepimiz insanız herşey bizim için var bazen de Allahtan gelen şeylere bu derece düşmemek üzülmemek gerek hepimiz belli yaşlardayız degil mi?üstelik sizin çocuğunuz da var ya hiç olmasaydı düşündünüz mü bunu?ben hiç çocuğum flan yok ikiz gebe kalıp 7 haftalık falandı düşük yaptım ben ne kadar istediğimizi tarif dahi edemem asla hala olsun diye uğraşıyoruz ama ne yapalım kaderden öteye geçilmez hepimiz isteriz hemen hamile kalalım yada 2.3.hemen olsun sağlıklı olsun degil mi Allahtan gelen şeylere bazen çokta kafayı takmamak gerekDun bizde kaldı eltim bebeğiyle sabah biz kaldırdık yatağından kucakladık severek uyandik.. onu cok seviyorum benim oğlumla arasında 4 ay vardi hep gelişini beklerken onu severim diye düşünüyordum.. kuzeni hic gelemicek onun arkadaşı olacak diye çok sevinmiştik.. bilinmezlere gitti bebegim bu yüzden belki daha çok duygusalim
hayırlısı olsun canımm ınsallaahh,Oldum kuzu muayene, bi sıkıntı yok dedi şuan
Bugün klomen başlıcam, günde bir kez
Birde regenesis max diye bi vitamin yazdı
İkisini birlikte beş gün kullanıp bırakıcam
Sonra kontrole gitcem
Hayırlısı bakalım
Bugünmu ay sonucları paylaş anestezi olmayacak dmi kasma kendini korkma ben de ona benzer bise çekildim sırf korkudan kastım kendimi bende çalışıyorum canim napim beklemedeyimYarın rahim filmi çekimi var gerim gerim geriliyorum sen naptın kuzumm
Test yaptınmi gebelik varmı acaba allah allah neden ağrıyor doktoruna sordunmu kuzum vende çalışmaya devam valla bise yapmıyorum regl bekliyorum inşallah zamanında gelir regl gecikme stresi oluştu bende inanki fobi oluştuGünaydın canım. Ben 5 gündür bel ve karın ağrısı çekiyorum. Dün akşam çok şiddetlendi, ağrıdan ağladım ya, bayılmışım öyle. Reglim takvime göre 3 gün gecikti.
Sen neler yapıyorsun?
4 ay sonra artık insan olağan karşılıyor dimiBen ilk 4 ay acayip geriliyordum ,üzülüyordum. Sanki hayatın sonu gibi hissediyordum. Çok şükür aştım artık. Sen böyle yaptıkça eşin de gerilir psikolojisi bozulur
İnsallah kuzuİnşallah güzel sonuçlar alırsın. Benim daha sonuçlanması canım. İğnenin 10.günündeyim aşılama nın 8.günü. Bir hafta kaldı
Regl günü yaptım negatifti canım daha da yapmadım. Ama çok ağrıyor ya, şuan belimin ağrısı devam ediyor, doktora da sormadım bi sorayım.Test yaptınmi gebelik varmı acaba allah allah neden ağrıyor doktoruna sordunmu kuzum vende çalışmaya devam valla bise yapmıyorum regl bekliyorum inşallah zamanında gelir regl gecikme stresi oluştu bende inanki fobi oluştu
Inşallah canim regl olsak ayrı dert olmasak ayri dertRegl günü yaptım negatifti canım daha da yapmadım. Ama çok ağrıyor ya, şuan belimin ağrısı devam ediyor, doktora da sormadım bi sorayım.
İnşallah zamanında olursun canım
İnsallah kuzuhayırlısı olsun canımm ınsallaahh,
ıyı cok sukur sıkıntı yokmus
Senin ne zaman regl? Ovulasyon takibi yaptın mı?Inşallah canim regl olsak ayrı dert olmasak ayri dert
Yok yapmadım 2 ay adet gecikti 14 gün ilişki yasaktı zaten ama akıntı oldu baya takvimdeki yumurtlama göre çıktı reglim 2 ocak gözüküyor en son 6 aralıkta oldum ondan bu ay bi net zaman dilimi yok insallah olurum adet hormonlar duzelmistirSenin ne zaman regl? Ovulasyon takibi yaptın mı?
evet tatlım beklemedeyım şuan, psıkolojık olarak yoruldum yıprandım. kendı halıme kalmak ıstıyorum bi süreİnsallah kuzu
Hayırlısı dediğin gibi
Sen beklemedesin değil mi
Takip ediyorum seni
Dinlen bakalım bikaç ay kendin dene
Sonrası Allah kerim
Doktor bide antibiyotik ve başka ilaç verdi bakalim 2 ocagi gösteriyo takvim umarim gecikmezSenin ne zaman regl? Ovulasyon takibi yaptın mı?
İnşallah hormonların düzelmiştir ve zamanında gelir canım. Senin döngülerin kısaydı normalde.Doktor bide antibiyotik ve başka ilaç verdi bakalim 2 ocagi gösteriyo takvim umarim gecikmez