Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kistten dolayı olmuyooo. Benimde aynı hiçbir şekilde gebe kalmadım. Kimyasal bile olmuyo yaniii.moralini bozma testlerini yaptır önce kisti tedavi ettir. Sonra zaten olur yaşın kaç

Tekrar sorayım bu arada rahim filmi çektirip aynı zamanda femara kullanicam kızlar böyle ilacı kullanan oldu mu
Arkadaşım Kasım basinda hsg cektirdi. Hsg sonrasi birliktelik yasamamislar,adet olunca kontrol icin gitti,kendi doktorunun tavri hic hoşuna gitmemis bu yüzden ben kendi doktorumu söyledim. Ve doktorum adetliyken kontrol edip (ultrason ile) klomen verdi. Femarayi zor büyüyen yumurtaliklar icin veriyorlarmis o yüzden tekrar klomen verdi. Doktora danismadan kullanma canım

Doktoruna danıstın mı bu konuda? Danısmadan kendi kendine karar verme bence. Genelde rahim filminin cekildiği ay hiç birşey kullandırmıyorlar
Ben 6 ay önce çekilmiştim korunmamistim çünkü doktor bisey söylememişti sonradan da korunulmasi lazım ilk ay diye duydum
Şimdi başka doktor çekecek bi yandan da femara kullanicam bi sıkıntı olmaz hamile kalsan da dedi ama bilemedim

Yok canım 2 kere letu 2 kere klomen bir aşılama da negatif zaten benimkilerde biraz zor büyüyor hafif yumurta tembelliği var demişti
İlacı da kendi verdi zaten de ben hsg cekildigi ay ilaç verildiğini bilmiyordum

Yok canım 2 kere letu 2 kere klomen bir aşılama da negatif zaten benimkilerde biraz zor büyüyor hafif yumurta tembelliği var demişti
İlacı da kendi verdi zaten de ben hsg cekildigi ay ilaç verildiğini bilmiyordum
Hsg cekilince verilmiyor diye biliyorum ben,veriliyormuymus? Allah'ım o kadar uğraşıyoruz bizi de mucizelerinden mahrum birakmasin inşallah

Haydi 2021 son trene bin de gidelim
Valla canım erken gebelik testi aldim ilk kez böyle bir marka aldım,test cok silik çizgi de fotograf cekiyorum ama gözükmüyor bile gozle görüyorum sağlık ocağına kan vermek icin 9:15 de çıktım tek doktor vardi ve 1 bucuk saatte sıra gelmedi beta bakılması için zaman gecmis oldu

Hsg cekilince verilmiyor diye biliyorum ben,veriliyormuymus? Allah'ım o kadar uğraşıyoruz bizi de mucizelerinden mahrum birakmasin inşallah

Cok ilginc genelde o ay hiçbir şey vermiyorlar diye biliyorum ben hatta 3 ay kendi haline bıraktırıyorlar
Şöyle anlatayım. 1 senedir aynı doktora gidiyorum 6 ay önce bu fittigim hastanede cihaz bozuk olduğu için başka hastanede cektirdim doktorum kabul ederim dedi.
Çeken doktor sıkıntı yok dedi korun vs demedi
2 ay sonra kendi doktoruma götürdüm sonucu bir tupunden ilaç yavaş geçmiş benimde görmem lazım dedi bende istemedim yeni çekildim diye
Öyle böyle 4 ay daha geçti en son aşılama oldum tutmadı bugün 3. Günüm kontrole gittim
Tekrar hsg çekelim dedi bir de femara verdi işte
Bende sıkıntı olmaz mı dedim olmaz dedi

Anladım canım,doktor biliyordur herhalde ama femara için adetin 2.gunu beklenmiyor mu? Acaba doktor yumurtalik durumuna göre mi ilac kullanimi vs veriyor sen içini ferah tut sakın umudunu kırma

Canım kistten dolayı olmuyooo. Benimde aynı hiçbir şekilde gebe kalmadım. Kimyasal bile olmuyo yaniii.moralini bozma testlerini yaptır önce kisti tedavi ettir. Sonra zaten olur yaşın kaç
25 yaşındayım 1 buçuk senedir yok işte
Evlendim ilk ay çocuk istemem 1 sene 2 sene çok erken daha diyordum 2. Ayımda ağrıyla hastaneye gidince kisti öğrendim birde üstüne çocuk cok zor olur diyince yıkıldım tabi
Erken diyen ben şimdide olsun diye 4 gözle bekliyorum

Anladım canım,doktor biliyordur herhalde ama femara için adetin 2.gunu beklenmiyor mu? Acaba doktor yumurtalik durumuna göre mi ilac kullanimi vs veriyor sen içini ferah tut sakın umudunu kırma
Sağol kuzum yarin 4. Günüm yarın başla dedi normalde de hep 3. Günü başlamıştım
Bakalım pek umudum yokta artık tüp bebeğe doğru gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…