Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşamdan beri belim ve karnım çok ağrıyor. Regl olucam sanırım Bugün döngümün 30.günü
Kaç gün kaldı.. Ben hep sana test yap dedim. Hep daha çok üzüldün.. Ben yapma diyorum. Pozitifse bile geç öğrensen kaybın olmaz ama negatifse daha çok üzülürsün. Kırmızılar gelirse daha da üzülürsün..
Umut ile bekleyelim :)

Rahimde mi bozukluk var diye düşünmüştüm ben de o yüzden çektirmek istedim peki yabancı gördüğü için kabul etmeme durumu bağışıklık sistemi ile ilgili bir durum değil mi?

Ay kizlar 2 gündür kafam karıştı ignenin etkisiyle 9.gun pozitif çıkmıştı ama sonra negatife döndü dün de 10.gun negatifti. Bugün 11.gun test pozitif çıkıyor iğne etkisi gectiyse mi çıkar tecrubesiz değilim ama bu ay tam takip yapmadim kafam karıştı

O zaman bir hayirli olsun deriz yaa

Takvime göre 2 gün var ama benim değiştiği için bilemiyorum. 26-30 gün arasında oluyorum Nadir de olsa 32-33-34 falan da oluyor.
Bekleyelim bakalım

Testi atar mısın?

Aynen canım doğru diyorsun düşünmek bile stres biraz kendimiz deneriz olmazsa tüp hebege gideriz artık ne yapalım imkanımız olursa eğer. İnşallah hiçbirine gerek kalmaz da bir an önce istedigimize kavuşuruz ❤❤

Bende artık hiç doktora gitmiyorum oluruna bıraktım gidersemde doktor değiştireceğim oda aynısı mı derse çektirrim belki sende değiştir doktorunu birde ona göster
Aynı şeyleri düşünüyorum bende canım önce bi kontrole gideyim de aşılama sonrası bisey olmamıştır inşallah
Sonra başka doktorla devam etmeyi dusunuyorum

A R Y A geçen aylarda testlerin negatif görünmüştü gözüme ama pozitif ovu bende acabaa hissi oluşturdu. Senden ümidim var. İnsallah regl olmazsın
Kuzu belimde çok ağrıdığı için açıkçası ikinci yumurtlama olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden acaba gebelik olabilir mi diye düşündüm ama böyle ovusu pik olup adet olanda varmış.

En iyisi sabırla beklemek

Bugün de pik mi ovu baktin mi? Benim de adet olacağım gün ağrılarım oldu, regl olcam demistim. İnşallah gelmez.

Kuzu 2. yumurtlama bile olsa adete yakın 2. yumurtlamalarda adet tarihi değişmiyor. Ben baya araştırdım. Adetten 1 hafta önce falan olunca etkiliyor...
Sen bugünde yaptın ovu testi?..

Şu anda doktora gitmiyorum oluruna bıraktım bir süre gidersem zaten değiştireceğim doktoru inşallah gerek kalmazda kendiliğinden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…