Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım.bide aşılama ne kadar oluyor. Fiyato
Sana şuan 3cm kistinle hamilelik olmaz mı dedi yani o zaman bana niye umut veriyorlar
1500 aşılamaya verdim canım 1200 de ilaca verdim gonal f 900luk kullandım

Adet döngünün kaçıncı günündesin? Ben de kan vereceğim yarın. Sen ne zaman vereceksin?
24. Gün bu gün 28 Aralık bat işte ama ben geçen ayda artımed yapmistim 3. Gün gecikmeli adet oldum o yüzden bat gününden de sonra vereyim diyorum test ile takip edip sencede öle yapmim mi

24. Gün bu gün 28 Aralık bat işte ama ben geçen ayda artımed yapmistim 3. Gün gecikmeli adet oldum o yüzden bat gününden de sonra vereyim diyorum test ile takip edip sencede öle yapmim mi
Öyle yap. Ben de cuma pozitif gördüm. Pazartesi kan vereceğim. Doktor da öyle dedi. Bekle, adet olmazsan pazartesi kan bakalım dedi.

İnşallah canımm ne zaman kan vereceksin bu ay nasıldı belirtilerin
Canım benim hiç belirtim yok geçen ayda artımed beni yanılttı 3. Gün gecikmeli oldum ondan bu test başka marka belirtim yok o yüzden halen emin olamıyorum bat 28 i ya ben anca test ile takip edip öyle kan vereceğim öyle düşünüyorum hatta şu anda adet ağrısı gibi ağrım var ama hayırlısı yani sadece bende bu ay goguslerimde hiç ağrı sızı olmadı her zaman olurdu adete yakın bı o yok yani şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…