Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada çeken doktor hafif tıkanıklık vardı dedi tazikli ilaç verdim açıldı dedi.sonra klomen kullandım bende tek taraflı 2kist çıktı adet olamadım.çok kötü sancılanıyordum o sıralar 3 4 ayda anca geçti sonra doktorun ilgisini hiç beğenmedim başka doktora gittim oda senin dediğin gibi dedi hiç içine sinmemiş bir taraf açılmamış gibi tekrar yapabilirim dedi bende istemedim.o ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum tekrar kist oluştu ondan sonra da bir daha doktora gitmedim.hep aynı şeyler klomen femera . çatlatma iğnesi bıktım artık .ne zaman klomen kullandıysam kist oluştu o yüzden oluruna bıraktım artık.bu ilaçlar bana gelmiyor demekki

İste bi kere oldu kanamam olmustu hemen ama hic ne gelen ne giden pazartesiye kadar olmazsam gidicem saglik ocagina

Kızlar selam Size bi sorum var daha bata 10 gün var da aklıma bi şey takıldı ben sık sık otobüs yolculuğu yapıyorum eşimin yanına gittiğim için 3-4 saatlik. Bi ihtimal gebelik varsa sıkıntı olur mu otobüs yolculuğu, bilen var mı?

Ben 2 kere klomen 2 kere letu kullandım bende hiç kist olmadı ama zaten benim cikolata kistim var sağda. Hafif yavaş geçmiş dedigi de sol taraf. Kağıtta da açıldığına benzer bi yazı yazıyor zaten demekki doktor açmış yavaş geçse bile. Ki ben üstüne basa basa çeken doktora sordum tüpler de falan bisey var mı diye çünkü ilk kagidi aldım doktorda hayır hiç bisey yok tertemiz dedi. Görüntü var şimdi ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210811_155551.jpg
    158,6 KB · Görüntüleme: 54
Hiçbi şey olmaz Allahın izniyle. Benim arkadaş 2 aylık hamileyken 12 saat yol gitti eşinin yanına 12 saatte geri döndü. İlk zamanlar hiç sıkıntı olmaz. Problemli gebeliklerde olursa olur ancak.

Biri sormuş kaçırdım bat 22 aralıktı hala olmadım regl. Test yaptım pozitf gibiyim 1 hafta sonra kan veririm az daha bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…