Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arada kasığımda sancı oluyor ama yaşadığım yer bugünlerde o kadar soğuk ki soğuğa bağlıyorum bu sayede kendimi dinlememiş oluyorum 😂😂

Teşekkür ederim. Henüz kan vermedim, bakalım. Doktor kontrolundeyim, doktor folikul beğenmedi, bu ay aşılama yapmayalım dedi. Bi de tek seks oldu 🤔 aylardır olmuyor böyle bir ay nasil pozitif oldu anlamadim. Dün hafif adet sancılarım oldu. Bugün geçti. Başka bir belirtim yok. 🥸
Benımde 13.günde doktor yumurta görememişti🤣 20.günde catlatma iğnesi vurdu sonra ilişki oldu bizim normalde bana bu aydan ümidi kes demişti 13.gün🤷🏼‍♀️🤤

Aaaa o nasıl oluyor doktor test hangi test aceba 😕 hayırlısı olsun hakkınızda insAllah güzel haberler verirsiniz
Ben 10 aralıkta ovulasyon oldu sanmıştım belirtiler vardı 14.günümdeydim..
Ama 17 aralıkta progesteron baktım 0,2 yani ovulasyon olmamış, öyle olunca endişelenip 18 sabah doktora gittim 15 mm folikül gelişmiş sağlıklı folikül günde 2mm büyür dedi
Sonra 21inde ovulasyon testim sabah pik yapıp akşam silikleşti, 22sinde tam silinmişti
O yüzden diyorum normalde benim döngüm 40 gün olurdu zaten yaklaşık,testin 14.gün koyulaşması beni yanılttı ama gerçek pik 'i görünce onun pik olmadığını anladım :) 25.gün oldu yani ovulasyon, ovulasyondan 14 gün sonra adet olduğu için bat 4 ocak olmuş oldu yaklaşık 😊

Ben 10 aralıkta ovulasyon oldu sanmıştım belirtiler vardı 14.günümdeydim..
Ama 17 aralıkta progesteron baktım 0,2 yani ovulasyon olmamış, öyle olunca endişelenip 18 sabah doktora gittim 15 mm folikül gelişmiş sağlıklı folikül günde 2mm büyür dedi
Sonra 21inde ovulasyon testim sabah pik yapıp akşam silikleşti, 22sinde tam silinmişti
O yüzden diyorum normalde benim döngüm 40 gün olurdu zaten yaklaşık,testin 14.gün koyulaşması beni yanılttı ama gerçek pik 'i görünce onun pik olmadığını anladım :) 25.gün oldu yani ovulasyon, ovulasyondan 14 gün sonra adet olduğu için bat 4 ocak olmuş oldu yaklaşık 😊
Himmmm anladım canım şimdi peki insAllah güzel haber alırsın o zaman 🤗🤗

Selam canım. İşlerim aşırı yoğun, hiç girip bakmıyorum. Bugün test yaptım, silik pozitif. Geçen ay da silik pozitifti ve kimyasaldı. Bakalım bu ay neler olacak, adet gelmezse pazartesi kan vereceğim.
Aa gerçekten mi🤩 İnş pozitiftir ve güzel haberler alırız.. Senden haber bekliyorum 🥲

Altta da yazdım zaten canım, belki söylemek istemediği için öyle demiştir diye. Hani direk hamile kalınca saklamak istemiştir vs
Açıkçası bana da hikaye gibi geldi ama yine de birşey diyemiyorum 😃 bir yanımda acaba olabilir mi diyor
Yok kuzum.. Hiç takılıp moralini de bozma..
Seninde haberi alman yakındır🎈

Yok dimi kizlar

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-24-23-18-29-467_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2021-12-24-23-18-29-467_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 87
X