- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
Hayırlısı canım sen stres yapma inşallah vardır en azından adet gününe kadar bekle en iyisi güzel haberini alalım inşallahCanım benim hiç belirtim yok geçen ayda artımed beni yanılttı 3. Gün gecikmeli oldum ondan bu test başka marka belirtim yok o yüzden halen emin olamıyorum bat 28 i ya ben anca test ile takip edip öyle kan vereceğim öyle düşünüyorum hatta şu anda adet ağrısı gibi ağrım var ama hayırlısı yani sadece bende bu ay goguslerimde hiç ağrı sızı olmadı her zaman olurdu adete yakın bı o yok yani şu anda
Canım o test çok hassas çıkarıyor evet çıkarEşim test aldı canım, artmed kaset test.
3 bardak çay içtim bir saat önce etkiler mi şimdi yapsam
Sende düşünme düne kadar bende yok diyordum canım bu gün yapım dedim yaptım sende ümitsiz olma belki bendede yoktur bilemiyorum ki ama adet olana kadar ümit var sende stres yapma belirtiler değişiyor mesela bende hiç biri yok tek olan işte ağrı falan yok göğüsün de bu yani bakalım bekleyelim görelim hayirlisi olsun hakkında canım senindeHayırlısı canım sen stres yapma inşallah vardır en azından adet gününe kadar bekle en iyisi güzel haberini alalım inşallahbenim de bu ay çok değişik türlü türlü belirtim olurdu ama bu ay yok gibi
Seni ben de cok merak ediyorum üzüntünü bu aldığını arada kaybolduğunu falan biliyorum lh testini de gördüm var bence artımed cok hassas jana da onla bakmıstı artık öğrendik prodüktör ve artımed hassas oldugunu insallah vardır ve hasretin son bulur yazmak istedimEşim test aldı canım, artmed kaset test.
Herkes çok hassas demiş. Yapabilirsin. Bir tek test almadın insallah. Yarın sabah da yapar pozitifse kan verirsinEşim test aldı canım, artmed kaset test.
1 tane almadı insallah kız testi yarın doğru kana sen durmak yok valla uyukluyorum bi yandan girip sana bakıyorum naptın diyeEşim test aldı canım, artmed kaset test.
4 tane almış canım, testi yaptım şuan 3 dakika oldu birşey yokHerkes çok hassas demiş. Yapabilirsin. Bir tek test almadın insallah. Yarın sabah da yapar pozitifse kan verirsin
Şuan cok sıvı aldın diye olabilir en doğrusu yarın ilk idrarla canım. İnşallah vardır4 tane almış canım, testi yaptım şuan 3 dakika oldu birşey yok
Amin canım inşallah bu ay belki de bizim ayımızdırSende düşünme düne kadar bende yok diyordum canım bu gün yapım dedim yaptım sende ümitsiz olma belki bendede yoktur bilemiyorum ki ama adet olana kadar ümit var sende stres yapma belirtiler değişiyor mesela bende hiç biri yok tek olan işte ağrı falan yok göğüsün de bu yani bakalım bekleyelim görelim hayirlisi olsun hakkında canım seninde
BEkle birazcık eger hiç gozukmezse yarın ilk idrarla bi daha yap canım4 tane almış canım, testi yaptım şuan 3 dakika oldu birşey yok
Doğum kontrol hapinin adı ne cnmCanım keşke önce tedavi olsaydın zaten bu şekilde olmuyo bence bı doğum kontrol hapini dene zaten üç cm cokkucukmus. Benim 7cm kistim bile 5 ayda bitirdik doğum kontrol hapiyla.
Rabbimin işi ya. bizede nasip etcek İnşallah bigun hayırlı zamanı bekliyo. Benim arkadaşımın bekarken çikolata kisti patladi bağırsaklarına kadar yapışıklık yapmış o sıvı evlendi 4 5 ay içinde hamile kaldı maşallah Rabbim kucaginada almayı nasip etsin. Aslında engel değil zorlastiriyo süreci sabırla bekleyelim bakalımDoktor bana dedi ki 10 cmle kaldi hastam aldırmaya gelecekti dedi o ay hamile kalmış
Hamilelikte de küçülmemis sezaryenla alıp kisti de almislar
Haklisin canım sen aksatma kontrollerini patlarsa daha büyük sıkıntı çünkü. Çok şükür benimki büyümüyo aynı öğrendiğim den beri İnşallah ta buyumez. Hatta bende doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum bikac ay doktora danışıpYokk ameliyat değilmiş sadece içi bosaltilcakmis. Canım benim kistimm büyüyor ve sürekli tekrarliyo. 4 ay önce gitmiştim bitti demişti doktor cuma gittim doktora yine 3cm kist olmuş ve büyüyor o yüzden tedavisiz olmPaz benimm
Ben dün gece elendimLavinya58 @Zennep P Pimpiriklianneee @Sina7636 OKYANUS302 kızlar siz test falan yaptınız mı varmı gelisme
Canım hayırlısı olsun erken olmak iyi en azından böle düşün doktorlar böle diyor yani nasip kısmet insAllah Ocak ayına güzel haberini alalım olur mu duamdasinBen dün gece elendimyine bata 3 gün kalasi erken oldum
Amin canım benim senin testini de gördüm şimdi çok mutlu oldum gözün aydın olsun canım benim çok çok sevindim rabbim yakın zaman da bize de nasip eder inşallahCanım hayırlısı olsun erken olmak iyi en azından böle düşün doktorlar böle diyor yani nasip kısmet insAllah Ocak ayına güzel haberini alalım olur mu duamdasin
Tertemiz
Çok sağ ol canım benim Allah razı olsun sen beni biliyorsun geçen ay bu artımed yaptım işte var diye kan verdik3. Gün gecikmeli geldi gerçi bu test başka ama genede bı tarafım buruk emin olana kadar kanda çıkana kadar inan buradaki bütün kızlar ibadetlerimde hep dua ediyorum hepinize bu yıl sonu dedik nasip kısmet artık canım bakım hayırlısı olsun haber ederim zaten yarın da test yapım bakım ne çıkacak sende adet oluyorsun bu güzel tamam mı insAllah tez zamanda senden de güzel haber alacağız inaniyorum gönlünce çok güzel olsun canimAmin canım benim senin testini de gördüm şimdi çok mutlu oldum gözün aydın olsun canım benim çok çok sevindim rabbim yakın zaman da bize de nasip eder inşallahAllah razı olsun canım benim eğer hamile kalırsam sana mesaj atarım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah