Arya kuzu senden de güzel haberler gelicek galiba okuduğum kadarıylaPijaman çok tatlıııı
Kızz C charlottes Tv'de tek ilişkiyle hamile kalanlara özeniyorduk bak oluyormuş demek ki
Aaa bende aynı uygulamalayı kullanıyorum takvimim ona göre 6 gün sonra adet günüm umarım adet olmam bakalımİşallah gebesinizdir bakalım ben çift takvim kullanıyorum birincisi pepap ikincisi takvimim uygulaması Pepapp uygulamasına göre adetime 8 gün var takvimim uygulamasına göre yatın adet olmam gerekiyor bakalım bakalım görücez
Canım.meaba. benimde 7cm kistim vardı tedavi oldum şimdi yine kist varmış bebekte olmuyo tedaviye baslicam. Senin çocuk oldumu naptın canimBenim ca125 değerim inişli çıkışlı seyrediyodu canım o yüzden kesin çikolata kisti vardı bende ama tek taraflı 2 buçuk cm di. Bu doktor çikolata kistinin olmadığını gelişen yumurtanın kistlestigini sağ da ve solda biri 3 biri 3 buçuk cm kist oluştuğunu söyledi oda adetle atılır zaten çikolata kistinden daha iyi bişe bu dedi. Emin misin sende çikolata kisti olduğuna ben hiç göremedim dedi. İnşallah çikolata kistim eriyip gitmiştir cnm doktorun dediği gibidir sadece. 15 tatilde okullar tatile girdiğinde yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum o zaman anlarım. Şuan tek duam sağ tarafta da çikolata kistinin olmamasi
Evet canım. Eminim cunku 1 ay içinde zaten tek bir seks oldu, o da 11 Aralıkta. Bir hafta öncesinde doktor ilişki yasaği koymustu.H
7 8 gün ilişki olmasın mı dedi doktorunuz yumurtlama döneminden önce mi 7 8 gün ilişki yaşamadınız tek ilişki ile mi hamile kaldınız
Hayır canım malesef bu ayda adet oldum 5. Günüm bugün. Kaç cm oluşmuş. Bu kist sürekli yeniliyomus yaa o yüzden tedavide olmuyorum ben. Gerçi doktorda hiç tedavi vermedi zaten küçük kist çocuk dusunuyomussun kullanılacak bı ilaç yok diyo ama gebelikte olusmuyo nasıl olacak böyle anlamadım 15 ay olduCanım.meaba. benimde 7cm kistim vardı tedavi oldum şimdi yine kist varmış bebekte olmuyo tedaviye baslicam. Senin çocuk oldumu naptın canim
Evet o tavırlarına da sonradan denk geldim bende zaten. Soru soran veya bisey söyleyen çoğu kişiye de böyle cevap veriyorMfk hoca için bir sey diyecegimsosyal medyada ünlü oldu instagram değil video paylasim varya tt. Orada tesadüfen takip ediyordum,dogum kontrol hapının kan pıhtısı yaptığını söyledim "dünyada bir sen varsın zaten " dedi. Ben böyle alayci bir doktor gormedim. Soru sorani azarlar tavirlar vs. Asla adam güven vermiyor Kendi doktoruma kontrolum de gittigimde miloynda bir denk gelecek sey seni mi buldu dedi ve gebelik olursa kan sulandırıcı kullanicaz dedi. Doktor var doktor var işte
Canım hiç öyle düşünme benim 2çocuğum olduğu halde olmuyor bende diyorum hep daha önce oldu şimdi neden olmuyor diye herşey nasip kısmet Allah'ım İlk başta sana nasip etsin bu duyguyu seninki daha zor inşallah en yakın zamanda kavuşursun . İnan hiç olmayana kendimden çok istiyorumGercekten cok yoruldum o kadar psikolojimi bozdum ki anlatamam gebelik testleri surekli silik cizgiler ama gene ayni sonuc doktora gecen ay gittim gitmek istemiyorum daha sorun yok diyip yolluyolar evet olursa ilk çocuk olacak allah nasip ederse ama olmuyor iste bu sitede bizim durumumuzda olan cok kisi war bazen diyorum bizde eksik olan ne oluyor baskalarinin diyorum ama sende olmuyor gercekten sasirdim cikamiyorum bu dertten
Başımızın belası bu gerçekten benimde 18 ay olduHayır canım malesef bu ayda adet oldum 5. Günüm bugün. Kaç cm oluşmuş. Bu kist sürekli yeniliyomus yaa o yüzden tedavide olmuyorum ben. Gerçi doktorda hiç tedavi vermedi zaten küçük kist çocuk dusunuyomussun kullanılacak bı ilaç yok diyo ama gebelikte olusmuyo nasıl olacak böyle anlamadım 15 ay oldu
Belki güzel haberdirAy kizlar 2 gündür kafam karıştı ignenin etkisiyle 9.gun pozitif çıkmıştı ama sonra negatife döndü dün de 10.gun negatifti. Bugün 11.gun test pozitif çıkıyoriğne etkisi gectiyse mi çıkar tecrubesiz değilim ama bu ay tam takip yapmadim kafam karıştı
Acaba be için perhiz koymuştuEvet canım. Eminim cunku 1 ay içinde zaten tek bir seks oldu, o da 11 Aralıkta. Bir hafta öncesinde doktor ilişki yasaği koymustu.
Doktorun tarzı oAcaba be için perhiz koymuştu
Çok güzel artık bi test al da bakalım. Olacağın önüne geçilmiyor sonuçta ama merak ettim. Bana olumlu bir seyler hissettiriyoor.
Aynen kuzum, ben de sabah erkenden test alıp yapıcam. Pozitif çıkarsa kan da veririm hemen sağlık ocağındaÇok güzel artık bi test al da bakalım. Olacağın önüne geçilmiyor sonuçta ama merak ettim. Bana olumlu bir seyler hissettiriyoor.
Canım çizgi görmek güzel ama en önemlisi sağlıklı ilerlemesi, insallah hepimiz sağlıklı gebelik yaşarızArya kuzu senden de güzel haberler gelicek galiba okuduğum kadarıylaay C charlottes ne güzel çift çizgi görmek dimi 1 yıldır yalandan bile göremedim o çizgiyi
Bugün alsana ya dün yarın demistinAynen kuzum, ben de sabah erkenden test alıp yapıcam. Pozitif çıkarsa kan da veririm hemen sağlık ocağında
AhahajajjaBugün alsana ya dün yarın demistinoyalama beniii. bi zahmet eşin gidiversin alsın 2-3 tane test. Yarın da yaparsın. Ben cok merak ettim
Yarın da yap
Evet gitsiiiinAhahajajjaadamı zorla göndericem sonunda