Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese iyi geceler kızlar bugün mesajları pek okuyamadım hamileleri tekrardan tebrik ediyorum bende bugun itibariyle elendim 🥲 insallah yeni yıl yeni güzellikler getirir hepimize 🤲
Biraz sinirliyimde aslında banlanmayacak olsam bisey soracaktım aslinda da
Çünkü kendimi cok kandırılmış hissediyorum malum doktor hakkında 😡

Bana neden kırmızı çarpı konuldu ki ben de hamişim bunu sizle paylaştım ki zaten testimi. 3 aydır forumdayim bebek emojisi göreceğim günü dört gözle bekledim 🤣🙏💙
Cok sevindiiim eğer hamile oldugunda beni etiketlemediysen ve baslık bende değilken hamile kaldıysan arada arada kaynamıs olabilirsin. Hiç sorun değil düzeltiriz🎈

Herkese iyi geceler kızlar bugün mesajları pek okuyamadım hamileleri tekrardan tebrik ediyorum bende bugun itibariyle elendim 🥲 insallah yeni yıl yeni güzellikler getirir hepimize 🤲
Canım senin kırmızılar geldi mi? İnşallah yeni yılda bebişin seninle olur. Neye sinirlisin doktor hakkında?

Kizlar merhaba, ben bu aydan umutluyum ama malesef bugün regl oldum.21 Ocak bat.artik.hamike kalanları tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana da dua edin çok istiyorum iki düşüğüm oldu malesef. Hamile kalmak için ne yaptınız yani bana ne önerirsiniz

Ben 2 kere klomen 2 kere letu kullandım bende hiç kist olmadı ama zaten benim cikolata kistim var sağda. Hafif yavaş geçmiş dedigi de sol taraf. Kağıtta da açıldığına benzer bi yazı yazıyor zaten demekki doktor açmış yavaş geçse bile. Ki ben üstüne basa basa çeken doktora sordum tüpler de falan bisey var mı diye çünkü ilk kagidi aldım doktorda hayır hiç bisey yok tertemiz dedi. Görüntü var şimdi ekliyorum
Bence seninki açık gibi duruyor çok net belli bence yine de daha iyi bilen varsa baksın.benimkide açıldı dedi ama bu ikinci doktor lar neden istiyorlar onu anlamıyorum.dur benimkini attım sende bir bak

Canım senin kırmızılar geldi mi? İnşallah yeni yılda bebişin seninle olur. Neye sinirlisin doktor hakkında?
Geldi canım bi kaç saat önce. Şu doktor mfk için sinirliyim dedim
Arı sütü kullanırken denk gelmistim o doktora (tüp bebek doktorlarının sadece tavsiye ettiğini duydum oyle kullanmaya başladım) birde mfk karışımdan alayım dedim (ilk zamanlar o da tavsiye ediyordu tavsiye ettiği kişiden almistim arıcıdan)
Şimdi iş ticarete döndü sürekli bunu kullanın hamile kalın tarzında paylaşım yapıyor , sürekli hamileleri paylasiyor(16 yıl sonra olan bile var)
3 ay kullandım bir de üstüne aşılama negatif
Bi tutmayan bahtsız bedevi ben miyim yoksa iyi kandırılıyor muyuz
Burda konusunu açan banlandi ama bilinçlenmek amacıyla soruyorum
Artık sattıkları ürünün bile gerçekliğinden emin değilim
Gerçekten böyle faydasını gören oldu mu?
Olmadıysa ağına düşmeyin diye söylüyorum
Ondan değil ama kullandığım bi cok takviye oldu ümitliydim
Şimdi de hayallerim yıkıldı gibi oldu

Bence seninki açık gibi duruyor çok net belli bence yine de daha iyi bilen varsa baksın.benimkide açıldı dedi ama bu ikinci doktor lar neden istiyorlar onu anlamıyorum.dur benimkini attım sende bir bak
Ben pek anlamam canım ama at. Zaten hafif geçmiş dedi kendi doktorumda ama ticaretten mıdır nedir tekrar istiyor ki istediğinde daha 2 ay olmuştu cektireli
Çok sinirlerim bozuk aslında ticaret yapmayan birine gitmek istiyorum

Ben pek anlamam canım ama at. Zaten hafif geçmiş dedi kendi doktorumda ama ticaretten mıdır nedir tekrar istiyor ki istediğinde daha 2 ay olmuştu cektireli
Çok sinirlerim bozuk aslında ticaret yapmayan birine gitmek istiyorum
Ya bende mantıken bakıyorum o tüplerden ince bir çizgi varya sıvı oradan geçip karın boşluğuna dökülüyormuş geçiş olmasza nasıl geçecek tabi Doktorlar daha iyi bilir ama gerçekten dürüstlermi

Eklentiler

• IMG_20211226_011615.jpg
    IMG_20211226_011615.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20211226_011535.jpg
    IMG_20211226_011535.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2021-12-26-01-13-10-801_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-12-26-01-13-10-801_com.android.chrome.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 51
Ya bende mantıken bakıyorum o tüplerden ince bir çizgi varya sıvı oradan geçip karın boşluğuna dökülüyormuş geçiş olmasza nasıl geçecek tabi Doktorlar daha iyi bilir ama gerçekten dürüstlermi
Canım seninde açık duruyor pek anlamam ama
Bende artık ne yapacağımı bilemedim cektirsem mi çektirmesem mi cok kararsızım

Arı sütü kullanırken denk gelmistim o doktora (tüp bebek doktorlarının sadece tavsiye ettiğini duydum oyle kullanmaya başladım) birde mfk karışımdan alayım dedim (ilk zamanlar o da tavsiye ediyordu tavsiye ettiği kişiden almistim arıcıdan)
Şimdi iş ticarete döndü sürekli bunu kullanın hamile kalın tarzında paylaşım yapıyor , sürekli hamileleri paylasiyor(16 yıl sonra olan bile var)
Malesef hepsi işin ticaret kısmında.. Arı sütü bal poleni bir çok doktor tavsiye ediyor diye bu ay ben de ondan aldım ama pişman oldum küçücük şey ne kadar pahalı. Ovulasyon testi denedim olmadı kürler denedim olmadı macunlar denedim olmadı en sonun da doktor kontrolüyle olsun dedim klomenle çatlatma iğnesiyle de olmadı..belki bu vesile olur deyip bunu aldım. Adama sinir oluyorum ama bencil tavrı var.

E nabızdan bakıyorum hala benim hsg sonucu yok 🤔 özelde çektirdiğim için olabilir mi acaba

@-Janna-
keseyi gormussunuz 🥰tebrik ederim 🧿

Konuyu ben sikayet ettim . “ Ballgirl uzaklasma karari aldi. Olabilir insan kendini iyi hissetmeye bilir ama tablo yenilenmiyor . kimse ilgilenmiyor” diye yazdim . Seni secmisler 🥰🥰

Yardimci olun ya kanda cikmadi ama kafayi yicem böyle olmazdiki benim bide acayip agrim var gittim koltuk vs de kaldirdim ya
Kuzum negatif.. Geçen aydan kalan kanlardan dolayı kahve geliyor.. çok üstünde durup ruhsal durumunu bozma.. Aktif kanama başlayınca kendibi yeni aya hazırla…

Kuzum seni çok yıpratıyor böyle süprizli durumlar.. Regl geçmeden test yapma.. Zaten Pazartesi salıya denk gelecek biraz daha bekle.. O sırada istersen ovulasyon koyulaşıyor mu ona bak.. Çünkü regl yaklaşınca da ovulasyon koyu olabiliyormuş.. Bence aakin kalmaya çalış..

Kızlar günaydın regle son 1 gün bundan önce türlü türlü belirti yaşardım özellikle karnım da kasıklarımda ağrı batma olurdu göğüslerim şişerdi bu ay hiç biri yok test yapsam mı beklesem mi bilemedim 🤭😁

Üzme kendini ben de almıştım o karışımı tabi ben mfk dan almadım başka yerden aldım mfk çok pahalı satıyor bende aşılama olmuştum benimki de negatif ile sonuçlanmıştı üstelik çatlamıştı sadece tek aşama döllenmesi kalmışken o yüzden o karışımı kullanırsam sadece kansızlık için kullanırım artık ben çok ağlamıştım testim negatif olunca o yüzden bu ay gecikmeden test yapmak istemiyorum dayanabilirsem tabi testim üstelik 2.0 çıkmıştı şüpheliydi yükselenler oldu burda belki bi umut benimde yükselir ama diğer gün kırmızıyı görmüştüm malesef 😞

Malesef hepsi işin ticaret kısmında.. Arı sütü bal poleni bir çok doktor tavsiye ediyor diye bu ay ben de ondan aldım ama pişman oldum küçücük şey ne kadar pahalı. Ovulasyon testi denedim olmadı kürler denedim olmadı macunlar denedim olmadı en sonun da doktor kontrolüyle olsun dedim klomenle çatlatma iğnesiyle de olmadı..belki bu vesile olur deyip bunu aldım. Adama sinir oluyorum ama bencil tavrı var.
Ben ilk sadece arı sütünü almistim ilk hiç bu doktordan haberim yoktu sonradan denk geldi ve ilk sadece tavsiye ediyordu öyle almistim ama şimdi denk geldikçe sinirim bozuluyor. Evet faydası olabilir ama bu yönden cok ticaret başladığı için kandım diye kendime kızıyorum aslında. Benim 1 buçuk sene oldu ama tedavilere erken başlamıştım çikolata kisti olduğu için. Aşılamaya bu takviyeler yuzunden de cok ümit başlamıştım büyük hayal kırıklığı oldu. Sanırım artık ara vermem gerek
Sanada tavsiyem benim gibi çok ümit Bağlama cunku olmayınca da insan yıkılıyor ama hersey Allahtan

İnşallah 2022 çok güzel gelsin kuzum ❤️🥰🤲
Rabbim daha fazla bekletmesin.
Anne adaylarına da hayırlı olsun bizlere bol.bol dua etsinler 🍀🤲

Üzme kendini ben de almıştım o karışımı tabi ben mfk dan almadım başka yerden aldım mfk çok pahalı satıyor bende aşılama olmuştum benimki de negatif ile sonuçlanmıştı üstelik çatlamıştı sadece tek aşama döllenmesi kalmışken o yüzden o karışımı kullanırsam sadece kansızlık için kullanırım artık ben çok ağlamıştım testim negatif olunca o yüzden bu ay gecikmeden test yapmak istemiyorum dayanabilirsem tabi testim üstelik 2.0 çıkmıştı şüpheliydi yükselenler oldu burda belki bi umut benimde yükselir ama diğer gün kırmızıyı görmüştüm malesef 😞
Ben hiç kan testi yaptirmadim canım ama öyle bi ticaret yapıyor ki insan çok umutlaniyor ama kendime kızıyorum artık çünkü bu yönden inanıp kandirildigim için. Ben aldıktan sonra da böyle gördükçe umutlandım nedense. Ama 1 ay normal deneme 1 ay da aşılama negatif. Benimde evde sadece arı sütü var olmazsa bitirmek için onu kullanırım
Baya doluyumda işte çokta yoruldum

X