Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Canım Allah nasip eder. İsteyen herkese nasip etsin inşallah. Hiç olmayanların ki kesinlikle daha zordur. Ama insanın içinde evlat sevgisi olunca o yeni mis gibi bebek kokusu özlemi yaşamaya başlayınca aklından çıkaramıyor.

Canım ben sana şöyle anlatayım benim 6 ay oldu cektireli haziranda çektirmiştim. O zaman kendi doktorumun olduğu hastanede cihaz bozuktu ne zaman yapılacağı da belli değildi. Doktora sordum başka yerde çektirip size getireyim mi diye o da olur zaman kaybetme ben kabul ederim dedi
Bende başka hastanede cektirdim çeken doktor hiç bi sıkıntı yok dedi
2 ay sonra kendi doktoruma gösterdim bi tüpünden ilaç yavaş geçmiş çeken doktor ne dedi dedi
Bende sorun yokmuş dedim benimde görmem lazım böyle emin olamıyorum dedi
Yani önce kabul ederim demişti şimdi benimde görmem lazım diyor 4 aydır ayni şeyi söylüyor hatta en son aşılama olmazsa isterim ama film dedi şimdi Bende napicam bilmiyorum ben o kağıdı ekliyorum şimdi
Sana çeken doktor bisey demedi mi?

Eklentiler

• IMG_20210621_155824.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 51
Bende ağrı fln yok canım geçen ay da ben 4 gün erken olmuştum ilişkiye girdiğimiz için inşallah gebelik olur canım ikimizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…