Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum an itibariyle gelmiş valla adetim.
Benim neden ümidim yoktu catlatma iğnesi oldu islem olduğu zaman da belli ,sonradan yumurtam gelismeyecegi için geç döllenme ihtimali de yoktu o yüzden 14 günde idrar da çıkardı. Çünkü aşılama da 13. Güne denk gelmişti normalde 15. Günde çatlama durumuna gelirdi yumurtam erken oldu yani
Ama inşallah sende vardır sen bisey kullanmış miydin ?

Heey gebe olmadığım zamanlarda bende ovulasyon azcik koyu çıkıyordu ama hiç böyle çıkmadı. Eşini gönder çabuuk. Yarın da o kadar uzağa gitmesi lazim, bugün gitsin
Canım ben de arkadaştan görüp test yaptım ama ben Su alımına dikkat etmeden yaptım bı baka bilirmisin restime

Eklentiler

• IMG_20211225_183511.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 30
İnşallah adetin hemen gelir, yeni döneme geçiş yaparsın. 2 katı artış olmadığı için sana artış dilemek doğru olmaz. Arkasından hemen hamile kalabilirsin.
Bende adetimin gelmesi için dua ediyorum artık inşallah bir an önce gelir ne ağrım sızım var ne de lekelenme tarzı bir şey

Canım banada en son gittiğim doktor hsg tekrar çektirelim dedi de bende çektirmek istemedim daha 1sene bile olmadı para için mi söylüyorlar gerçekten gerek varmı bende bilmiyorum.ben filmi buraya atmıştım bir bilen olur diye birkaç kişi açık demişti ama yine de kafam karışık açıkmı kapalımı diye istersen sende bir at bakalım

İnşallah bir an önce düşer ya böyle belirsizlik çok kötü adet olsaydım tedavime devam edebilirdim
Aslında adet sayılmıyor, kanama o. Ama neyse ki kanama ile birlikte normal döngüne başlıyorsun. Benim klomenle geçen ay 2 güzel yumurtam olmuştu. Bu ay sadece bi tane oldu o da eh işte. Ben de bu ay işler tırt dedim ama gene tuttu

Aynen ya
Hele ben bebis olmasın diye cift koruma giden ben.. iki kizim da sürpriz geldi cok dikkat ederken.. ama üçüncüsü cok istedik ve oldu ama dusukten sonra ciddi eksikliğini ve üzüntüsünü yasadim kayıp zormuş yerini doldurmak oyke onemli ki simdi.. hiç bebek sahibi olmayanlarla kıyaslanamaz ama olup ta kaybetmek cok farkliymis hicbirswyi bu kadar istemiyorum simdi eksiğim ve tamamlanmaya calisiyorum gibi..
Ki kimseyle de paylasamiyorum reel de cunki iki kizin var diyor paylaştığım ama bebek reyonunu bile gelemiyorum hayallerimden eksildi diye...
Allahim dileyen herkese nasip etsin... dünyanın anlami bence cocuklar..
Onu oyle cok istiyorum ki belki de suan benimle cocuklar da xok istiyor onlara bu surprizi yapmak ici sabırsızlanıyorum.. umarim Allahim bana da isteyen herkese de bu şansı verir❤ cok yazdim ama cidden çok duyguluyum suan hissediyorum var gibi geliyor umarım öyledir

Dün negatif olan 9.gun testim bugun pozitif oldu,ay dayanamadim tekrarladim testi 10.gun pozitif negatife döndü. Son 3-4 gün bu ayda elenmem insallah kizlar elenirsem Allah ne verdiyse yapistircam vallahi,mfk yok diz pozisyonu bank pozisyonu bilmem ne sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…