- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
Ben zaten bekarken hep agrili olurdu adetim evlendim biraz duruldu ara ara oluyor ama olmuyorum adet o geldiAdetin geleceği için ağrın vardır.
Banada çeken doktor hafif tıkanıklık vardı dedi tazikli ilaç verdim açıldı dedi.sonra klomen kullandım bende tek taraflı 2kist çıktı adet olamadım.çok kötü sancılanıyordum o sıralar 3 4 ayda anca geçti sonra doktorun ilgisini hiç beğenmedim başka doktora gittim oda senin dediğin gibi dedi hiç içine sinmemiş bir taraf açılmamış gibi tekrar yapabilirim dedi bende istemedim.o ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum tekrar kist oluştu ondan sonra da bir daha doktora gitmedim.hep aynı şeyler klomen femera . çatlatma iğnesi bıktım artık .ne zaman klomen kullandıysam kist oluştu o yüzden oluruna bıraktım artık.bu ilaçlar bana gelmiyor demekkiCanım ben sana şöyle anlatayım benim 6 ay oldu cektireli haziranda çektirmiştim. O zaman kendi doktorumun olduğu hastanede cihaz bozuktu ne zaman yapılacağı da belli değildi. Doktora sordum başka yerde çektirip size getireyim mi diye o da olur zaman kaybetme ben kabul ederim dedi
Bende başka hastanede cektirdim çeken doktor hiç bi sıkıntı yok dedi
2 ay sonra kendi doktoruma gösterdim bi tüpünden ilaç yavaş geçmiş çeken doktor ne dedi dedi
Bende sorun yokmuş dedim benimde görmem lazım böyle emin olamıyorum dedi
Yani önce kabul ederim demişti şimdi benimde görmem lazım diyor 4 aydır ayni şeyi söylüyor hatta en son aşılama olmazsa isterim ama film dedi şimdi Bende napicam bilmiyorum ben o kağıdı ekliyorum şimdi
Sana çeken doktor bisey demedi mi?
İnşallah canım test yaparsan mutlaka haber etBende ağrı fln yok canım geçen ay da ben 4 gün erken olmuştum ilişkiye girdiğimiz içininşallah gebelik olur canım ikimizde de
Sağol canım benimCanim belki yukselir allahim yardim etsin
Tabi canım sende haber et banaİnşallah canım test yaparsan mutlaka haber et
İste bi kere oldu kanamam olmustu hemen ama hic ne gelen ne giden pazartesiye kadar olmazsam gidicem saglik ocaginaBazılarında regl oncesi lekenlenme sonra da kanama olabilir.. bilemiyorum. Yanlis yonlendirmemek için yazmıyorum dusuk sonrasi bende de böyle lekenlenme ler olmustu bir kere degwrlendirmistik diye hamilelik olabilir mi diye yormustum degildi ama tabi benim durum cok farklıydı.. bekle bakalım bir iki gun
Hayirlisi yaAdetin geleceği için ağrın vardır.
Aynen bende aynı şekildeyim ya 1 tane si döllense şükrederim Allah’a sen ne kadardır deniyorsunİnşallah canım güzel haberi alırsın. Biz bir yumurtanın döllenmesine bile razıyız ama olmayınca olmuyor
Aynen bende aynı şekildeyim ya 1 tane si döllense şükrederim Allah’a sen ne kadardır deniyor
Yaklaşık 2 senedir.. bu ayda olmazsa aşılama yaptıracağız inşallahAynen bende aynı şekildeyim ya 1 tane si döllense şükrederim Allah’a sen ne kadardır deniyorsun
Ben 2 kere klomen 2 kere letu kullandım bende hiç kist olmadı ama zaten benim cikolata kistim var sağda. Hafif yavaş geçmiş dedigi de sol taraf. Kağıtta da açıldığına benzer bi yazı yazıyor zaten demekki doktor açmış yavaş geçse bile. Ki ben üstüne basa basa çeken doktora sordum tüpler de falan bisey var mı diye çünkü ilk kagidi aldım doktorda hayır hiç bisey yok tertemiz dedi. Görüntü var şimdi ekliyorumBanada çeken doktor hafif tıkanıklık vardı dedi tazikli ilaç verdim açıldı dedi.sonra klomen kullandım bende tek taraflı 2kist çıktı adet olamadım.çok kötü sancılanıyordum o sıralar 3 4 ayda anca geçti sonra doktorun ilgisini hiç beğenmedim başka doktora gittim oda senin dediğin gibi dedi hiç içine sinmemiş bir taraf açılmamış gibi tekrar yapabilirim dedi bende istemedim.o ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum tekrar kist oluştu ondan sonra da bir daha doktora gitmedim.hep aynı şeyler klomen femera . çatlatma iğnesi bıktım artık .ne zaman klomen kullandıysam kist oluştu o yüzden oluruna bıraktım artık.bu ilaçlar bana gelmiyor demekki
Hiçbi şey olmaz Allahın izniyle. Benim arkadaş 2 aylık hamileyken 12 saat yol gitti eşinin yanına 12 saatte geri döndü. İlk zamanlar hiç sıkıntı olmaz. Problemli gebeliklerde olursa olur ancak.Kızlar selamSize bi sorum var daha bata 10 gün var da aklıma bi şey takıldı ben sık sık otobüs yolculuğu yapıyorum eşimin yanına gittiğim için 3-4 saatlik. Bi ihtimal gebelik varsa sıkıntı olur mu otobüs yolculuğu, bilen var mı?
Bana neden kırmızı çarpı konuldu ki ben de hamişim bunu sizle paylaştım ki zaten testimi. 3 aydır forumdayim bebek emojisi göreceğim günü dört gözle bekledim
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızHiçbi şey olmaz Allahın izniyle. Benim arkadaş 2 aylık hamileyken 12 saat yol gitti eşinin yanına 12 saatte geri döndü. İlk zamanlar hiç sıkıntı olmaz. Problemli gebeliklerde olursa olur ancak.
Sıkıntı olmaz, neden olsunKızlar selamSize bi sorum var daha bata 10 gün var da aklıma bi şey takıldı ben sık sık otobüs yolculuğu yapıyorum eşimin yanına gittiğim için 3-4 saatlik. Bi ihtimal gebelik varsa sıkıntı olur mu otobüs yolculuğu, bilen var mı?
Bencede sevinmelisin benim 1.5 yıl oldu hiç gebelik geçirmedim en azından hamile kalabiliyorsunuz inşallah bi daha Kİ ay sağlıklı gebelik olurEvet bende 1 yılın sonunda hamile kalabildiğime seviniyorum şu an bu benim için mucize zatendenemeye devam
Ne bileyim yaa tecrübesiz olunca :) baya sallanıyor vsSıkıntı olmaz, neden olsun
Yok hamile kalıp ziplasan da düşürmezsin merak etmeNe bileyim yaa tecrübesiz olunca :) baya sallanıyor vs