Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahah aynen. Yarın sabah ya da olmazsam pazar sabahı yapıcam bakalım. Ama adet olacakmışım gibi hissediyorum yine. Senin de erken biraz daha negatif olursa hayal kırıklığına uğrama biraz daha sabret :)
Iyi bakalım sabredelim.. Bir de canımız sıkılmasin tek cizgi ile.. ama benim gecen ay düzensiz geldi diye regl bekleme durumum yok bu sefer .. 32 aralik niyetlendim ama hislerim devam ederse daha erken de yapabilirim ..

Kuzu sence buna inanmak mümkün mü Hatta sana şöyle diyeyim. Kuzenın gebe kalamamaktan korktuğu için hiç korunmamış. İlk ayda gebe kalamadığı için şok olmuş. Nazar değer.. Başına birşey gelir diye de kimseye diyememiş..
Hee söylemek zorunda mı değil..
Ama bariz bu kadar yalan söylemeye gerek yok

Canım adetten hemen sonra olmadı ama benim 20.günde catlatma ignesi vurdu doktorum yumurtam geç büyümüştü catlayamadı sonra biz 21-22-23-26.günlerde iliskide bulunduk. 30.günde de pozitif cıktı kuzum genelde zaten iliskiden 7-8 gün sonra rahme yerleşiyor tahmini 22.gündeki ilişki tutmuş olabilir bende
Banada kız gibi geliyor Ama kısmet aman yeterki sağlıklı olsun

Kizlar benimde gecikmem var 3. Gun bugun yarin test yapmayi dusunuyorum ama yanmam var diye 2 gundurde fitil kullaniyodum o etkilermi acaba o yuzdenmi gecikti birde yarin test yapsam sonuc dogru cikarmi fitil kullandim ya

geç çatladığı halde erken öğrenmişsin ilginç.ilk çocuktu heralde sizinki kızda erkek olsa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…