Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mfk hoca için bir sey diyecegim sosyal medyada ünlü oldu instagram değil video paylasim varya tt. Orada tesadüfen takip ediyordum,dogum kontrol hapının kan pıhtısı yaptığını söyledim "dünyada bir sen varsın zaten " dedi. Ben böyle alayci bir doktor gormedim. Soru sorani azarlar tavirlar vs. Asla adam güven vermiyor Kendi doktoruma kontrolum de gittigimde miloynda bir denk gelecek sey seni mi buldu dedi ve gebelik olursa kan sulandırıcı kullanicaz dedi. Doktor var doktor var işte

bende negatif görünce bi daha almadım zaten boşver herkes bi umutla alıyo tutanların da demek ki olacağı varmış olmuş diyorum ben artık bu ay bi tek folik asit aldım bakalım nasip

Normal gözüküyor sıvı yayılmış bi de 2 ay tekrar çektirmek için erken değil mi ya benim çektireli 4 ay oldu bi de zaten 3 ay önemli hsg den sonra 3 ay hamile kalma oranı daha yüksek diyolar tabi bende öyle olmadı o başka

Bisey soracağım bu ay kimyasal geçirdim aktif regl olmaya da başladım hemen bu ay gidip rahim filmi çektirmek istesem uygun mu sizce

Kesinlikle beklentiye girince büyük hayal kırıklığı oluyor. Hayırlısını diliyorum Allahım bizlere de nasip edecek inşalllah

Bence de var ama hanımefendi cuma gününden beri nazlanıyo inşallah yarın gidip kan verecek sonrada “aylarca uğraştım ama aklımdan çıkardığım ay hamile kaldım” kervanına katılacak

Kızlar bisey soracağım YARDIIMM
Bu ay kimyasal gebelik yasadim 3. Oldu maalesef. Ve yine regl bitince gidip rahim filmi çektirmek sizce uygun olur mu

Amiin amiin canım inşallah ama ben biraz yoruldum psikolojik olarakta. Artık ne yapicam da bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin insan bir an önce toparlanabilirim
Bende çok yoruldum, iki negatif aşılama ,iki buçuk yıllık özlem.
Ama yeniden başlamak lazım Allah büyüktür , bende akışında devam etcem olursa baş üstüne . Kendimi sadece bu olayları düşünürken buluyorum ,bu bile stres sebebi.
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kuzum

Kızlar bisey soracağım YARDIIMM
Bu ay kimyasal gebelik yasadim 3. Oldu maalesef. Ve yine regl bitince gidip rahim filmi çektirmek sizce uygun olur mu
Gebe kalabiliyorsanız neden hsg çektireceksiniz. HSG tüpler için...
Sizin gidip pıhtılaşma ve bağışıklık faktörlerinize baktırmanız gerekiyor. Ya pıhtılaşmadan ötürü ya da rahminiz yabancı gördüğü için kabul etmiyor..

Akşamdan beri belim ve karnım çok ağrıyor. Regl olucam sanırım Bugün döngümün 30.günü

Canım 2ay olmadı geçen ramazan ayında çektirmiştim.çektirdiğim doktor 2senelik geçerlilik var demişti.bizfe bilemiyoruz artık ne yapacağımızı hangi doktora güvenmemiz gerektiğini benim 2.çektirişim ilk çocuğumda zor olmuştu.çektirdiğim ilk ay hamile kalmıştım.bu çektirdiğimde de hemen kalırım diye düşündüm ama maalesef.acaba gerçekten de doktorun dediği gibi kapalı mı

Bisey soracağım bu ay kimyasal geçirdim aktif regl olmaya da başladım hemen bu ay gidip rahim filmi çektirmek istesem uygun mu sizce
Ben bu konuda bi şey diyemem dersem belki yanlış olur ters tepki alırsan vicdan azabı çekerim bi de kimyasal gebelik hiç geçirmedim o yüzden hiç bi fikrim yok ama burda kimyasal geçirenler var onlara sorsan onlar daha deneyimlidir bu konuda

Canım seninde açık duruyor pek anlamam ama
Bende artık ne yapacağımı bilemedim cektirsem mi çektirmesem mi cok kararsızım
Bende artık hiç doktora gitmiyorum oluruna bıraktım gidersemde doktor değiştireceğim oda aynısı mı derse çektirrim belki sende değiştir doktorunu birde ona göster

İstersen raporlarını al bi başka doktora daha görün çünkü bazı doktorların dediği tutmuyor bana polikistik översin demişlerdi ama özele gittim alanında iyi olanlara öyle bi şey yok sadece sıvı birikmiş adet olamadın için o ay stresten gecikme yaşamıştım neyse ki düzeldi pco da değilmişim zaten bi kaç doktora daha görünüp emin oldum

Akşamdan beri belim ve karnım çok ağrıyor. Regl olucam sanırım Bugün döngümün 30.günü
Canım sanırım gebelik testin yok ondan yapamıyosun . Yarına kadar bekle bakalım sabah hemen test alıp yaparsın hakkında hayırlıysa inşallah müjdeli haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…