- 4 Nisan 2021
- 596
- 575
- 26
İnşallah canım hayırlısı adetime 4 gün var ama erken döllenme olabilir mi acaba ?hadi inşallah güzel sonuçlarla gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hayırlısı adetime 4 gün var ama erken döllenme olabilir mi acaba ?hadi inşallah güzel sonuçlarla gel
Aynen kuzum en iyisi o artikınsallaahhh hepımız guzel haberlerle gelelım kuzum, evet gıt baktır degelerıne bıraz akısına bırakalım
yani olabilir tabiki neden olmasın.yumurtlama gününü takip etmişmiydin yada az çok şu zamandı diyebildiğin bir zaman var mı.bu yumurtlama gününle alakalı tamamen.İnşallah canım hayırlısı adetime 4 gün var ama erken döllenme olabilir mi acaba ?
Kiz nebilim beklim diyorum ya dun yaptim negatifdi bugun boyle adet olmazsam sali va kan verim dedimKız sen hala kan testi vermedin mii
Çizgiyi bende gördüm git bi kan verde değerini görelim canım
Ben silik çizgi görsem koşa koşa kan vermeye giderim bu kadar umutsuz düşünme
Hahah aynen. Yarın sabah ya da olmazsam pazar sabahı yapıcam bakalım. Ama adet olacakmışım gibi hissediyorum yine. Senin de erken biraz daha negatif olursa hayal kırıklığına uğrama biraz daha sabret :)Aynen yaa
Ben de net çıkmaz xok cok erken ama insan yine bur acaba diyor..
Yapsak mi hir delilik
Silik çıksada var demeli gebeliğin yenidir belki kan ver benceCikmis gozukuyormu gercekten ya heveslenmek istemiyorum inanamiyorumda off
İnşAllah kuzum hayırlısı ya umutsuuzum biraz ama bak simdi nasil oldu testSilik çıksada var demeli gebeliğin yenidir belki kan ver bence
Testin şimdi mi yaptınız sabah miİnşAllah kuzum hayırlısı ya umutsuuzum biraz ama bak simdi nasil oldu test
1 saat olmusturTestin şimdi mi yaptınız sabah mi
Kuzum senin kuruma cizgisi cikan testinden sonra diğer gunlerdeki negatif testlerinde bişey çıktı mı yine kuruma cizgisi gibi sonrakilerdeAynen kuzum en iyisi o artik
Git valla öğren hiç olmadı yarın acilde falan ver ben çatlarım yerinde olsamKiz nebilim beklim diyorum ya dun yaptim negatifdi bugun boyle adet olmazsam sali va kan verim dedim
Adetin geçtiyse kanını ver bence adete 5 gün varken falan öğrenen de var ama ben bu çizgiyi görcem 10 kere gittiydim çoktanİnşAllah kuzum hayırlısı ya umutsuuzum biraz ama bak simdi nasil oldu test
Yok canım hiç çıkmadı o da kuruma çizgisi değilmiş sanırım çünkü t kısmının altında ince çizgi vardı büyük ihtimal oraya dolmuşKuzum senin kuruma cizgisi cikan testinden sonra diğer gunlerdeki negatif testlerinde bişey çıktı mı yine kuruma cizgisi gibi sonrakilerde
Haha benim koca sıkıntı takinti yapıyorsun diyorAdetin geçtiyse kanını ver bence adete 5 gün varken falan öğrenen de var ama ben bu çizgiyi görcem 10 kere gittiydim çoktan
Anladım canım.. benim dunki testte gene kuruma belirmiş yaYok canım hiç çıkmadı o da kuruma çizgisi değilmiş sanırım çünkü t kısmının altında ince çizgi vardı büyük ihtimal oraya dolmuş
Eger pembe vs renkli olsaydı o kuruma çizgisi olmuyo zaten öyleymiş
Hatta ben o testi suya falan da tuttum kaybolmadi büyük ihtimal o ince çizgiye doldu
Kız çocuk cinsiyeti gosterecek heBoyle oldu kizlar hahaha kafayı yemek üzereyim diceksinkz nwden kan veemiyorsunuz bilmiyorum bende
Varsa atsana fotosunu canım pembe renkliyse dediğim gibi kuruma cizgisi olmuyormusAnladım canım.. benim dunki testte gene kuruma belirmiş ya
Rengi de tam belli değil ki pembe mı bu şimdiVarsa atsana fotosunu canım pembe renkliyse dediğim gibi kuruma cizgisi olmuyormus