Nasil yani negatif mi çıktı?Nebilim yaptim cikmadi hemen birsey 10 dakika beklim
İnanamıyorım cok şaşkınım nasıl o çizgi o kadar koyu cıkıpta simdikinde cıkmıyo? Gidip bi kan testi ver bence en garantisi canım
Evet kizlar ama o pozitif olan 2 saatte cikti bunda tik yok ciksa kan vericektim gidip cikmadiki sizce neden yaNasil yani negatif mi çıktı?
Ama bunda cikmadikiİnanamıyorım cok şaşkınım nasıl o çizgi o kadar koyu cıkıpta simdikinde cıkmıyo? Gidip bi kan testi ver bence en garantisi canım
2 saatte cıktıysa geçerli değildir ki en neti kan vermen benceEvet kizlar ama o pozitif olan 2 saatte cikti bunda tik yok ciksa kan vericektim gidip cikmadiki sizce neden ya
Yani suan morelim acayip bozuldu agliyorum resmen nasil birsey yaniAma bunda cikmadiki
İlk hafif cikti yavaş yavaş tamamlandi 2 cizgi2 saatte cıktıysa geçerli değildir ki en neti kan vermen bence
Cok sıvı aldıysan suanda testine yansımayadabilir. Dediğim gibi kan vermeden kesin sonucu anca yarın sabah ilk idrarla tekrar test yaparak anlarsın canım. Bat tarihin geldi mi ?İlk hafif cikti yavaş yavaş tamamlandi 2 cizgi
Evet bugun olmadimCok sıvı aldıysan suanda testine yansımayadabilir. Dediğim gibi kan vermeden kesin sonucu anca yarın sabah ilk idrarla tekrar test yaparak anlarsın canım. Bat tarihin geldi mi ?
Aa çift çizgi 2 saatte mi çıkmış. Sonradan çıkan zaten sayılmıyor ki. İlk 5 10 dakika da çıkan önemli. Bende hemen çıktı sanmıştım çift çizgi.2 saatte cıktıysa geçerli değildir ki en neti kan vermen bence
Tamam o zaman kan testi yaptırın niye idrarla uğraşıyorsunuz ki? En kesin sonucu o verir. İdrarda pozitif görseniz bile kan verceksiniz nihayetinde.Evet bugun olmadim
Sakin olmaya çalış canım. Kan testi ile daha kesin belli olur. Biraz sakin kal pazartesiye kadar olmazsan kan verirsin. Stres yaparsan yine gecikebilir adet.Yani suan morelim acayip bozuldu agliyorum resmen nasil birsey yani
Bence çıkmış inanınCikmis gozukuyormu gercekten ya heveslenmek istemiyorum inanamiyorumda off
Nasip bakalim beklim birazTamam o zaman kan testi yaptırın niye idrarla uğraşıyorsunuz ki? En kesin sonucu o verir. İdrarda pozitif görseniz bile kan verceksiniz nihayetinde.
Ama yeni yaptim çıkmadıBence çıkmış inanın
Kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
Aynen canim kafaya takmicam ama elde değilkiSakin olmaya çalış canım. Kan testi ile daha kesin belli olur. Biraz sakin kal pazartesiye kadar olmazsan kan verirsin. Stres yaparsan yine gecikebilir adet.
Sizinki bata kaç gün kala çıkmıştıAy evet öyleymis bende acemiyim biizmkileri anca haftaya tahmin edeceğiz
6 gün kala erken gebelikte cıktı kasette de cook silikte olsa cıkmıstı kuzumSizinki bata kaç gün kala çıkmıştı
Baya erken çıkmış muhtemelen sizinki önce döllenmiş ben şu kanıya vardım sizinki kız olabilir gibi geliyor tabi bu benim fikrim yanlışda olabilir çünkü kıza hamile kalmak için adetten hemen sonra yapın diyorlar ya tabi takdir Allah'ın6 gün kala erken gebelikte cıktı kasette de cook silikte olsa cıkmıstı kuzum