Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hayırlısı adetime 4 gün var ama erken döllenme olabilir mi acaba ?
yani olabilir tabiki neden olmasın.yumurtlama gününü takip etmişmiydin yada az çok şu zamandı diyebildiğin bir zaman var mı.bu yumurtlama gününle alakalı tamamen.

Aynen yaa 🤣
Ben de net çıkmaz xok cok erken ama insan yine bur acaba diyor..
Yapsak mi hir delilik 🤣
Hahah aynen. Yarın sabah ya da olmazsam pazar sabahı yapıcam bakalım. Ama adet olacakmışım gibi hissediyorum yine. Senin de erken biraz daha negatif olursa hayal kırıklığına uğrama biraz daha sabret :)

Eklentiler

• 1640349054264390175615294548582.jpg
    1640349054264390175615294548582.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 94
Kuzum senin kuruma cizgisi cikan testinden sonra diğer gunlerdeki negatif testlerinde bişey çıktı mı yine kuruma cizgisi gibi sonrakilerde
Yok canım hiç çıkmadı o da kuruma çizgisi değilmiş sanırım çünkü t kısmının altında ince çizgi vardı büyük ihtimal oraya dolmuş
Eger pembe vs renkli olsaydı o kuruma çizgisi olmuyo zaten öyleymiş
Hatta ben o testi suya falan da tuttum kaybolmadi büyük ihtimal o ince çizgiye doldu

Yok canım hiç çıkmadı o da kuruma çizgisi değilmiş sanırım çünkü t kısmının altında ince çizgi vardı büyük ihtimal oraya dolmuş
Eger pembe vs renkli olsaydı o kuruma çizgisi olmuyo zaten öyleymiş
Hatta ben o testi suya falan da tuttum kaybolmadi büyük ihtimal o ince çizgiye doldu
Anladım canım.. benim dunki testte gene kuruma belirmiş ya

X