- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Canım pik olmamış lh testin ama hemen sıkıntı yapma herkeste hemen pik olmuyo en doğrusu gebelik testiyle bakmamız inşallah hepinizde vardır bebişBenim testime de bakabilir misin canım sence bende de varmı bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pik olmamış lh testin ama hemen sıkıntı yapma herkeste hemen pik olmuyo en doğrusu gebelik testiyle bakmamız inşallah hepinizde vardır bebişBenim testime de bakabilir misin canım sence bende de varmı bebiş
Amin inşallah canım benimCanım pik olmamış lh testin ama hemen sıkıntı yapma herkeste hemen pik olmuyo en doğrusu gebelik testiyle bakmamız inşallah hepinizde vardır bebiş
Döngünün kaçıncı günü bugün?Bende yaptım senin testin ile aynı çıktı bı baka bilirmisin canım
İnşallah kuzum inşallahBen hissediyorum senide götüreceğim Ağustos annelerine
Oladabilir olmayadabilir canım. Adetlerin genelde düzenliyse büyük ihtimalle yükselme olmaz. Ama adetlerin düzensizse bazen geç geliyorsa geç döllenme ihtimalide olabilir.Kan testi verdim Beta hcg 0,100 çıktı hamile değilim arkadaşlar. 5 güne kadar yükselme ihtimali olur mu sizce bu değerin?
Tatlım hayırlı olsun gözün aydın belirtilerin neler yardım et bana bu ay reglime 10 gün kalınca gece değişik çok yoğun şeffaf uzayan akıntı oldu ilk defa böyle yoğun olduğu için şaşırdım nedenini anlamadım.ve yumurtlamadan snra vücut ısım artmadı göğüslerimde bi fark hissetmedim şuan 8 gün var reglime galiba yine hamile değilim hiç bi belirtim yokTamam canım Cumartesi tekrar test vericem . Eşime söylemedim daha
Bat günüme 4 gün kaldı canım döngünün 28. Günü sence varmı testimi görmüştür sunDöngünün kaçıncı günü bugün?
Canım benim hiçbir belirtim olmadı adetim 1 gün geçikti öylesine yaptım çift çizgi görünce inanamamış o yüzden belirti aramana hiç gerek yok bende akıntı kasık ağrısı hiçbiri olmadı ama maalesef sağlıksız gebelik olduğunu öğrendim değerimin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyorken 32 den 33 e çıktı.. inşallah sağlıklı gebeliğin olurTatlım hayırlı olsun gözün aydın belirtilerin neler yardım et bana bu ay reglime 10 gün kalınca gece değişik çok yoğun şeffaf uzayan akıntı oldu ilk defa böyle yoğun olduğu için şaşırdım nedenini anlamadım.ve yumurtlamadan snra vücut ısım artmadı göğüslerimde bi fark hissetmedim şuan 8 gün var reglime galiba yine hamile değilim hiç bi belirtim yok
Olsun üzülme en azından hamile kalabildiğini gördün bunun bile için uğraşan o kadar insan var ki.geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah bu sefer sağlıklı gebeliğin olsunCanım benim hiçbir belirtim olmadı adetim 1 gün geçikti öylesine yaptım çift çizgi görünce inanamamış o yüzden belirti aramana hiç gerek yok bende akıntı kasık ağrısı hiçbiri olmadı ama maalesef sağlıksız gebelik olduğunu öğrendim değerimin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyorken 32 den 33 e çıktı.. inşallah sağlıklı gebeliğin olur
Canım ovulasyon senin de koyu ama yine de net birşey diyemeyiz ya. Gebelik testim yok, olsaydı hemen yapardım benBat günüme 4 gün kaldı canım döngünün 28. Günü sence varmı testimi görmüştür sun
Ben cesareti edemiyorum büyük ihtimalle bat günüm geçince yapacağımCanım ovulasyon senin de koyu ama yine de net birşey diyemeyiz ya. Gebelik testim yok, olsaydı hemen yapardım ben
Sen döngünün kaçıncı gunundesin canımCanım ovulasyon senin de koyu ama yine de net birşey diyemeyiz ya. Gebelik testim yok, olsaydı hemen yapardım ben
Canım üzülme. Sanırım senin önceden de kimyasal gebeliğin olmuştu. Bunu bir araştır neden oluyor bir sebebi var mı diye.Kızlar doktorumdan cevap geldi şu an için bir şey yapmaya gerek yok sağlıksız ise adetin yakın zamanda başlar başlamaz ise 4 gün sonra tekrar kan testi yaptır sonuca göre ilerlicez dedi
Canım benim adetim bugündü daha gelen giden yok. Ben dün sabah yapmıştım test negatifti ben aşılama olmuştum dünde 14. Gündü canım benim o yüzden umudum yok geç döllenme falan diyeDilos6342 canım sen ne zaman yaptın en son idrar testi. Bizim bat aynı ya. Acaba varsa çıkar mı? Yoksa da en azından adeti beklerim kafam rahat olur. Şimdi böyle var mı yok mu ister istemez düşünüyorum.
Canim en basta olmasi sonrasindan iyi en yakin zamanda sagliklisi nasip olsun inşallah.. yine de belli olmaz her gelişmeyi yaz merakta bırakma biziDoktoruma yeni yazdım canım cevap bekliyorum. Pazartesi tekrar kan vermeyi
Regl olmadan miCanım benim adetim bugündü daha gelen giden yok. Ben dün sabah yapmıştım test negatifti ben aşılama olmuştum dünde 14. Gündü canım benim o yüzden umudum yok geç döllenme falan diye