Saat 10 gibi gitsem bir sıkıntı olur mu canımSabah erkenden git kuzum beni o şekilde cagirdi
Bi sıkıntı olmaz bende bugun yaptırıcam birazdan çıkıcamPeki aç karına mi bakıyorlar saat 10 10.30 gibi gitsem bir sıkıntı olur mu
9.30 da kızı okulda bırakacağım 15 dk giderim işlem fln yapılır 10 bulur işte inşallah bir sıkıntı yapmazlar sunucularımız da temiz çıkar canım eğer saati sıkıntı ederlerse bana haber edebilir misin canımBi sıkıntı olmaz bende bugun yaptırıcam birazdan çıkıcam
Saati önemli değil diye biliyorum bende yaptırana kadar öğlen oluyor zaten
Yok canım sıkıntı olmaz kaç kere verdim ben. Doktor zaten geç geliyor muayene etmesi tahlili istemesi ögleni buluyor nerde vereceksin devlette mi9.30 da kızı okulda bırakacağım 15 dk giderim işlem fln yapılır 10 bulur işte inşallah bir sıkıntı yapmazlar sunucularımız da temiz çıkar canım eğer saati sıkıntı ederlerse bana haber edebilir misin canım
Siz kaç aydır deniyorsunuÇok sağ ol canım benim Allah razı olsun sen beni biliyorsun geçen ay bu artımed yaptım işte var diye kan verdik3. Gün gecikmeli geldi gerçi bu test başka ama genede bı tarafım buruk emin olana kadar kanda çıkana kadar inan buradaki bütün kızlar ibadetlerimde hep dua ediyorum hepinize bu yıl sonu dedik nasip kısmet artık canım bakım hayırlısı olsun haber ederim zaten yarın da test yapım bakım ne çıkacak sende adet oluyorsun bu güzel tamam mı insAllah tez zamanda senden de güzel haber alacağız inaniyorum gönlünce çok güzel olsun canim
Valla gelse bir dert gelmese ayrı bir dert. Gelmeyince insan umutlanıyor gelincede hayal kırıklığı. Ovulasyon testinden umutluydum bende nedense olmadı. Son 2 aydır düzene girdi benimde 28 günde bir olurdum. Sonra 33 31 32 29 gibi değişti sürekli. Ama şimdi düzene girdi tekrarBende hala gelen giden yok sabahta yeni test yaptım yine negatif ya. Daha artık umudum kalmadı ama niye adet olmuyorum anlamadım.
Henüz regl olmadım canım ara ara karnım ağrıyor beklemedeyim ama bugün test yapar sonucu bildiririmDerin1111 Z Zennep P Pimpiriklianneee kızlar bat gününüz durumlar nedir? Hamişlik var mı? Liste güncellemesi yapıcam bildirmeyenlere çarpı koycam mecburen
Hadı güzel haberler ver inşallahHenüz regl olmadım canım ara ara karnım ağrıyor beklemedeyim ama bugün test yapar sonucu bildiririm
Yani benim genelde geç gelmez erken gelirdi aksine. Olsaydı da şimdiye idrar testinde çıkardı ama anlamadım neyse olmayı beklicem artık. Hayırlısı artık. :)Valla gelse bir dert gelmese ayrı bir dert. Gelmeyince insan umutlanıyor gelincede hayal kırıklığı. Ovulasyon testinden umutluydum bende nedense olmadı. Son 2 aydır düzene girdi benimde 28 günde bir olurdum. Sonra 33 31 32 29 gibi değişti sürekli. Ama şimdi düzene girdi tekrar
hamile değilim koyabilirsin canımE L B A Sanada çarpı koymak zorunda kaldım canım hamileysen güncelleyebilirim
Evet az önce yaptım canım, negatifA R Y A Naptın kuzum?
Tekrarldın mı testi? Bir şey diyim yeniden yumurtluyorda olabilirsin eğer negatif cıkıyorsa kesinlikle değerlendirin bugünü
Biz 4 aydır deniyoruz daha belli değil canim olursa hepsini tek tek yazacağım teşekkür ederimSiz kaç aydır deniyorsunu
İlişki günleriniz nasıl oldu
Bu ay farklı bir şey yaptınız öı
Tebrikler ayrıca
Yusram napiyosun yahu konusamadik hic neler yapiyorsun merak ettimRAbbim yollarını açık etsin ,güzel haberlerini almaktan mutluluk duyarım senin ne kadar istediğini biliyorum ❤ duamdasin canım