- 9 Nisan 2021
- 4.919
- 6.987
- 32
Evet canım cd vermişlerdi dediğin gibi belkide ondan yüklemediler.bakamadım henüz cd ye bilgisayarım bozulduBende özelde çektirdim ama yüklemişler.sen cd verdiler demiştin değilmi belki ondan yüKlemişlerdir.cd baktın mı
Amin canımCanım sanırım gebelik testin yok ondan yapamıyosun . Yarına kadar bekle bakalım sabah hemen test alıp yaparsın hakkında hayırlıysa inşallah müjdeli haberi alırsın
Kaç gün kaldı.. Ben hep sana test yap dedim. Hep daha çok üzüldün.. Ben yapma diyorum. Pozitifse bile geç öğrensen kaybın olmaz ama negatifse daha çok üzülürsün. Kırmızılar gelirse daha da üzülürsün..Akşamdan beri belim ve karnım çok ağrıyor. Regl olucam sanırımBugün döngümün 30.günü
Rahimde mi bozukluk var diye düşünmüştüm ben de o yüzden çektirmek istedim peki yabancı gördüğü için kabul etmeme durumu bağışıklık sistemi ile ilgili bir durum değil mi?Gebe kalabiliyorsanız neden hsg çektireceksiniz. HSG tüpler için...
Sizin gidip pıhtılaşma ve bağışıklık faktörlerinize baktırmanız gerekiyor. Ya pıhtılaşmadan ötürü ya da rahminiz yabancı gördüğü için kabul etmiyor..
O zaman bir hayirli olsun deriz yaaAy kizlar 2 gündür kafam karıştı ignenin etkisiyle 9.gun pozitif çıkmıştı ama sonra negatife döndü dün de 10.gun negatifti. Bugün 11.gun test pozitif çıkıyoriğne etkisi gectiyse mi çıkar tecrubesiz değilim ama bu ay tam takip yapmadim kafam karıştı
Takvime göre 2 gün var ama benim değiştiği için bilemiyorum. 26-30 gün arasında oluyorum Nadir de olsa 32-33-34 falan da oluyor.Kaç gün kaldı.. Ben hep sana test yap dedim. Hep daha çok üzüldün.. Ben yapma diyorum. Pozitifse bile geç öğrensen kaybın olmaz ama negatifse daha çok üzülürsün. Kırmızılar gelirse daha da üzülürsün..
Umut ile bekleyelim :)
Emin olamiyorum canim ya,kan verebilirsem kan vericem insallah hayırlı olurO zaman bir hayirli olsun deriz yaa
Testi atar mısın?Ay kizlar 2 gündür kafam karıştı ignenin etkisiyle 9.gun pozitif çıkmıştı ama sonra negatife döndü dün de 10.gun negatifti. Bugün 11.gun test pozitif çıkıyoriğne etkisi gectiyse mi çıkar tecrubesiz değilim ama bu ay tam takip yapmadim kafam karıştı
Biraz da akışına bırakalım bakalım o zaman ne olucak gerçi ben daha karar veremedim debende negatif görünce bi daha almadım zaten boşver herkes bi umutla alıyo tutanların da demek ki olacağı varmış olmuş diyorum ben artık bu ay bi tek folik asit aldım bakalım nasip
Aynen canım doğru diyorsun düşünmek bile stres biraz kendimiz deneriz olmazsa tüp hebege gideriz artık ne yapalım imkanımız olursa eğer. İnşallah hiçbirine gerek kalmaz da bir an önce istedigimize kavuşuruz ❤❤Bende çok yoruldum, iki negatif aşılama ,iki buçuk yıllık özlem.
Ama yeniden başlamak lazım Allah büyüktür, bende akışında devam etcem olursa baş üstüne . Kendimi sadece bu olayları düşünürken buluyorum ,bu bile stres sebebi.
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kuzum
Testi atar mısın?
Aynı şeyleri düşünüyorum bende canım önce bi kontrole gideyim de aşılama sonrası bisey olmamıştır inşallahBende artık hiç doktora gitmiyorum oluruna bıraktım gidersemde doktor değiştireceğim oda aynısı mı derse çektirrim belki sende değiştir doktorunu birde ona göster
Kuzu belimde çok ağrıdığı için açıkçası ikinci yumurtlama olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden acaba gebelik olabilir mi diye düşündüm ama böyle ovusu pik olup adet olanda varmış.A R Y A geçen aylarda testlerin negatif görünmüştü gözüme ama pozitif ovu bende acabaa hissi oluşturdu. Senden ümidim var. İnsallah regl olmazsın
Bugün de pik mi ovu baktin mi? Benim de adet olacağım gün ağrılarım oldu, regl olcam demistim. İnşallah gelmez.Kuzu belimde çok ağrıdığı için açıkçası ikinci yumurtlama olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden acaba gebelik olabilir mi diye düşündüm ama böyle ovusu pik olup adet olanda varmış.
En iyisi sabırla beklemek
İyiyim yoğun çalışıyorum buraya pek uğramadım uzun zamandır biraz uzaklaşmak iyi geldiAmin canımsen neler yapıyorsun, nasılsın?
Kuzu 2. yumurtlama bile olsa adete yakın 2. yumurtlamalarda adet tarihi değişmiyor. Ben baya araştırdım. Adetten 1 hafta önce falan olunca etkiliyor...Kuzu belimde çok ağrıdığı için açıkçası ikinci yumurtlama olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden acaba gebelik olabilir mi diye düşündüm ama böyle ovusu pik olup adet olanda varmış.
En iyisi sabırla beklemek
Şu anda doktora gitmiyorum oluruna bıraktım bir süre gidersem zaten değiştireceğim doktoru inşallah gerek kalmazda kendiliğinden olurİstersen raporlarını al bi başka doktora daha görün çünkü bazı doktorların dediği tutmuyor bana polikistik översin demişlerdi ama özele gittim alanında iyi olanlara öyle bi şey yok sadece sıvı birikmiş adet olamadın için o ay stresten gecikme yaşamıştım neyse ki düzeldi pco da değilmişim zaten bi kaç doktora daha görünüp emin oldum