- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
İkimi aynı anda testi yapalım canımAa inşallah vardır canım aynı gündü tarihimiz ben adet gününe kadar bekliyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkimi aynı anda testi yapalım canımAa inşallah vardır canım aynı gündü tarihimiz ben adet gününe kadar bekliyeceğim
Hehehe insallah vardir. Ne zaman hazır hissedersen o zaman yap o zaman ama beni de etiketle yaptıktan sonraYaa inşallah var Hemi de iki tane ama cesaret yok
Canim belki yukselir allahim yardim etsinKızlar 2 gün önceki sonucum 32 idi bugün 33.31 çıktı sağlıksız gebelikmiş maalesef - Janna -
Canım napiyon nerelerdesinA R Y A napiyon? Test aldiracak mısın? Senin döngün ortalama kaç gündü?
İnşallah tabi kiHehehe insallah vardir. Ne zaman hazır hissedersen o zaman yap o zaman ama beni de etiketle yaptıktan sonra
Ben kayboluyorum, bat zamanları geri dönüyorum. İşler de yoğun. Ne yapayım aynı şeyler. Sende ne var ne yoook?Canım napiyon nerelerdesin
Kiz sen hamilemisin ay tebrik ederim nasıl oldu doğal miGecmis olsun. Benim de geçen ay kimyasal oldu ama bu ay yine hamileyim. Bilmiyorum henüz sağlıklı mı ama denemeye devam
Yoguj is temposu valla ara ara bakıyorum kuzum kısmetse ocakta tedaviye başlıyoruz allah nasip ettiyse işte bakalim beklemedeyimBen kayboluyorum, bat zamanları geri dönüyorum. İşler de yoğun. Ne yapayım aynı şeyler. Sende ne var ne yoook?
Hamile gibiyim canım henüz kan vermedim ama testler pozitif. Klomen kullandım.Kiz sen hamilemisin ay tebrik ederim nasıl oldu doğal mi
İnşallah Canım Allah nasip eder. İsteyen herkese nasip etsin inşallah. Hiç olmayanların ki kesinlikle daha zordur. Ama insanın içinde evlat sevgisi olunca o yeni mis gibi bebek kokusu özlemi yaşamaya başlayınca aklından çıkaramıyor.Aynen ya
Hele ben bebis olmasın diye cift koruma giden ben.. iki kizim da sürpriz geldi cok dikkat ederken.. ama üçüncüsü cok istedik ve oldu ama dusukten sonra ciddi eksikliğini ve üzüntüsünü yasadim kayıp zormuş yerini doldurmak oyke onemli ki simdi.. hiç bebek sahibi olmayanlarla kıyaslanamaz ama olup ta kaybetmek cok farkliymis hicbirswyi bu kadar istemiyorum simdi eksiğim ve tamamlanmaya calisiyorum gibi..
Ki kimseyle de paylasamiyorum reel de cunki iki kizin var diyor paylaştığım ama bebek reyonunu bile gelemiyorum hayallerimden eksildi diye...
Allahim dileyen herkese nasip etsin... dünyanın anlami bence cocuklar..
Onu oyle cok istiyorum ki belki de suan benimle cocuklar da xok istiyor onlara bu surprizi yapmak ici sabırsızlanıyorum.. umarim Allahim bana da isteyen herkese de bu şansı verir❤ cok yazdim ama cidden çok duyguluyum suan hissediyorum var gibi geliyor umarım öyledir
Ay süper yaaaa inşallah sağlıkla ilerler canim yaaaaHamile gibiyim canım henüz kan vermedim ama testler pozitif. Klomen kullandım.
Hadi güzel haberler ver insallah. Yeter artık ne bahtsız çıktık mayıs grubundakiler kurtulalım artık ay ay gebelik bekleyenler gruplarında gezmektenYoguj is temposu valla ara ara bakıyorum kuzum kısmetse ocakta tedaviye başlıyoruz allah nasip ettiyse işte bakalim beklemedeyim
Geçen ay İlk defa geçikmiştim dedim kesin hamileyimdir yaptım çıkmadı çok üzülmüştüm .bu ayda geçsin öyle yapacağım tabi adet olmazsam sanki olacağım gibi sancım var.inşallah bu sefer tutmuşturİkimi aynı anda testi yapalım canım
Canım ben sana şöyle anlatayım benim 6 ay oldu cektireli haziranda çektirmiştim. O zaman kendi doktorumun olduğu hastanede cihaz bozuktu ne zaman yapılacağı da belli değildi. Doktora sordum başka yerde çektirip size getireyim mi diye o da olur zaman kaybetme ben kabul ederim dediCanım banada en son gittiğim doktor hsg tekrar çektirelim dedi de bende çektirmek istemedim daha 1sene bile olmadı para için mi söylüyorlar gerçekten gerek varmı bende bilmiyorum.ben filmi buraya atmıştım bir bilen olur diye birkaç kişi açık demişti ama yine de kafam karışık açıkmı kapalımı diye istersen sende bir at bakalım
Canım banada en son gittiğim doktor hsg tekrar çektirelim dedi de bende çektirmek istemedim daha 1sene bile olmadı para için mi söylüyorlar gerçekten gerek varmı bende bilmiyorum.ben filmi buraya atmıştım bir bilen olur diye birkaç kişi açık demişti ama yine de kafam karışık açıkmı kapalımı diye istersen sende bir at bakalım
Kuzum benim 26-30 arası normalde ama aşı yaptığım ay 35 olmuştu. Eşim hava çok soğuk, buzlanma var, yarın öğlen gidip alayım dediA R Y A napiyon? Test aldiracak mısın? Senin döngün ortalama kaç gündü?
Hadi bakalım. Yarın öğleni beklicez demek. İnsallah güzel haber veririsinnnKuzum benim 26-30 arası normalde ama aşı yaptığım ay 35 olmuştu. Eşim hava çok soğuk, buzlanma var, yarın öğlen gidip alayım dedi
Ayy masallah ne guzelBen kayboluyorum, bat zamanları geri dönüyorum. İşler de yoğun. Ne yapayım aynı şeyler. Sende ne var ne yoook?
Bende ağrı fln yok canım geçen ay da ben 4 gün erken olmuştum ilişkiye girdiğimiz için inşallah gebelik olur canım ikimizde deGeçen ay İlk defa geçikmiştim dedim kesin hamileyimdir yaptım çıkmadı çok üzülmüştüm .bu ayda geçsin öyle yapacağım tabi adet olmazsam sanki olacağım gibi sancım var.inşallah bu sefer tutmuştur