Olmcaa dedi canim. Benimki buyuyo. Bu ay 3cmse gelen ay 4cm oluyoSana şuan 3cm kistinle hamilelik olmaz mı dedi yani o zaman bana niye umut veriyorlar
1500 aşılamaya verdim canım 1200 de ilaca verdim gonal f 900luk kullandım
Doğum kontrol hapinin adı ne cnm
Brncede kullan canım bittikten sonra olurrr . Bu şekilde olmuyo cunkuHaklisin canım sen aksatma kontrollerini patlarsa daha büyük sıkıntı çünkü. Çok şükür benimki büyümüyo aynı öğrendiğim den beri İnşallah ta buyumez. Hatta bende doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum bikac ay doktora danışıp
Belki benimde aşılama ol ur ama önce kisti tedavi edeceklerSana şuan 3cm kistinle hamilelik olmaz mı dedi yani o zaman bana niye umut veriyorlar
1500 aşılamaya verdim canım 1200 de ilaca verdim gonal f 900luk kullandım
Olmcaa dedi canim. Benimki buyuyo. Bu ay 3cmse gelen ay 4cm oluyo
Merhaba canım benim ki 2,5cmdeymis buyume yok. Adetim bitince rahim filmi çekilicem ve birde femaraya başlıcam yarınBelki benimde aşılama ol ur ama önce kisti tedavi edecekler
Günaydın canımm, evet 281,7 çıktı
Canım seninki küçük ve buyumuyo çok iyi. Benimki sürekli buyyuuor. İns fayda eder ilaçların bir an önce gebe kalırsınMerhaba canım benim ki 2,5cmdeymis buyume yok. Adetim bitince rahim filmi çekilicem ve birde femaraya başlıcam yarın
Eğer yine olmazsa eşim göreve gidince doğum kontrol hapina baslicam
Hatta burdan herkese sorayım
2 kere letu kullanmıştım hiç femara kullanmadım diyip doktordan istedim ikiside aynı dedi bana ama femara yazdı
Eczaneye gittim ilacı istedim Letu getirdi eczacı recetedekini niye vermiyorsunuz dedim
İkisi de aynı işlevi görüyor femara daha pahalı dedi
Bende olsun onu verin dedim zorla femara almış oldum eczaneden
Gerçekten hiç bir farkı yok mu bilen kullanan var mı
Ve rahim filmi çekildiği ay ilaç kullanan oldu mu ilk kez kullanicam
Gunaydinnnnn güzel bir haber aldık oh missss hayırlı olsun canım gozunuz aydın insAllah güzel ilerlerGünaydın canımm, evet 281,7 çıktıumarım sağlıkla ilerler.
Letu ve fernara ne işe yariyo canimmMerhaba canım benim ki 2,5cmdeymis buyume yok. Adetim bitince rahim filmi çekilicem ve birde femaraya başlıcam yarın
Eğer yine olmazsa eşim göreve gidince doğum kontrol hapina baslicam
Hatta burdan herkese sorayım
2 kere letu kullanmıştım hiç femara kullanmadım diyip doktordan istedim ikiside aynı dedi bana ama femara yazdı
Eczaneye gittim ilacı istedim Letu getirdi eczacı recetedekini niye vermiyorsunuz dedim
İkisi de aynı işlevi görüyor femara daha pahalı dedi
Bende olsun onu verin dedim zorla femara almış oldum eczaneden
Gerçekten hiç bir farkı yok mu bilen kullanan var mı
Ve rahim filmi çekildiği ay ilaç kullanan oldu mu ilk kez kullanicam
Hayırlı olsunGünaydın canımm, evet 281,7 çıktıumarım sağlıkla ilerler.
Canım ya 7 8 günlük cinsel perhiz nasıl oluyorValla inanmasi güç ya. Neydi o öyle 4 gün üst üste falan denemiştikTek tutmasina sevindim demek mi o kadar yorulmaya gerek yok.
Ya bi de benim doktorun tarzı farklı. Benim iki defa da 7-8 günlük cinsel perhizle tuttu.
Canım seninki küçük ve buyumuyo çok iyi. Benimki sürekli buyyuuor. İns fayda eder ilaçların bir an önce gebe kalırsın
Letu ve femara klomene göre daha etkili ilaçlarmis canım doktor demiştiLetu ve fernara ne işe yariyo canimm
Ayyy nasıl mutlu oldum,ben de kan verebilsem de ben de bu ay elenmesemGünaydın canımm, evet 281,7 çıktıumarım sağlıkla ilerler.
Günaydın canımm, evet 281,7 çıktıumarım sağlıkla ilerler.
Tebrik ederim canımGünaydın canımm, evet 281,7 çıktıumarım sağlıkla ilerler.
Doktoruna danıstın mı bu konuda? Danısmadan kendi kendine karar verme bence. Genelde rahim filminin cekildiği ay hiç birşey kullandırmıyorlarTekrar sorayım bu arada rahim filmi çektirip aynı zamanda femara kullanicam kızlar böyle ilacı kullanan oldu mu
27 kasım SAT. 4 aralık son cinsel birliktelik. Sonraki ilk ve tek birliktelik 11 Aralıkta oldu. Bu arada eşim de hiçbir türlü boşalmadı. Yani spermler 7 gün beklemiş oldu.Canım ya 7 8 günlük cinsel perhiz nasıl oluyor
Eylül ayında çekildim canım. Ekimde baya uğraşmıştık ama olmadı. Kasım, aralık aylarında gebe kalabildim. Etkisi vardır belki.Yaaa maşallahsen hsg yi hangi ayda çektirmiştin? Onunda etkisi olmuş olabilir mi 2 ay üst üste hamile kalmış olmanda? Şans artıyor diyorlar ya hep