Canim doktor verdi zaten ilacıDoktoruna danıstın mı bu konuda? Danısmadan kendi kendine karar verme bence. Genelde rahim filminin cekildiği ay hiç birşey kullandırmıyorlar
Canım kistten dolayı olmuyooo. Benimde aynı hiçbir şekilde gebe kalmadım. Kimyasal bile olmuyo yaniii.moralini bozma testlerini yaptır önce kisti tedavi ettir. Sonra zaten olur yaşın kaçLetu ve femara klomene göre daha etkili ilaçlarmis canım doktor demişti
Buyumemesine rağmen yine de doktor moralimi bozdu 18 aydır hiç bisey yapmasan bile çoktan gebe kalırdin rahim filmi çekelim tekrar dedi
6 ay önce çekilip temiz çıkmasına ragmen
Arkadaşım Kasım basinda hsg cektirdi. Hsg sonrasi birliktelik yasamamislar,adet olunca kontrol icin gitti,kendi doktorunun tavri hic hoşuna gitmemis bu yüzden ben kendi doktorumu söyledim. Ve doktorum adetliyken kontrol edip (ultrason ile) klomen verdi. Femarayi zor büyüyen yumurtaliklar icin veriyorlarmis o yüzden tekrar klomen verdi. Doktora danismadan kullanma canımTekrar sorayım bu arada rahim filmi çektirip aynı zamanda femara kullanicam kızlar böyle ilacı kullanan oldu mu
Ben 6 ay önce çekilmiştim korunmamistim çünkü doktor bisey söylememişti sonradan da korunulmasi lazım ilk ay diye duydumDoktoruna danıstın mı bu konuda? Danısmadan kendi kendine karar verme bence. Genelde rahim filminin cekildiği ay hiç birşey kullandırmıyorlar
Yok canım 2 kere letu 2 kere klomen bir aşılama da negatif zaten benimkilerde biraz zor büyüyor hafif yumurta tembelliği var demiştiArkadaşım Kasım basinda hsg cektirdi. Hsg sonrasi birliktelik yasamamislar,adet olunca kontrol icin gitti,kendi doktorunun tavri hic hoşuna gitmemis bu yüzden ben kendi doktorumu söyledim. Ve doktorum adetliyken kontrol edip (ultrason ile) klomen verdi. Femarayi zor büyüyen yumurtaliklar icin veriyorlarmis o yüzden tekrar klomen verdi. Doktora danismadan kullanma canım
Haydi 2021 son trene bin de gidelimAyyy nasıl mutlu oldum,ben de kan verebilsem de ben de bu ay elenmesemsağlıkla ilerlesin insallah
Hsg cekilince verilmiyor diye biliyorum ben,veriliyormuymus? Allah'ım o kadar uğraşıyoruz bizi de mucizelerinden mahrum birakmasin inşallahYok canım 2 kere letu 2 kere klomen bir aşılama da negatif zaten benimkilerde biraz zor büyüyor hafif yumurta tembelliği var demişti
İlacı da kendi verdi zaten de ben hsg cekildigi ay ilaç verildiğini bilmiyordum
Teşekkür ederimm. Senden de güzel haberler bekliyorumm.Gunaydinnnnn güzel bir haber aldık oh missss hayırlı olsun canım gozunuz aydın insAllah güzel ilerler
Oh değerin harika çok mutlu oldum süperGünaydın canımm, evet 281,7 çıktıumarım sağlıkla ilerler.
Valla canım erken gebelik testi aldim ilk kez böyle bir marka aldım,test cok silik çizgi deHaydi 2021 son trene bin de gidelim
Cok ilginc genelde o ay hiçbir şey vermiyorlar diye biliyorum ben hatta 3 ay kendi haline bıraktırıyorlarCanim doktor verdi zaten ilacı
Senden de güzel haberler bekleyeceğim. Uzun süre bekleyen herkesi anneler grubuna tasimak istiyorum. Çok yorulduk gerçekten. Eminim kısa sürede güzel haberler alacaksınOh değerin harika çok mutlu oldum süper
İnşsllahSenden de güzel haberler bekleyeceğim. Uzun süre bekleyen herkesi anneler grubuna tasimak istiyorum. Çok yorulduk gerçekten. Eminim kısa sürede güzel haberler alacaksın
35 canım. 86 doğumluyum.İnşsllah
Ben de istiyorum
Senin yaş kaçtı canım?
Süper vallahi adına çok sevindim35 canım. 86 doğumluyum.
Hsg cekilince verilmiyor diye biliyorum ben,veriliyormuymus? Allah'ım o kadar uğraşıyoruz bizi de mucizelerinden mahrum birakmasin inşallah
Şöyle anlatayım. 1 senedir aynı doktora gidiyorum 6 ay önce bu fittigim hastanede cihaz bozuk olduğu için başka hastanede cektirdim doktorum kabul ederim dedi.Cok ilginc genelde o ay hiçbir şey vermiyorlar diye biliyorum ben hatta 3 ay kendi haline bıraktırıyorlar
Anladım canım,doktor biliyordur herhalde ama femara için adetin 2.gunu beklenmiyor mu? Acaba doktor yumurtalik durumuna göre mi ilac kullanimi vs veriyorŞöyle anlatayım. 1 senedir aynı doktora gidiyorum 6 ay önce bu fittigim hastanede cihaz bozuk olduğu için başka hastanede cektirdim doktorum kabul ederim dedi.
Çeken doktor sıkıntı yok dedi korun vs demedi
2 ay sonra kendi doktoruma götürdüm sonucu bir tupunden ilaç yavaş geçmiş benimde görmem lazım dedi bende istemedim yeni çekildim diye
Öyle böyle 4 ay daha geçti en son aşılama oldum tutmadı bugün 3. Günüm kontrole gittim
Tekrar hsg çekelim dedi bir de femara verdi işte
Bende sıkıntı olmaz mı dedim olmaz dedi
25 yaşındayım 1 buçuk senedir yok işteCanım kistten dolayı olmuyooo. Benimde aynı hiçbir şekilde gebe kalmadım. Kimyasal bile olmuyo yaniii.moralini bozma testlerini yaptır önce kisti tedavi ettir. Sonra zaten olur yaşın kaç
Sağol kuzum yarin 4. Günüm yarın başla dedi normalde de hep 3. Günü başlamıştımAnladım canım,doktor biliyordur herhalde ama femara için adetin 2.gunu beklenmiyor mu? Acaba doktor yumurtalik durumuna göre mi ilac kullanimi vs veriyorsen içini ferah tut sakın umudunu kırma