Canım sen bu testi yaparken su alımına fln dikkat ettin mi ben dikkat etmeden direk yaptım da aklıma takıldıCanım ovulasyon senin de koyu ama yine de net birşey diyemeyiz ya. Gebelik testim yok, olsaydı hemen yapardım ben
Yok canım benim bir yılı geçti kimyasal dahi hiç gebelik oluşmamıştı. İlk defa hamile kalabildim ama sağlıklı değilmiş maalesefCanım üzülme. Sanırım senin önceden de kimyasal gebeliğin olmuştu. Bunu bir araştır neden oluyor bir sebebi var mı diye.
Nasibi varsa tutunurdualarım seninle
Ben 2 saat sıvı almadım canımCanım sen bu testi yaparken su alımına fln dikkat ettin mi ben dikkat etmeden direk yaptım da aklıma takıldı
Ben karıştırdım sanırım, kusura bakma canım.Yok canım benim bir yılı geçti kimyasal dahi hiç gebelik oluşmamıştı. İlk defa hamile kalabildim ama sağlıklı değilmiş maaleseftek sevindiğim gebe kalabiliyor olmam
Oyle mi alayim mi bende ozaman .. bigun neredeyse dayanamayip kan verecektim.. sonra sabret erken öğrensen daha zor dedim kendime..Acıkcası bu kontrol cizgisi değil ama predictor 2.8 gibi kücücük bir değeri bile tespit edebilem yapıda bi test canım. Biraz bekle belki kaset testtede cıkar
Evet canım eşimle bizde aynı şeyi düşünüyoruz sağlıksızsa eğer böyle olması daha iyi olduCanimen basta olmasi sonrasindan iyi en yakin zamanda sagliklisi nasip olsun inşallah.. yine de belli olmaz her gelişmeyi yaz merakta bırakma bizi
Ben direk yaptım o yüzden dolayı da tam kırmızı olmamış olabilir miBen 2 saat sıvı almadım canım
Teşekkür ederim canımBen karıştırdım sanırım, kusura bakma canım.
Ever bu bile sevineceğn bir durum, üzülme lütfen.
Sabırla bekle, inşallah herşey güzel olacak
Evet olabilir, sıvı alımı ovulasyon testini etkiliyor.Ben direk yaptım o yüzden dolayı da tam kırmızı olmamış olabilir mi
Geç döllenme yoktur belki ama aşılamanon üzerinden 14 gün geçmiş bugün 15 daha adet günün bugün. Benimde bugün ya da yarın. Test yapana kadar acaba var mı yok mu diye düşünüyordum. Test yaptım dümdüz negatif çıktı bu seferde acaba daha idrarda belli olacak kadar bi değerim yok mu diye düşünmeye başladımCanım benim adetim bugündü daha gelen giden yok. Ben dün sabah yapmıştım test negatifti ben aşılama olmuştum dünde 14. Gündü canım benim o yüzden umudum yok geç döllenme falan diye
Bazılarında regl oncesi lekenlenme sonra da kanama olabilir.. bilemiyorum. Yanlis yonlendirmemek için yazmıyorum dusuk sonrasi bende de böyle lekenlenme ler olmustu bir kere degwrlendirmistik diye hamilelik olabilir mi diye yormustum degildi ama tabi benim durum cok farklıydı.. bekle bakalım bir iki gunYardimci olun ya kanda cikmadi ama kafayi yicem böyle olmazdiki benim bide acayip agrim var gittim koltuk vs de kaldirdim ya
Evet ya bugun bende bir an oyle düşündüm sadece bir an .. kan vereyim cikar zaten bende umitlenmem ona göre davranırım diye düşündüm.. sonuçta uykularım kaçıyor düşünmekten.. asıl meselelerden biri de belirsizlik.. ama sonra dur dedim öğrenince ne olacak bekle sabırlı ol hem sen cift çizgi istiyorsun sabret dedim kendimeGeç döllenme yoktur belki ama aşılamanon üzerinden 14 gün geçmiş bugün 15 daha adet günün bugün. Benimde bugün ya da yarın. Test yapana kadar acaba var mı yok mu diye düşünüyordum. Test yaptım dümdüz negatif çıktı bu seferde acaba daha idrarda belli olacak kadar bi değerim yok mu diye düşünmeye başladımolmayacaksa madem bi an önce adet olsakta önümüzdeki maçlara baksak
Ben bunu nasıl unuttum ya yarın baştan yapacağım o zaman inşallah koyu çıkarEvet olabilir, sıvı alımı ovulasyon testini etkiliyor.
Aynı yerde mi yaptırmıştın belki ondan farklı çıkmıştır inşallah yanlışlık vardırEvet canım Pazartesi günü sabah tekrar test verip doktoruma randevu alıcam bilmiyorum ben sabah kaset test yaptığım çizgi yok denecek kadar silikti ben değerimin düştüğünü sanmıştım.. değer neredeyse aynı kalmışSağlıklı gebelik değil ise inşallah adet ile atarım
Malesef canımC charlottes elinde ovulasyon testi var mıııı?
İnşallah adetin hemen gelir, yeni döneme geçiş yaparsın. 2 katı artış olmadığı için sana artış dilemek doğru olmaz. Arkasından hemen hamile kalabilirsin.Kızlar doktorumdan cevap geldi şu an için bir şey yapmaya gerek yok sağlıksız ise adetin yakın zamanda başlar başlamaz ise 4 gün sonra tekrar kan testi yaptır sonuca göre ilerlicez dedi
Pazartesi tekrar ver iki günde belli eder kendini zatenEvet canım eşimle bizde aynı şeyi düşünüyoruz sağlıksızsa eğer böyle olması daha iyi oldudoktorum 4 gün sonra kan ver dedi ama ben Pazartesi tekrar kan versem mi diye düşünüyorum
Heey gebe olmadığım zamanlarda bende ovulasyon azcik koyu çıkıyordu ama hiç böyle çıkmadı. Eşini gönder çabuuk. Yarın da o kadar uzağa gitmesi lazim, bugün gitsinKızlar döngümün 29.günündeyim. Ovulasyon testi yapayım bi dedim, böyle çıktı@Selizay C charlottes @Esrakcshn - Janna - @Sasa234
Ya benim 1 çocuğum var daha geçen aya kadar çocukta düşünmüyordum zaten olacaksa da ne zaman olursa olur moduna girdim. Bu ay istemeye başladık daha yani bismillah ama aşırı meraklanmaya başladım. Sürekli kendimi bu sayfalarda buluyorum. Böyle olursam hep hamile kalana kadar baya strese gircem heraldeEvet ya bugun bende bir an oyle düşündüm sadece bir an .. kan vereyim cikar zaten bende umitlenmem ona göre davranırım diye düşündüm.. sonuçta uykularım kaçıyor düşünmekten.. asıl meselelerden biri de belirsizlik.. ama sonra dur dedim öğrenince ne olacak bekle sabırlı ol hem sen cift çizgi istiyorsun sabret dedim kendimecunku bir onceki cift çizgi cekmecem de... bu yüzden insallah cift çizgi nasip olur sonrasinda kan hayirlisiyka