Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet verdi, sayısı da hızı da normal çıktı. Sadece morfolojisi 2'ydi, doktorlar onu önemsemedi sayı ve hareketlilik iyi olunca.
Bu ay ben hsg çektireceğim.
Hsg çektir, için rahat etsin ama orada olumsuz bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Sen henüz çalışmıyorsun değil mi?
Kendini oyalayacak bir sey bulup, gebeliği kafandan bi atsan bence olacak.
Buralarda çok takılmak da insanı bu düsüncede sabit tutuyor.

Hsg çektir, için rahat etsin ama orada olumsuz bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Sen henüz çalışmıyorsun değil mi?
Kendini oyalayacak bir sey bulup, gebeliği kafandan bi atsan bence olacak.
Buralarda çok takılmak da insanı bu düsüncede sabit tutuyor.
Çalışmıyorum, tezime odaklansam iyi olacak sanırım 🤦🏻‍♀️ Ya nasibi varsa oluyor bence, bak Janna her gün test yaptı, her gün paylaştı sonunda oldu.

Çok sağ ol canım benim Allah razı olsun sen beni biliyorsun geçen ay bu artımed yaptım işte var diye kan verdik3. Gün gecikmeli geldi gerçi bu test başka ama genede bı tarafım buruk emin olana kadar kanda çıkana kadar inan buradaki bütün kızlar ibadetlerimde hep dua ediyorum hepinize bu yıl sonu dedik nasip kısmet artık canım bakım hayırlısı olsun haber ederim zaten yarın da test yapım bakım ne çıkacak sende adet oluyorsun bu güzel tamam mı insAllah tez zamanda senden de güzel haber alacağız inaniyorum gönlünce çok güzel olsun canim ❤️
İnşallah kan da da HCG değerin çok güzel çıkar keseyi de görürsün bebeğini kucağına alacağım günleri Rabbim göstersin hepimize senin de herşey gönlünce olsun Rabb'im ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah bu ay da olmadı her şeyin hayırlısını istedik biz bu yola çıkarken rabbimin bir bildiği Vardır 🥰 ne diyoruz önümüzde güzel aylar var ✌️😍 haber etmeyi unutma

İnşallah kan da da HCG değerin çok güzel çıkar keseyi de görürsün bebeğini kucağına alacağım günleri Rabbim göstersin hepimize senin de herşey gönlünce olsun Rabb'im ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah bu ay da olmadı her şeyin hayırlısını istedik biz bu yola çıkarken rabbimin bir bildiği Vardır 🥰 ne diyoruz önümüzde güzel aylar var ✌️😍 haber etmeyi unutma
Süpersin vallahi aynen önümuzde güzel aylar var sağlık en önemlisi birde çok şükür tamm canım heber edeceğim sağol ❤️❤️❤️❤️

Evet görünüyor canım. Hayırlı olsun 🤲
Canım saol seninde gönlünce olsun testini gördüm sabah da erken yapınca bakalım nasip kısmet canım tamam mı vardır bir hayır diyelim inanıyorum ki güzel haberler sende alacaksın sağol canım umudun hep olsun sen kendini üzme güzel olacak inanıyorum ben senin için ☺️☺️

Çalışmıyorum, tezime odaklansam iyi olacak sanırım 🤦🏻‍♀️ Ya nasibi varsa oluyor bence, bak Janna her gün test yaptı, her gün paylaştı sonunda oldu.
Orası öyle ama her ay yumurtlamadan sonra dört gözle beklemek, gün saymak vs çekilecek çile değil. O kafadan çıktığım için mutluyum, rahatlama geldi 😁

Yarın ilk idrarla bi daha bak canım ha olmadı olsun illa ki olcak saglıklı olduktan sonra dediğin gibi ona ben de inanmıyorum buraya bakmayım test yapmayım olayına olcagı varsa oluyo takıp takmamak cok da etkilemez nasip cunkü
Kızlar salı günü hormon testi yaptıracağım da belli bir saat varmı biliyor musunuz
Adetin 2 günü canım gideceksin bütün hormonlara bakarlar

Rabbimin işi ya. bizede nasip etcek İnşallah bigun hayırlı zamanı bekliyo. Benim arkadaşımın bekarken çikolata kisti patladi bağırsaklarına kadar yapışıklık yapmış o sıvı evlendi 4 5 ay içinde hamile kaldı maşallah Rabbim kucaginada almayı nasip etsin. Aslında engel değil zorlastiriyo süreci sabırla bekleyelim bakalım
Aynen gerçekten öyle nasipte ne zaman varsa o zaman oluyor. Bunlar da bahanesi oluyor işte. Bende cok duydum kalan ama kafaya takmamak en önemlisi birde yumurta kalitesi iyi olmalı
Allah bir an önce isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

Aynen gerçekten öyle nasipte ne zaman varsa o zaman oluyor. Bunlar da bahanesi oluyor işte. Bende cok duydum kalan ama kafaya takmamak en önemlisi birde yumurta kalitesi iyi olmalı
Allah bir an önce isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Yumurta kalitesini nasıl anlicaz acaba benim amh 2.65 çıktı doktor çok iyi dedi ama amh lada anlasilmiyomus heralde

Yarın ilk idrarla bi daha bak canım ha olmadı olsun illa ki olcak saglıklı olduktan sonra dediğin gibi ona ben de inanmıyorum buraya bakmayım test yapmayım olayına olcagı varsa oluyo takıp takmamak cok da etkilemez nasip cunkü

Adetin 2 günü canım gideceksin bütün hormonlara bakarlar
Peki aç karına mi bakıyorlar saat 10 10.30 gibi gitsem bir sıkıntı olur mu

X