Amiin amiin canım inşallah ama ben biraz yoruldum psikolojik olarakta. Artık ne yapicam da bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin insan bir an önce toparlanabilirimİnşallah 2022 çok güzel gelsin kuzum
Rabbim daha fazla bekletmesin.
Anne adaylarına da hayırlı olsun bizlere bol.bol dua etsinler
bende negatif görünce bi daha almadım zaten boşver herkes bi umutla alıyo tutanların da demek ki olacağı varmış olmuş diyorum ben artık bu ay bi tek folik asit aldım bakalım nasipBen hiç kan testi yaptirmadim canım ama öyle bi ticaret yapıyor ki insan çok umutlaniyor ama kendime kızıyorum artık çünkü bu yönden inanıp kandirildigim için. Ben aldıktan sonra da böyle gördükçe umutlandım nedense. Ama 1 ay normal deneme 1 ay da aşılama negatif. Benimde evde sadece arı sütü var olmazsa bitirmek için onu kullanırım
Baya doluyumda işte çokta yoruldum
Normal gözüküyor sıvı yayılmış bi de 2 ay tekrar çektirmek için erken değil mi ya benim çektireli 4 ay oldu bi de zaten 3 ay önemli hsg den sonra 3 ay hamile kalma oranı daha yüksek diyolar tabi bende öyle olmadı o başkaYa bende mantıken bakıyorum o tüplerden ince bir çizgi varya sıvı oradan geçip karın boşluğuna dökülüyormuş geçiş olmasza nasıl geçecek tabi Doktorlar daha iyi bilir ama gerçekten dürüstlermi
Bisey soracağım bu ay kimyasal geçirdim aktif regl olmaya da başladım hemen bu ay gidip rahim filmi çektirmek istesem uygun mu sizceNormal gözüküyor sıvı yayılmış bi de 2 ay tekrar çektirmek için erken değil mi ya benim çektireli 4 ay oldu bi de zaten 3 ay önemli hsg den sonra 3 ay hamile kalma oranı daha yüksek diyolar tabi bende öyle olmadı o başka
Kesinlikle beklentiye girince büyük hayal kırıklığı oluyor. Hayırlısını diliyorum Allahım bizlere de nasip edecek inşalllahBen ilk sadece arı sütünü almistim ilk hiç bu doktordan haberim yoktu sonradan denk geldi ve ilk sadece tavsiye ediyordu öyle almistim ama şimdi denk geldikçe sinirim bozuluyor. Evet faydası olabilir ama bu yönden cok ticaret başladığı için kandım diye kendime kızıyorum aslında. Benim 1 buçuk sene oldu ama tedavilere erken başlamıştım çikolata kisti olduğu için. Aşılamaya bu takviyeler yuzunden de cok ümit başlamıştım büyük hayal kırıklığı oldu. Sanırım artık ara vermem gerek
Sanada tavsiyem benim gibi çok ümit Bağlama cunku olmayınca da insan yıkılıyor ama hersey Allahtan
Bence de var ama hanımefendi cuma gününden beri nazlanıyo inşallah yarın gidip kan verecekGibi mi?
Ne gibisi ya, resmen var. Kaset testte bile çok net çıkmış. Beta Hcg en az 15-20 diye düşünüyorum.
Hadi hayırlı olsun canımmmsen doktora kaçıncı günde gittiğinde kaliteli değil demişti? Demek ki gelişmiş hemen ardından
Ben de bugün döngümün 29.günündeyim, dün hafif belim ağrıdı regl sancısı gibi ama geçti hemen.
Henüz test yapmadım
Bende çok yoruldum, iki negatif aşılama ,iki buçuk yıllık özlem.Amiin amiin canım inşallah ama ben biraz yoruldum psikolojik olarakta. Artık ne yapicam da bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin insan bir an önce toparlanabilirim
Gebe kalabiliyorsanız neden hsg çektireceksiniz. HSG tüpler için...Kızlar bisey soracağım YARDIIMM
Bu ay kimyasal gebelik yasadim 3. Oldu maalesef. Ve yine regl bitince gidip rahim filmi çektirmek sizce uygun olur mu
Akşamdan beri belim ve karnım çok ağrıyor. Regl olucam sanırımKuzum seni çok yıpratıyor böyle süprizli durumlar.. Regl geçmeden test yapma.. Zaten Pazartesi salıya denk gelecek biraz daha bekle.. O sırada istersen ovulasyon koyulaşıyor mu ona bak.. Çünkü regl yaklaşınca da ovulasyon koyu olabiliyormuş.. Bence aakin kalmaya çalış..
Hastanemi yoksa klinik miE nabızdan bakıyorum hala benim hsg sonucu yoközelde çektirdiğim için olabilir mi acaba
Canım 2ay olmadı geçen ramazan ayında çektirmiştim.çektirdiğim doktor 2senelik geçerlilik var demişti.bizfe bilemiyoruz artık ne yapacağımızı hangi doktora güvenmemiz gerektiğini benim 2.çektirişim ilk çocuğumda zor olmuştu.çektirdiğim ilk ay hamile kalmıştım.bu çektirdiğimde de hemen kalırım diye düşündüm ama maalesef.acaba gerçekten de doktorun dediği gibi kapalı mıNormal gözüküyor sıvı yayılmış bi de 2 ay tekrar çektirmek için erken değil mi ya benim çektireli 4 ay oldu bi de zaten 3 ay önemli hsg den sonra 3 ay hamile kalma oranı daha yüksek diyolar tabi bende öyle olmadı o başka
Ben bu konuda bi şey diyemem dersem belki yanlış olur ters tepki alırsan vicdan azabı çekerim bi de kimyasal gebelik hiç geçirmedim o yüzden hiç bi fikrim yok ama burda kimyasal geçirenler var onlara sorsan onlar daha deneyimlidir bu konudaBisey soracağım bu ay kimyasal geçirdim aktif regl olmaya da başladım hemen bu ay gidip rahim filmi çektirmek istesem uygun mu sizce
HastanedeHastanemi yoksa klinik mi
Bende artık hiç doktora gitmiyorum oluruna bıraktım gidersemde doktor değiştireceğim oda aynısı mı derse çektirrim belki sende değiştir doktorunu birde ona gösterCanım seninde açık duruyor pek anlamam ama
Bende artık ne yapacağımı bilemedim cektirsem mi çektirmesem mi cok kararsızım
Bende özelde çektirdim ama yüklemişler.sen cd verdiler demiştin değilmi belki ondan yüKlemişlerdir.cd baktın mıHastanede
İstersen raporlarını al bi başka doktora daha görün çünkü bazı doktorların dediği tutmuyor bana polikistik översin demişlerdi ama özele gittim alanında iyi olanlara öyle bi şey yok sadece sıvı birikmiş adet olamadın için o ay stresten gecikme yaşamıştım neyse ki düzeldi pco da değilmişim zaten bi kaç doktora daha görünüp emin oldumCanım 2ay olmadı geçen ramazan ayında çektirmiştim.çektirdiğim doktor 2senelik geçerlilik var demişti.bizfe bilemiyoruz artık ne yapacağımızı hangi doktora güvenmemiz gerektiğini benim 2.çektirişim ilk çocuğumda zor olmuştu.çektirdiğim ilk ay hamile kalmıştım.bu çektirdiğimde de hemen kalırım diye düşündüm ama maalesef.acaba gerçekten de doktorun dediği gibi kapalı mı
Canım sanırım gebelik testin yok ondan yapamıyosun . Yarına kadar bekle bakalım sabah hemen test alıp yaparsın hakkında hayırlıysa inşallah müjdeli haberi alırsınAkşamdan beri belim ve karnım çok ağrıyor. Regl olucam sanırımBugün döngümün 30.günü