Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi verdim Beta hcg 0,100 çıktı hamile değilim arkadaşlar. 5 güne kadar yükselme ihtimali olur mu sizce bu değerin?
Oladabilir olmayadabilir canım. Adetlerin genelde düzenliyse büyük ihtimalle yükselme olmaz. Ama adetlerin düzensizse bazen geç geliyorsa geç döllenme ihtimalide olabilir. 🎈

Tamam canım Cumartesi tekrar test vericem . Eşime söylemedim daha
Tatlım hayırlı olsun gözün aydın belirtilerin neler😘 yardım et bana bu ay reglime 10 gün kalınca gece değişik çok yoğun şeffaf uzayan akıntı oldu ilk defa böyle yoğun olduğu için şaşırdım nedenini anlamadım.ve yumurtlamadan snra vücut ısım artmadı göğüslerimde bi fark hissetmedim şuan 8 gün var reglime galiba yine hamile değilim hiç bi belirtim yok

Bugün benimde döngünün 29.günü. Bugün yarın adet olmam lazım. Deniyim bi şansımı dedim test yaptım şüphe bile edemeyecek kadar negatif. Yarına falan adet olurum demekki. İlk denemede olmayacağına zaten emindim. :) neyse hayırlısı olsun inşallah hepimiz adına.

Tatlım hayırlı olsun gözün aydın belirtilerin neler😘 yardım et bana bu ay reglime 10 gün kalınca gece değişik çok yoğun şeffaf uzayan akıntı oldu ilk defa böyle yoğun olduğu için şaşırdım nedenini anlamadım.ve yumurtlamadan snra vücut ısım artmadı göğüslerimde bi fark hissetmedim şuan 8 gün var reglime galiba yine hamile değilim hiç bi belirtim yok
Canım benim hiçbir belirtim olmadı adetim 1 gün geçikti öylesine yaptım çift çizgi görünce inanamamış o yüzden belirti aramana hiç gerek yok bende akıntı kasık ağrısı hiçbiri olmadı 😌 ama maalesef sağlıksız gebelik olduğunu öğrendim değerimin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyorken 32 den 33 e çıktı.. inşallah sağlıklı gebeliğin olur 🙏

Kızlar doktorumdan cevap geldi şu an için bir şey yapmaya gerek yok sağlıksız ise adetin yakın zamanda başlar başlamaz ise 4 gün sonra tekrar kan testi yaptır sonuca göre ilerlicez dedi 😞

Canım benim hiçbir belirtim olmadı adetim 1 gün geçikti öylesine yaptım çift çizgi görünce inanamamış o yüzden belirti aramana hiç gerek yok bende akıntı kasık ağrısı hiçbiri olmadı 😌 ama maalesef sağlıksız gebelik olduğunu öğrendim değerimin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyorken 32 den 33 e çıktı.. inşallah sağlıklı gebeliğin olur 🙏
Olsun üzülme en azından hamile kalabildiğini gördün bunun bile için uğraşan o kadar insan var ki.geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah 😘 bu sefer sağlıklı gebeliğin olsun

Kızlar doktorumdan cevap geldi şu an için bir şey yapmaya gerek yok sağlıksız ise adetin yakın zamanda başlar başlamaz ise 4 gün sonra tekrar kan testi yaptır sonuca göre ilerlicez dedi 😞
Canım üzülme. Sanırım senin önceden de kimyasal gebeliğin olmuştu. Bunu bir araştır neden oluyor bir sebebi var mı diye.

Nasibi varsa tutunur 🤲 dualarım seninle

Dilos6342 Dilos6342 canım sen ne zaman yaptın en son idrar testi. Bizim bat aynı ya. Acaba varsa çıkar mı? Yoksa da en azından adeti beklerim kafam rahat olur. Şimdi böyle var mı yok mu ister istemez düşünüyorum.
Canım benim adetim bugündü daha gelen giden yok. Ben dün sabah yapmıştım test negatifti ben aşılama olmuştum dünde 14. Gündü canım benim o yüzden umudum yok geç döllenme falan diye

X