Kuzum an itibariyle gelmiş valla adetim.Geç döllenme yoktur belki ama aşılamanon üzerinden 14 gün geçmiş bugün 15 daha adet günün bugün. Benimde bugün ya da yarın. Test yapana kadar acaba var mı yok mu diye düşünüyordum. Test yaptım dümdüz negatif çıktı bu seferde acaba daha idrarda belli olacak kadar bi değerim yok mu diye düşünmeye başladımolmayacaksa madem bi an önce adet olsakta önümüzdeki maçlara baksak
Oldum artık maalesefRegl olmadan mi
Sen kan da baktirmamistin degil mi
Canım ben de arkadaştan görüp test yaptım ama ben Su alımına dikkat etmeden yaptım bı baka bilirmisin restimeHeey gebe olmadığım zamanlarda bende ovulasyon azcik koyu çıkıyordu ama hiç böyle çıkmadı. Eşini gönder çabuuk. Yarın da o kadar uzağa gitmesi lazim, bugün gitsin
Döngünün kaçinci günündesin?Canım ben de arkadaştan görüp test yaptım ama ben Su alımına dikkat etmeden yaptım bı baka bilirmisin restime
28 canımDöngünün kaçinci günündesin?
Seninki pik değil ama yine benim yaptiklarımdan koyu. Yarın belki senin de pik olur.28 canım
Aynı yerde aynı saatte yaptırdım canım maalesef sağlıksız gebelikAynı yerde mi yaptırmıştın belki ondan farklı çıkmıştır inşallah yanlışlık vardır
Adetin geleceği için ağrın vardır.Yardimci olun ya kanda cikmadi ama kafayi yicem böyle olmazdiki benim bide acayip agrim var gittim koltuk vs de kaldirdim ya
Bende adetimin gelmesi için dua ediyorum artık inşallah bir an önce gelirİnşallah adetin hemen gelir, yeni döneme geçiş yaparsın. 2 katı artış olmadığı için sana artış dilemek doğru olmaz. Arkasından hemen hamile kalabilirsin.
Canım banada en son gittiğim doktor hsg tekrar çektirelim dedi de bende çektirmek istemedim daha 1sene bile olmadı para için mi söylüyorlar gerçekten gerek varmı bende bilmiyorum.ben filmi buraya atmıştım bir bilen olur diye birkaç kişi açık demişti ama yine de kafam karışık açıkmı kapalımı diye istersen sende bir at bakalımHaklısın canım doğru söylüyorsun sürekli tetikteyim. Femara hiç kullanmadım canım 2 kere 2 klomen kullandım bi de aşılama oldum işte o da iğneyle oldu. Bilmiyorum tekrar doktor rahim filmi diyordu bi yandan da cektirsem mi tekrardan şansım artar mi diyorum ama inan ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün adet günüm ama daha gelen giden de yok gecikmesinden de korkuyorum canım. Ama hayiti bi dene istersen belki sende faydası olur ben yumurtlama gününe kadar kullanmıştım sanırım öyle hatırlıyorum
Tek farkettigim şey arı sütü kullanırken 2 3 gün erken geldi adetim ve az ağrılı gecmisti
Evet demi bencede Pazartesi tekrar kan veriyimPazartesi tekrar ver iki günde belli eder kendini zaten
Hcg 10’dan aşağı düsünce adetin gelir. Birkaç günü bulabilir.Bende adetimin gelmesi için dua ediyorum artık inşallah bir an önce gelirne ağrım sızım var ne de lekelenme tarzı bir şey
İnşallah bir an önce düşer ya böyle belirsizlik çok kötü adet olsaydım tedavime devam edebilirdimHcg 10’dan aşağı düsünce adetin gelir. Birkaç günü bulabilir.
Hiç canını sıkma en azından hamile kalabiliyorsun olup sağlıksız olacağına başında bitmesi daha iyiAynı yerde aynı saatte yaptırdım canım maalesef sağlıksız gebelik
Aslında adet sayılmıyor, kanama o. Ama neyse ki kanama ile birlikte normal döngüne başlıyorsun. Benim klomenle geçen ay 2 güzel yumurtam olmuştu. Bu ay sadece bi tane oldu o da eh işte. Ben de bu ay işler tırt dedim ama gene tuttuİnşallah bir an önce düşer ya böyle belirsizlik çok kötü adet olsaydım tedavime devam edebilirdim
Aynen yaYa benim 1 çocuğum var daha geçen aya kadar çocukta düşünmüyordum zaten olacaksa da ne zaman olursa olur moduna girdim. Bu ay istemeye başladık daha yani bismillah ama aşırı meraklanmaya başladım. Sürekli kendimi bu sayfalarda buluyorum. Böyle olursam hep hamile kalana kadar baya strese gircem heraldeAllah hepimizin yardımcısı olsun valla.
Aynen kuzum bende kendimi böyle teselli ediyorum zatenHiç canını sıkma en azından hamile kalabiliyorsun olup sağlıksız olacağına başında bitmesi daha iyi
Aa inşallah vardır canım aynı gündü tarihimiz ben adet gününe kadar bekliyeceğimBende yaptım senin testin ile aynı çıktı bı baka bilirmisin canım
Yaa inşallah var Hemi de iki tane ama cesaret yokSeninki pik değil ama yine benim yaptiklarımdan koyu. Yarın belki senin de pik olur.gebelik testin yok mu?