Evet verdi, sayısı da hızı da normal çıktı. Sadece morfolojisi 2'ydi, doktorlar onu önemsemedi sayı ve hareketlilik iyi olunca.Eşin sperm verdi mi senin ?
Hsg çektir, için rahat etsin ama orada olumsuz bir şey çıkacağını sanmıyorum.Evet verdi, sayısı da hızı da normal çıktı. Sadece morfolojisi 2'ydi, doktorlar onu önemsemedi sayı ve hareketlilik iyi olunca.
Bu ay ben hsg çektireceğim.
Çalışmıyorum, tezime odaklansam iyi olacak sanırımHsg çektir, için rahat etsin ama orada olumsuz bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Sen henüz çalışmıyorsun değil mi?
Kendini oyalayacak bir sey bulup, gebeliği kafandan bi atsan bence olacak.
Buralarda çok takılmak da insanı bu düsüncede sabit tutuyor.
İnşallah kan da da HCG değerin çok güzel çıkar keseyi de görürsün bebeğini kucağına alacağım günleri Rabbim göstersin hepimize senin de herşey gönlünce olsun Rabb'im ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah bu ay da olmadı her şeyin hayırlısını istedik biz bu yola çıkarken rabbimin bir bildiği VardırÇok sağ ol canım benim Allah razı olsun sen beni biliyorsun geçen ay bu artımed yaptım işte var diye kan verdik3. Gün gecikmeli geldi gerçi bu test başka ama genede bı tarafım buruk emin olana kadar kanda çıkana kadar inan buradaki bütün kızlar ibadetlerimde hep dua ediyorum hepinize bu yıl sonu dedik nasip kısmet artık canım bakım hayırlısı olsun haber ederim zaten yarın da test yapım bakım ne çıkacak sende adet oluyorsun bu güzel tamam mı insAllah tez zamanda senden de güzel haber alacağız inaniyorum gönlünce çok güzel olsun canim
Evet canım, yarım saat önce yaptım. Negatif ,A R Y A naptin canim yaptın mı test
Evet görünüyor canım. Hayırlı olsunKızlar merhaba bat 28 Aralık ben bu gün öğlen test yaptım bu çıktı sizce durum nedir geçen ay artımed yapmistim o sonradan çıktı ama yanılttı beni bende bu testi aldım roll test varmı sziceEki Görüntüle 2976657
Süpersin vallahi aynen önümuzde güzel aylar var sağlık en önemlisi birde çok şükür tamm canım heber edeceğim sağolİnşallah kan da da HCG değerin çok güzel çıkar keseyi de görürsün bebeğini kucağına alacağım günleri Rabbim göstersin hepimize senin de herşey gönlünce olsun Rabb'im ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah bu ay da olmadı her şeyin hayırlısını istedik biz bu yola çıkarken rabbimin bir bildiği Vardırne diyoruz önümüzde güzel aylar var haber etmeyi unutma
Üzülme sakın bende dün akşam elendim önümüzde güzel aylar var unutma biz hayırlısını istedik Rabbimiz den hayırlısını bekliyoruzEvet canım, yarım saat önce yaptım. Negatif ,
Canım saol seninde gönlünce olsun testini gördüm sabah da erken yapınca bakalım nasip kısmet canım tamam mı vardır bir hayır diyelim inanıyorum ki güzel haberler sende alacaksın sağol canım umudun hep olsun sen kendini üzme güzel olacak inanıyorum ben senin içinEvet görünüyor canım. Hayırlı olsun
Orası öyle ama her ay yumurtlamadan sonra dört gözle beklemek, gün saymak vs çekilecek çile değil. O kafadan çıktığım için mutluyum, rahatlama geldiÇalışmıyorum, tezime odaklansam iyi olacak sanırımYa nasibi varsa oluyor bence, bak Janna her gün test yaptı, her gün paylaştı sonunda oldu.
Becerebilsek biOrası öyle ama her ay yumurtlamadan sonra dört gözle beklemek, gün saymak vs çekilecek çile değil. O kafadan çıktığım için mutluyum, rahatlama geldi
Yarın ilk idrarla bi daha bak canım ha olmadı olsun illa ki olcak saglıklı olduktan sonra dediğin gibi ona ben de inanmıyorum buraya bakmayım test yapmayım olayına olcagı varsa oluyo takıp takmamak cok da etkilemez nasip cunküÇalışmıyorum, tezime odaklansam iyi olacak sanırımYa nasibi varsa oluyor bence, bak Janna her gün test yaptı, her gün paylaştı sonunda oldu.
Adetin 2 günü canım gideceksin bütün hormonlara bakarlarKızlar salı günü hormon testi yaptıracağım da belli bir saat varmı biliyor musunuz
O kadar şaşkınım ki Rabbım hakkında hayırlısını nasip etsin ve mucizenin mucizesini yasa canimEvet canım, yarım saat önce yaptım. Negatif ,
Aynen gerçekten öyle nasipte ne zaman varsa o zaman oluyor. Bunlar da bahanesi oluyor işte. Bende cok duydum kalan ama kafaya takmamak en önemlisi birde yumurta kalitesi iyi olmalıRabbimin işi ya. bizede nasip etcek İnşallah bigun hayırlı zamanı bekliyo. Benim arkadaşımın bekarken çikolata kisti patladi bağırsaklarına kadar yapışıklık yapmış o sıvı evlendi 4 5 ay içinde hamile kaldı maşallah Rabbim kucaginada almayı nasip etsin. Aslında engel değil zorlastiriyo süreci sabırla bekleyelim bakalım
Sabah erkenden git kuzum beni o şekilde cagirdiKızlar salı günü hormon testi yaptıracağım da belli bir saat varmı biliyor musunuz
Amin inşallah canımHayırlısı olsun inşallah hepimize evlat nasip etsin
Yumurta kalitesini nasıl anlicaz acaba benim amh 2.65 çıktı doktor çok iyi dedi ama amh lada anlasilmiyomus heraldeAynen gerçekten öyle nasipte ne zaman varsa o zaman oluyor. Bunlar da bahanesi oluyor işte. Bende cok duydum kalan ama kafaya takmamak en önemlisi birde yumurta kalitesi iyi olmalı
Allah bir an önce isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım ben tup bebekte anlıyorlar diye biliyordum kalitesini ancaYumurta kalitesini nasıl anlicaz acaba benim amh 2.65 çıktı doktor çok iyi dedi ama amh lada anlasilmiyomus heralde
Peki aç karına mi bakıyorlar saat 10 10.30 gibi gitsem bir sıkıntı olur muYarın ilk idrarla bi daha bak canım ha olmadı olsun illa ki olcak saglıklı olduktan sonra dediğin gibi ona ben de inanmıyorum buraya bakmayım test yapmayım olayına olcagı varsa oluyo takıp takmamak cok da etkilemez nasip cunkü
Adetin 2 günü canım gideceksin bütün hormonlara bakarlar