0.10 yazan mi değerYok dimi kizlar
Galiba0.10 yazan mi değer
Çok üzgünüm canım bir an önce nasip olur inşallahGaliba
Amin canim senin ne ciktiÇok üzgünüm canım bir an önce nasip olur inşallah
Amin canim senin ne cikti
Malesef..Yok dimi kizlar
Hayırlısı canim ama cok morelim bozuk suan benim damarlarimi zor buluyorlar kan akirken sıkıntı bugün cok farkli sekilde aldi cabim cok acidi bide kanda gelmiyor fazla ama olsun dusunmesi bile yetti bana napimMalesef..ama o test nasıl öyle çift çizgi çıktı ilginç gerçekten. İnşallah en yakın ve hayırlı zamanda nasip olur.
Anlıyorum. Can acısı çabuk geçerde hayal kırıklığı insanı çok etkiler. Rabbim nasip etsin inşallah.Hayırlısı canim ama cok morelim bozuk suan benim damarlarimi zor buluyorlar kan akirken sıkıntı bugün cok farkli sekilde aldi cabim cok acidi bide kanda gelmiyor fazla ama olsun dusunmesi bile yetti bana napim
İnşAllah canim nasip yani nedim kiAnlıyorum. Can acısı çabuk geçerde hayal kırıklığı insanı çok etkiler. Rabbim nasip etsin inşallah.
Senin ne oldu ciktimiÇok üzgünüm canım bir an önce nasip olur inşallah
Ben yaptırmadım canım vazgeçtim gitmedim yani. Cunku bende silik çizgi bile.cikmadiSenin ne oldu ciktimi
Kız daha bu ay bırakmamış mıydın sen korunmayı niye pes ettin hemenİyi geceler kızlar. Benim regl de an itibariyle geldi, uzun bi süre daha denemeyi düşünmüyorum.
Hepiniz kısa zamanda gönlünüzdekine kavuşursunuz inşallah. Elveda
Ayy çok şaşırdım yaa nasıl bı test mis o öyle iki çizgi kıpkırmızı göstermisAmin canim senin ne cikti
Anladim canim hayırlısıBen yaptırmadım canım vazgeçtim gitmedim yani. Cunku bende silik çizgi bile.cikmadi
Zaten aşılama olduğum için günü belli 14 günde sonuç yoksa yoktur maalesef
Sorma yani artik guvenmiyorum nasil yapiyolar insanlari heveslendiriyolarAyy çok şaşırdım yaa nasıl bı test mis o öyle iki çizgi kıpkırmızı göstermis
Gerçekten böylesini ilk defa denk geldim. Neyse canım sıkma canını biliyorum çok kötü bı duygu hayal kırıklığı ama geçiyo İnşallah bı dahaki ay sağlıklı hayırlı nasip eder Rabbim. Ne zamandır dusunuyosunSorma yani artik guvenmiyorum nasil yapiyolar insanlari heveslendiriyolar
Adet döngünün kaçıncı günündesin?Hala bakiyorum twste ya ne degisik ya ilk defa boyle rastladim