- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
Korma canım adetin geliyordur büyük ihtimal kahverengi olması daha önceden rahimde kalan kanın gelmesi o yüzdenKizlar benden az kan geldi boyle peceteye silmisfim sonra biraz daha gelmis bez takmistim az ince baktim akinti tarzi kahve rengi geldi sildim ne demek acaba ha
Yoksa düşündüğüm şeyi sende düşünüyorrr MUSUUUNKızlar döngümün 29.günündeyim. Ovulasyon testi yapayım bi dedim, böyle çıktı@Selizay @charlottes @Esrakcshn - Janna - @Sasa234
Adetin başlıyordur canım zaten 0.10 çıkmıştı değerin. Bence stresten de böyle değişimler olabiliyor.Kizlar benden az kan geldi boyle peceteye silmisfim sonra biraz daha gelmis bez takmistim az ince baktim akinti tarzi kahve rengi geldi sildim ne demek acaba ha
Bu testi neden yaptınız gebelik testini yerine mi yaptınızKızlar döngümün 29.günündeyim. Ovulasyon testi yapayım bi dedim, böyle çıktı@Selizay @charlottes @Esrakcshn - Janna - @Sasa234
Düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Belim ağrımaya başladı akşamdan beriYoksa düşündüğüm şeyi sende düşünüyorrr MUSUUUN
Test yok ki hiç Jannacım, almamıştım bu ayA R Y A yaaa catlıcam şimdi koş gebelik testi yap valla zaten 5.haftadan göbeğim gerilmeye başladı bak ne yesem şişiyo bu ahsjsjsj
Tamam canım teşekkür ederimAdetin başlıyordur canım zaten 0.10 çıkmıştı değerin. Bence stresten de böyle değişimler olabiliyor.
B e b i ş yükleniyorrrTest yok ki hiç Jannacım, almamıştım bu ayeşimi nöbetçi eczaneye mi gönderiyim dedim çok uzakmış
Tamam canım teşekkür ederimKorma canım adetin geliyordur büyük ihtimal kahverengi olması daha önceden rahimde kalan kanın gelmesi o yüzden
Bat tarıhın 23 aralıksa gectı o tarıh canım ocak ayına eklet istersen kendini ocak başlığıda varBenide ekler misiniz acaba BAT 23 Aralık idi ama 3 gün gecikme yaşadım ama idrar testi negatif
Dua et noluurB e b i ş yükleniyorrr
Off test yapman lazımdı
Canım senin testiniz görüp bende yaptım bakabilir mısınız @-Janna-Dua et noluur
Gebe olanlarda genellikle ovulasyon testi de koyu çıkıyor. Elimde gebelik testi olmadığı için bir bakmak istedim ovulasyon testi ileBu testi neden yaptınız gebelik testini yerine mi yaptınız
Bende yaptım senin testin ile aynı çıktı bı baka bilirmisin canımGebe olanlarda genellikle ovulasyon testi de koyu çıkıyor. Elimde gebelik testi olmadığı için bir bakmak istedim ovulasyon testi ile
Benim testime de bakabilir misin canım sence bende de varmı bebişB e b i ş yükleniyorrr
Off test yapman lazımdı
Ben hissediyorum senide götüreceğim Ağustos annelerineDua et noluur