Sonucumu aldım canım gebelik yokmuş adete yakin böyle sıvı birikintisi olabiliyormus şimdi tedaviye başladım klomen progrstan filan kullanacamyani olabilir tabiki neden olmasın.yumurtlama gününü takip etmişmiydin yada az çok şu zamandı diyebildiğin bir zaman var mı.bu yumurtlama gününle alakalı tamamen.
Kuzum kırmızılıgi mi dağılmış? Hani o beyaz cizgi var ya benimde oraya dolmuş herhaldeRengi de tam belli değil ki pembe mı bu şimdi
hayırlısı olsun canım, bu ay olur inşallahSonucumu aldım canım gebelik yokmuş adete yakin böyle sıvı birikintisi olabiliyormus şimdi tedaviye başladım klomen progrstan filan kullanacam
Ahahah valla sevincliyim yaKız çocuk cinsiyeti gosterecek he
Ama çizgiyi gördüm deseydinHaha benim koca sıkıntı takinti yapıyorsun diyor
Git bi kan verde cinsiyeti de öğrenAhahah valla sevincliyim ya
29 bat günüm canımLavinya58 kuzum senın güncel bat neydi?
Valla anlamadım ki dağılma yoktu ilk yaptığımda sonradan olduysa ama ben kuruma da olsa ikinciyi görüyorum ama 2. Kuruma çıkışıKuzum kırmızılıgi mi dağılmış? Hani o beyaz cizgi var ya benimde oraya dolmuş herhalde
Güncelliyim senide canm29 bat günüm canım
29 yazıyor canım daha testi de yapmadımGüncelliyim senide canm
Ben göremedim kuzum ama bazen tel de gördüğün gibi çıkmıyor. Kendimden ümidim yokta inşallah sizlerde vardır AminnValla anlamadım ki dağılma yoktu ilk yaptığımda sonradan olduysa ama ben kuruma da olsa ikinciyi görüyorum ama 2. Kuruma çıkışı
Ahahah valla sevincliyim ya
Kız senin koca bu çizgiyi görmedi mi çocuk yemin mi ersin burdayım diye anaaAma çizgiyi gördüm deseydin
Hahha test almaya gidiyorum cikarsa bakalim hahha hayırlısı ya oda heves heves etmek isteniyor kiril diye ama bu 1 2 saat sonra boyle oldu o tek cizgiydi ya yavas yavas fazla idrar loymustum benKız senin koca bu çizgiyi görmedi mi çocuk yemin mi ersin burdayım diye anaa
Ay moralim bozuktu valla sevindim senin adına koş koş kan tahliline ben catlicam meraktan
Valla canım fazla idrar koysan da hiç böyle test görmedim ben bu da yanlış çıkarsa hic biseye guvenmemHahha test almaya gidiyorum cikarsa bakalim hahha hayırlısı ya oda heves heves etmek isteniyor kiril diye ama bu 1 2 saat sonra boyle oldu o tek cizgiydi ya yavas yavas fazla idrar loymustum ben
Nebilim yaptim cikmadi hemen birsey 10 dakika beklimValla canım fazla idrar koysan da hiç böyle test görmedim ben bu da yanlış çıkarsa hic biseye guvenmem
Yeniden test alıp mı yaptın şimdi?Kizlar twst almaya gidiyorum dua edin
EvetYeniden test alıp mı yaptın şimdi?
Ama resmen pozitifti nasıl negatif çıktı ya silik falan bile değildi kiYeniden test alıp mı yaptın şimdi?