Ay bu testler beni deli edecekNebilim yaptim cikmadi hemen birsey 10 dakika beklim
Kuzum benim üzülme ne olur Rabbim bizde nasip edecek biraz sabırlı olmak lazım canım benim yaaYani suan morelim acayip bozuldu agliyorum resmen nasil birsey yani
Iyi bakalım sabredelim.. Bir de canımız sıkılmasin tek cizgi ile.. ama benim gecen ay düzensiz geldi diye regl bekleme durumum yok bu sefer .. 32 aralik niyetlendim ama hislerim devam ederse daha erken de yapabilirim ..Hahah aynen. Yarın sabah ya da olmazsam pazar sabahı yapıcam bakalım. Ama adet olacakmışım gibi hissediyorum yine. Senin de erken biraz daha negatif olursa hayal kırıklığına uğrama biraz daha sabret :)
Ne oldu kiKuzum benim üzülme ne olur Rabbim bizde nasip edecek biraz sabırlı olmak lazım canım benim yaa
Kız senin koca bu çizgiyi görmedi mi çocuk yemin mi ersin burdayım diye anaa
Ay moralim bozuktu valla sevindim senin adına koş koş kan tahliline ben catlicam meraktan
Kuzu sence buna inanmak mümkün müŞuan için asla çocuk düşünmüyorum diyen 5 aylık evli kuzenimin, 4 aylık hamile olduğunu öğrendim. Biraz rahatsızmış son zamanlarda, 4 aydır adette görüyormuş. Belirtilerine göre kadın doğuma görün demişler ve doktor hamilesin cinsiyeti de kız demiş. O an yaşadığım şaşkınlığı anlatamam diyor.
Gerçekten bu işler nasip...
Canım adetten hemen sonra olmadı ama benim 20.günde catlatma ignesi vurdu doktorum yumurtam geç büyümüştü catlayamadı sonra biz 21-22-23-26.günlerde iliskide bulunduk. 30.günde de pozitif cıktı kuzum genelde zaten iliskiden 7-8 gün sonra rahme yerleşiyor tahmini 22.gündeki ilişki tutmuş olabilir bendeBaya erken çıkmış muhtemelen sizinki önce döllenmiş ben şu kanıya vardım sizinki kız olabilir gibi geliyor tabi bu benim fikrim yanlışda olabilir çünkü kıza hamile kalmak için adetten hemen sonra yapın diyorlar ya tabi takdir Allah'ın
Yani ben şaşırdım 2 saatte olsa böyle çizgi belirmesine bugün adet günün sonuçta kan ver kafan rahat etsinİlk defa boyle oldu test
İnşAllah kuzum ya ama heveslenmistimKuzum benim üzülme ne olur Rabbim bizde nasip edecek biraz sabırlı olmak lazım canım benim yaa
Valla ben hiç böyle test görmemiştim 24 saat bile beklettigim oldu böyle cizgi hiç gormedim cok belirgindi
Baska test mi yapti ben mi kaçırdım.. Hadi yaa
Valla nebilim 2 tane yaptim simdi cikmadjValla ben hiç böyle test görmemiştim 24 saat bile beklettigim oldu böyle cizgi hiç gormedim cok belirgindi
Bı arkadaş test yaptı ikinci çizgi bildiğin kip kırmızı çıktı yine test aldı yaptı çizgi bile çıkmadıNe oldu ki
geç çatladığı halde erken öğrenmişsin ilginç.ilk çocuktu heralde sizinki kızda erkek olsa sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım adetten hemen sonra olmadı ama benim 20.günde catlatma ignesi vurdu doktorum yumurtam geç büyümüştü catlayamadı sonra biz 21-22-23-26.günlerde iliskide bulunduk. 30.günde de pozitif cıktı kuzum genelde zaten iliskiden 7-8 gün sonra rahme yerleşiyor tahmini 22.gündeki ilişki tutmuş olabilir bende
Banada kız gibi geliyorAma kısmet aman yeterki sağlıklı olsun
İste cikmadi 2 tane yaptim demekki bozuktu ya sence yani 2 tane yaptim cikmadi simdi off kan gecti arrik bugun yaYani ben şaşırdım 2 saatte olsa böyle çizgi belirmesine bugün adet günün sonuçta kan ver kafan rahat etsin
Beni. İşteBı arkadaş test yaptı ikinci çizgi bildiğin kip kırmızı çıktı yine test aldı yaptı çizgi bile çıkmadı