Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım adetimin 8. Gunu yumurtlama gördüm çok şaşırdım , öğlen 11 de gördüm gece 1 de değerlendirdim sorun olmaz degil mi biraz tecrübesizim. Ben hep ortalarına odaklanıyordum 8 aydır falan . Erken mi yumurtluyormuşum değişiyor mu hiç anlamadım
Yumurta 24 saat yaşıyor canım sorun olmaz. İnşallah tutmuştur.

Acıkcası bu kontrol cizgisi değil ama predictor 2.8 gibi kücücük bir değeri bile tespit edebilem yapıda bi test canım. Biraz bekle belki kaset testtede cıkar
Batım da yarın gözüküyor aslında
Döngülerim 31-32 günde bir oluyor
Yumurtlamam da geç oluyor.
19.gün yumurtladım.

Bilemiyorum canım ha şimdi gidecek ha şu zaman gelecek diye de ben strese giriyorum ki. İlk bi kaç ay da o kadar stresli değildim yine olmadi
Nasip kısmet meselesi kuzum bugün bat zaten ama daha naparim bilmiyorum aslında aşılama sonrası bi kontrole gitmek gerek
Ben 1 ay içtim bisey farketmemisti canım aynı düzende adetim de geldi
İnşallah bir gün yüzümüz gülecek ama ne zaman bilmiyorum 😮‍💨
Ama şunu da düşün biz ne kadar uğraşırsak o kadar uzaklaşıyor sanki bizden n ibraz kafamızdan atmamız lazım sadece tedavimizi olalım ama üzerine düşmeyelim bence benim adetlerim çok düzenli zaten ben bebek için iyi geldiğini duyduğum İçin içeyim diyordum ama şimdi bilemedim sen öyle söyleyince ama sakin kalman lazım dur bakalım gelsin bir adet sen femara falan kullanmış mıydın ?

5 yumurta ben gibi benim de aşılama olcaktı 5 yumurtam olduğu için iptal etti senin doktor iyimiş benimki bana bildiğin sakın ilişki yaşama 4üz olur düşük tehlikesi olur aldı verişti kokuttu beni ben salak mıyım ki tek kişiye inanmam buraya yazdım bunu başına gelen var mı dedim kimisi 5 yumurtadan 1 i döllenen kimisinin hiçbiri tutmayan var bende kendim doğal yolla deniyorum bakalım 1,2 belirti var ama tabi psikolojik değilse 31 Aralık adet günüm bekleyip görcez umarım bu ay tutar hepimizin 🤲🏻
İnşallah canım güzel haberi alırsın. Biz bir yumurtanın döllenmesine bile razıyız ama olmayınca olmuyor 😅

Eklentiler

• 20211225_173540.jpg
    20211225_173540.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 104
  • 20211225_173605.jpg
    20211225_173605.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 99
Ama şunu da düşün biz ne kadar uğraşırsak o kadar uzaklaşıyor sanki bizden n ibraz kafamızdan atmamız lazım sadece tedavimizi olalım ama üzerine düşmeyelim bence benim adetlerim çok düzenli zaten ben bebek için iyi geldiğini duyduğum İçin içeyim diyordum ama şimdi bilemedim sen öyle söyleyince ama sakin kalman lazım dur bakalım gelsin bir adet sen femara falan kullanmış mıydın ?
Haklısın canım doğru söylüyorsun sürekli tetikteyim. Femara hiç kullanmadım canım 2 kere 2 klomen kullandım bi de aşılama oldum işte o da iğneyle oldu. Bilmiyorum tekrar doktor rahim filmi diyordu bi yandan da cektirsem mi tekrardan şansım artar mi diyorum ama inan ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün adet günüm ama daha gelen giden de yok gecikmesinden de korkuyorum canım. Ama hayiti bi dene istersen belki sende faydası olur ben yumurtlama gününe kadar kullanmıştım sanırım öyle hatırlıyorum
Tek farkettigim şey arı sütü kullanırken 2 3 gün erken geldi adetim ve az ağrılı gecmisti

X