Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa o nasıl oluyor doktor test hangi test aceba hayırlısı olsun hakkınızda insAllah güzel haberler verirsinizBenim bat 4 ocak oldu
Doktora gittim +test yardımıyla öğrendim ki 21inde çatlama olmuş
Yani 11 gün var daha bat a
Tamam kizlar habee vericemBende bekliyorummmm
Ohoo senide tebrik ederimSelamlaeer. Ben de bugün yaptığım 2 testi gönderiyorum. Adet döngümün 28. Günü. Bu ay olmasi biraz garip ama testler pozitif gibi
Benımde 13.günde doktor yumurta görememişti 20.günde catlatma iğnesi vurdu sonra ilişki oldu bizim normalde bana bu aydan ümidi kes demişti 13.günTeşekkür ederim. Henüz kan vermedim, bakalım. Doktor kontrolundeyim, doktor folikul beğenmedi, bu ay aşılama yapmayalım dedi. Bi de tek seks oldu aylardır olmuyor böyle bir ay nasil pozitif oldu anlamadim. Dün hafif adet sancılarım oldu. Bugün geçti. Başka bir belirtim yok.
Ben 10 aralıkta ovulasyon oldu sanmıştım belirtiler vardı 14.günümdeydim..Aaaa o nasıl oluyor doktor test hangi test aceba hayırlısı olsun hakkınızda insAllah güzel haberler verirsiniz
İnşallah hepimizAaaa o nasıl oluyor doktor test hangi test aceba hayırlısı olsun hakkınızda insAllah güzel haberler verirsiniz
Himmmm anladım canım şimdi peki insAllah güzel haber alırsın o zamanBen 10 aralıkta ovulasyon oldu sanmıştım belirtiler vardı 14.günümdeydim..
Ama 17 aralıkta progesteron baktım 0,2 yani ovulasyon olmamış, öyle olunca endişelenip 18 sabah doktora gittim 15 mm folikül gelişmiş sağlıklı folikül günde 2mm büyür dedi
Sonra 21inde ovulasyon testim sabah pik yapıp akşam silikleşti, 22sinde tam silinmişti
O yüzden diyorum normalde benim döngüm 40 gün olurdu zaten yaklaşık,testin 14.gün koyulaşması beni yanılttı ama gerçek pik 'i görünce onun pik olmadığını anladım :) 25.gün oldu yani ovulasyon, ovulasyondan 14 gün sonra adet olduğu için bat 4 ocak olmuş oldu yaklaşık
Neey ? Anlamadim ki. 20. Günde yumurtan büyüdü mü?Benımde 13.günde doktor yumurta görememişti 20.günde catlatma iğnesi vurdu sonra ilişki oldu bizim normalde bana bu aydan ümidi kes demişti 13.gün
Benimde 8 gün var geçmiyor ama gün geçtikçe korkuyor insan yine negatif görmektenBat bekleyenler ne durumdasınız günler geçmiyor sanki 11 gün var daha
Aynen öyle.. Düşünmemeye çalışıyorum :)Benimde 8 gün var geçmiyor ama gün geçtikçe korkuyor insan yine negatif görmekten
Ooo baya varmış ben 28 günde bi oluyorum neyse kiAynen öyle.. Düşünmemeye çalışıyorum :)
Bide benim döngü 40 gün olduğu için negatif gelirse çok beklemek gerekecek diğer ovulasyon için
Öyle olunca iyi ya adet bitince 1 hafta kalmış oluyor ovulasyona, benim 20 gün falan Allah ım bekletmeden nasip etsin hepimizeOoo baya varmış ben 28 günde bi oluyorum neyse ki
İnşallah güzel haberler alırsın canım haber et bideŞimdi vermeye giriyorum
Aa gerçekten mi İnş pozitiftir ve güzel haberler alırız.. Senden haber bekliyorumSelam canım. İşlerim aşırı yoğun, hiç girip bakmıyorum. Bugün test yaptım, silik pozitif. Geçen ay da silik pozitifti ve kimyasaldı. Bakalım bu ay neler olacak, adet gelmezse pazartesi kan vereceğim.
Yok kuzum.. Hiç takılıp moralini de bozma..Altta da yazdım zaten canım, belki söylemek istemediği için öyle demiştir diye. Hani direk hamile kalınca saklamak istemiştir vs
Açıkçası bana da hikaye gibi geldi ama yine de birşey diyemiyorum bir yanımda acaba olabilir mi diyor
Ohhaa bunlar anne burdayım diyor Bence kesin değerinde çok iyiSelamlaeer. Ben de bugün yaptığım 2 testi gönderiyorum. Adet döngümün 28. Günü. Bu ay olmasi biraz garip ama testler pozitif gibi
Değer nerde yazıyor canım anlamadimYok dimi kizlar