- 3 Ocak 2021
- 2.666
- 851
- 35
Herşey normal dendi ama bakalimSosyallanne canım bilemedim ki ya yumurta kaliten falan nasıl baktırdın mı hiç
Ay evet öyleymis bende acemiyim biizmkileri anca haftaya tahmin edeceğizBebis cinsiyet tahmini olmuyormuş bebek görünmeden sen bi tahmin edebilsin mi dicektim dee
Gebelik kesesi beta HCG belli bir seviyeye gelmeden görünmez ultrason da.hcg seviyeniz yüksek se ancak o zaman görünür.Kızlar adete yakin rahim gebelik kesesi görüntüsü gibi olur mu sizde ben şimdi doktora geldim doktor muayne etti gebelik kesesi gbi görüntü var dedi bilgisi olan cevap verebilir mi
NasipHerşey normal dendi ama bakalim
Ee cikmis ikinci çizgi var görünüyor tebriklerrrrrKizlar şuan 10 dakika anca oldu boyle oldu
Varsa elinde test yarin sabah ilk idrarla yapDaha bugun olmam gerek
Aynen hep öyle hissediyorum bende insallah güzel haberlerle gelirsin kuzum bende dahiliyeye cikicam değerlere baktiricam ❤inşalaaahhhh canım amınn amınnnn, bnde bı sure doktor vs ısıne ara vercem keyıf ıcın bırlıkte olcam, görevden cok bunaldım.
Aynen yaaYaa burda test yapanları gördükçe test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Yarın ya da öbürsü gün tahmini bat. İnşallah tutabilirim kendimi.normalde test mest yapıyım derdim yoktu ama gördükçe özeniyorum.
Bu topigin sahibi mi@Kazen sana atamış topigi konu sahibi uzun zamandır olmadığı icin
SüperAnaaaaa hahahah ben görmemişim bunu ahdjsjsjdoktordayım suan ofise gecince güncelliyim hamileleri bari ahdjjs
Evet cizgi var ama tam cikmadiki yaVar sanki ince bi çizgi gözüküyor ordan
Cikmis gozukuyormu gercekten ya heveslenmek istemiyorum inanamiyorumda offEe cikmis ikinci çizgi var görünüyor tebriklerrrrr
Şuan kan verdim bekliyorum ama doktor gebelik kesesi gbi bişey görünüyor dediGebelik kesesi beta HCG belli bir seviyeye gelmeden görünmez ultrason da.hcg seviyeniz yüksek se ancak o zaman görünür.
Yok iste 1 tane aldim beklim diyorum bide kaşık agrim cok batiyor boyle midem bulanıyor adet olucakmiyim acaba yaVarsa elinde test yarin sabah ilk idrarla yap
Evet canim degistiBu topigin sahibi mi
Kız sen hala kan testi vermedin miiYok iste 1 tane aldim beklim diyorum bide kaşık agrim cok batiyor boyle midem bulanıyor adet olucakmiyim acaba ya
hadi inşallah güzel sonuçlarla gelŞuan kan verdim bekliyorum ama doktor gebelik kesesi gbi bişey görünüyor dedi
ınsallaahhh hepımız guzel haberlerle gelelım kuzum, evet gıt baktır degelerıne bıraz akısına bırakalımAynen hep öyle hissediyorum bende insallah güzel haberlerle gelirsin kuzum bende dahiliyeye cikicam değerlere baktiricam ❤