Canım bu hemen çıktı 5 10 dk arası geçen ay biliyorsun artımed de böle çıktı ama kanka çıkmadı bu başka marka roll diye bu beyaz olanlarda genelde çıkmaz diolar hep ama insAllah cnmKuzu var ama kuruma mı ? Kaç dk çektin? Ben burdayım heyo diyor
Hemen mi çıktı?Kızlar merhaba bat 28 Aralık ben bu gün öğlen test yaptım bu çıktı sizce durum nedir geçen ay artımed yapmistim o sonradan çıktı ama yanılttı beni bende bu testi aldım roll test varmı sziceEki Görüntüle 2976657
Oda var canimmm.surekli oldumu olacakmi diye düşünmek insanı yipratiyo. Bende kistlefe olacağını düşünüyordum dün doktor olmaz ddyince valla ne yalan söyleyim rahatladım. En azından bu şekilde olmuyacagini biliyorum artık umudum kalmadı.diger türlü her ay umut ediyordum her ay hüsran gerçekten daha çok yoruluyorum İns tedaviyle nasip olurr.
Sana şuan 3cm kistinle hamilelik olmaz mı dedi yani o zaman bana niye umut veriyorlarCanım.bide aşılama ne kadar oluyor. Fiyato
Kuzu var ama kuruma mı ? Kaç dk çektin? Ben burdayım heyo diyorkurumuş Halide bu canım @Sasa234
Evet cnmHemen mi çıktı?
VarEvet cnm
Bencede var hayirli olsun annesi
Ayy insAllah canım ya darısı hepinizin başına herkesinnn
Regl günüm yarın sabaha kırmızıları görmezsem en geç öğleye yaparım testi@Lavinya58 @Zennep P Pimpiriklianneee @Sina7636 @OKYANUS302 kızlar siz test falan yaptınız mı varmı gelisme
Sağol canım ya ne güzel dedin öyle anne Allah'ım sizleride sevindirsin insAllah ama kanda çıkmadan sanırım emin olamayacağım insAllah çıkarBencede var hayirli olsun annesi
Hayırlısı canım insAllahRegl günüm yarın sabaha kırmızıları görmezsem en geç öğleye yaparım testi
Adet döngünün kaçıncı günündesin? Ben de kan vereceğim yarın. Sen ne zaman vereceksin?Ayy insAllah canım ya darısı hepinizin başına herkesinnn
24. Gün bu gün 28 Aralık bat işte ama ben geçen ayda artımed yapmistim 3. Gün gecikmeli adet oldum o yüzden bat gününden de sonra vereyim diyorum test ile takip edip sencede öle yapmim miAdet döngünün kaçıncı günündesin? Ben de kan vereceğim yarın. Sen ne zaman vereceksin?
Öyle yap. Ben de cuma pozitif gördüm. Pazartesi kan vereceğim. Doktor da öyle dedi. Bekle, adet olmazsan pazartesi kan bakalım dedi.24. Gün bu gün 28 Aralık bat işte ama ben geçen ayda artımed yapmistim 3. Gün gecikmeli adet oldum o yüzden bat gününden de sonra vereyim diyorum test ile takip edip sencede öle yapmim mi
Takipteyim senide insAllah güzel ilerlemiştir bebişin sağlıkla seninledirÖyle yap. Ben de cuma pozitif gördüm. Pazartesi kan vereceğim. Doktor da öyle dedi. Bekle, adet olmazsan pazartesi kan bakalım dedi.
İnşallah canımmHayırlısı canım insAllah
Canım benim hiç belirtim yok geçen ayda artımed beni yanılttı 3. Gün gecikmeli oldum ondan bu test başka marka belirtim yok o yüzden halen emin olamıyorum bat 28 i ya ben anca test ile takip edip öyle kan vereceğim öyle düşünüyorum hatta şu anda adet ağrısı gibi ağrım var ama hayırlısı yani sadece bende bu ay goguslerimde hiç ağrı sızı olmadı her zaman olurdu adete yakın bı o yok yani şu andaİnşallah canımmne zaman kan vereceksin bu ay nasıldı belirtilerin
Hadi insallah. Yarın beta hcg kaç çıktı haber ederim. Sen de yarınki testi at buraya. Güzel haberlere insallahTakipteyim senide insAllah güzel ilerlemiştir bebişin sağlıkla seninledir
İnsAllah canım ya gönlünüzce olsun etiket de yaparsan sevinirim bazen kaçıyor mesejlar bende yarın tekrarlayın atarımHadi insallah. Yarın beta hcg kaç çıktı haber ederim. Sen de yarınki testi at buraya. Güzel haberlere insallah
Eşim test aldı canım, artmed kaset test.Naptin? Çıkıp girip sana bakiyorum ama yarın yapacaksın herhalde?