Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsanlar neden bu kadar düşüncesiz

İnsanlar neden bu kadar düşüncesiz
evet nasıll uzuldum nasıllll, ınsan dusunmeyeyım stres yapmıyım dıyo ama ınsanlar buna musade etmıyor.
bırkerede esımın halasının kızı evlendı dugune gttık, kadına hayırlı olsun dıyorum oda bana cevap olarak Allah sızede en kısa zamanda evlat versın dıyo.belkı ıyılıgıne ama o ortamda bunu demek neden

Tamamen dusuncesizlik..
Hayırlı zamanı belli ve o zaman alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inşallah canım
Ben de eşimle 1 sene daha ayrıyım iş dolayısıyla, aramızda 3 saat mesafe var ama anne olmayı o kadar istiyorum ki 1 sene daha ertelemek istemedim, zaten görüldüğü üzere istediğimiz an da olmuyormuş
Hayırlısı olsun hepimiz için

amın canımmm ınsallaah yaaa,
kesınlıkle ara verme ha deyınce olmuyor sen her fırsatta dene, ınsallah çokk bekletmez bebıslerımız

Sözde dua ediyorlar bende hayırlı olsuna gittiğimde aynı cevabı aldım. Kalakaldım öyle ne diyeceğimi de bilemedim. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyelim

Sözde dua ediyorlar bende hayırlı olsuna gittiğimde aynı cevabı aldım. Kalakaldım öyle ne diyeceğimi de bilemedim. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyelim
amınnn canımmm gercekten oyle, ya bıde dugunde ne alaka , zaten o halası az kaldı benım elımde kalacakta bakalım

İnsanlar cok dusuncesiz ve ne konuştuğunu bilmiyor gerçekten o insann ne yasadgını bılmeden bebek sormak vs cok anlamsız ve İnsan kotu hissettiren bsey.
Ben 6 yıllık evlıyım ilk 1.5 yıl vajınısmusla mucadele ettm. Daha beraber olamıyordum esımle ama her goren bebek var mı dıyordu halbuki benm ugraştgm bambaşka bı sıkıntı vardı. Sukur o gunleri atlattım ama unutmadım yasadgm hc bır anı. Asla yenı evlı bırıne bebek dusunuyor musun demıyorm ne kadar yakınımda olsa bile.
İnsanlar üzerine vazife olmayan durumlar ve meraklar için karsıdakini fazlaca yıpratabiliyor malesef..

Evet cookk meraklı insanlarımız çok. Akşam şimdi kv. Gitcez yine bir konu çıkarsa zaten yaram.cok yeni ikinci aşılamam da negatif oldu ters bişey söyleyebilirim.
Bnde asla sormam ya benim ailemde sormaz
Kimseye düşmez ki bu belkide olmuyor sorun var yani
İşte ağzı olan herkes konuşuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…