Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bende aynı uygulamalayı kullanıyorum takvimim ona göre 6 gün sonra adet günüm umarım adet olmam bakalım

Canım.meaba. benimde 7cm kistim vardı tedavi oldum şimdi yine kist varmış bebekte olmuyo tedaviye baslicam. Senin çocuk oldumu naptın canim

Canım.meaba. benimde 7cm kistim vardı tedavi oldum şimdi yine kist varmış bebekte olmuyo tedaviye baslicam. Senin çocuk oldumu naptın canim
Hayır canım malesef bu ayda adet oldum 5. Günüm bugün. Kaç cm oluşmuş. Bu kist sürekli yeniliyomus yaa o yüzden tedavide olmuyorum ben. Gerçi doktorda hiç tedavi vermedi zaten küçük kist çocuk dusunuyomussun kullanılacak bı ilaç yok diyo ama gebelikte olusmuyo nasıl olacak böyle anlamadım 15 ay oldu

Evet o tavırlarına da sonradan denk geldim bende zaten. Soru soran veya bisey söyleyen çoğu kişiye de böyle cevap veriyor

Canım hiç öyle düşünme benim 2çocuğum olduğu halde olmuyor bende diyorum hep daha önce oldu şimdi neden olmuyor diye herşey nasip kısmet Allah'ım İlk başta sana nasip etsin bu duyguyu seninki daha zor inşallah en yakın zamanda kavuşursun . İnan hiç olmayana kendimden çok istiyorum

Başımızın belası bu gerçekten benimde 18 ay oldu

Kızlar ben sonunda regli de oldum bugün size elveda diyorum bu topicte hamiş arkadaslarima saglik mutlulukla kucaklarina almayi nasip etsin Allah bebislerini. Doktorum haftaya salı rahim filmi icin gün verdi az önce ben ocam topicigine kaçıyorum sizleri öpüyorum

Acaba be için perhiz koymuştu
Doktorun tarzı o ne kadar çok sperm benim için o kadar iyi dedi. 13 aralık aşılama olacaktım. Aşılama iptal oldu, kendin dene dedi. Biz de 2 defa sorduk emin misiniz spermler yavasliyor filan diye okuduk dedik ama dedi ki benim için nitelikten çok nicelik önemli. O yüzden iliski yasaklandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…